- Konu Sahibi DreamLover
- #3.581
oy kurban olurum sana..sen na kadar güzelsin böyle..küpelride varmış küçük hanımın.......
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BU GECE FISTIGIM HIC UYUTMADI YINE SABAH TAM TERELELLIYDIM SONRAA ACILDIM SABAH SINIRDEN AGLADIM RESMEN ALLAHIM KIZIMA IYI HUYLAR VERSIN YEDI BENI VALLA:uhm:cokacimcoook:1shok:
canım annene çok geçmiş olsun acil şifalarrrAlmammi monpetit aliyorum elbette yoksa dayanilmaz bu aciya...
Valla drydenis bende pek bir havadis yok...
Annem ayin 26 sinda bi operasyon geçircek kist var 5 cm. Onu alicaklar...
Onlarla uğraşiyoruz...
kızlar mrb naıslısınz ben hiç iyi değilim arda hastalandı gece sabaha kadar neredeyse ağladı boğzları anjin olmus yavrumun burnu akıyo bide üstüne kolumdan diğerine alırken birden ağırlığını yere verdi tutamadım düstü kafasını ayakkabılığa vurdu morardı sisti kendimi cok kötü hissediyorum nasıl tutamadım da düstü içim içimi yiyooo
tezgahları hiç sorma yevruuumsırnaşık şey
aynı durum bizde de var
sen nerden aldınsositososito
ne zaman aldınsengözlerimebaksanab
hiç görmüyorum bilekafamçokkarıştı
bakıyorum elinde bi hıyar, yiyoo öylececokacimcoook
Ne yapıyım bacım yaaa orucu yedim bugün ama devamı gelmedi
akşama kalsammı..kalkıpta niyetlenince yine belirti olursa ve yine bozulursa diye korkuyorum
zeyno uyutmuyormu cnm geceleri..?Keşke söyleseydin uyucam diye sonuçda senin annen darılmazdı...
oooyyyy maşallah zeynebe nasılda bronzlaşmış öyle
kulağını deldirince sorun oldumu zehra bizim pek problem olmadıda çekiştirir diyorlardı öyle bişey olmadı
anneyim ben üzme tatlım kendini olucağı varmış hatalar bizim için geçmiş olsun ardamıza
soytarı deno nasıl
benimki az önce çay tabağı kırdı bu ara vukuatı çok
gündüzde evlilik resmimizin olduğu çerçeveyi kırmıştı
hafta içindede tlf bozdu
bayaa masraflı olmaya başladı
iyi akşamlar kızlar..ne var ne yok bakalım..bizde pazardan geldik..çok yoruld uk...
çağan beyin doğumgünümüydü bugün..kutlarım çağan bey..nice nice yaşlara...
canım iyyiz gibi ardaya çok üzüldüm bide benim yüzümden düsünce mahvaldum nasıl anneyimde dikkatsiz davranıp oğlumu düsürdüm aklımdan çıkaramıyorum yavrum okadr benim yüzümden ağladı
yaramazlık yaparken yakalayıncaki suçlu yüz ifadesi gülmekten öldürüyor beni yaaa sonra gelde kızzzzzcnm hiç sorun olmadı kuğını deldirmek
bak sen şuu ebrarın yaptıklarınaayerimseniben
cadım ya nede masum duruyo oysaki resimlerdekaydirigubbakcemile5