Bebeklerimiz ve Biz

evet bırakıp gelmesi çok kötü..sabahalrı o arkamdan bakışı yokmu..ölüyorum resmen..ama ne gelir elden...
uzun zamandır anne diyor....annenenenenenene uzatıyor bide..bazen anne meme anne mama diyor kuşum...
başka şeyler söylüyormu denom...acaba neden anne demiyor.merak ettim...

aynen bizimkide böyle işte canım..onun yanında kuzumu hiç sevemiyor...
geçenlerde ruzenin oyuncaklarını saklamış..arıyoruz evin içinde ruzenin oyuncakları yok...
kaynanam yakalmış..sakladığı yerden çıkartıp kendi oynayıp geri saklıyormuş...
tam sıpa..seninki yine okuola gidecekmiş bizimki daha küçük...
2,5 yaşında...bide sıpa beni de çok seviyo.yengem yengem...beni bile kıskanıyor..o bebekken ben ona çok düşkündüm çok severdim...
kızım olunca ilgi azaldı...birazdan ondan yapıyor bana...
ama bizm arda kesinlikle yanlış yetiştirme..herkes bunu söylüyor...
çok zor arkadaşım çok zorrrrrrrrrrrrrrr

slm kızlar nasılsınız, bebişlerimiz nasıl
zeynebi banyo yaptırdım, şimdide kahvaltısını yaptırcam
12 gibide emiri okuluna bırakıcam

mücüm nasıl oldun tatlım

kızlar günaydın nasılsınz yeni kalktım arda uyuyo halen uyuyorken bakayım dedim

esinticim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım
sıytaı ve mavili canım allah yardımcınız olsun ya okurken ben sini oldum sizde kızın yahu tepkinizi belli edin olurmu valla öyle yapa yapa yavrucaklar sinir hastası olur herseye ağlamaya baslarlar

Hoşgeldin bebemmm nasilsin..nasil oldun cnm..daha iyisin umarim..?

hoşbulduk canım nasılım daha iiyim ilk güne göre ama sinüsler akmaya devam ettiği için gıcık bir öksürük var bende.ilaçlara devam her yanım antibiyortilk oldu şükür ama iyiym dahakaydirigubbakcemile2
sizede günaydın mavice,,, müüüü
müüüü daha iyisindir umarım ege yine eziyet etmedi dimi

günaydın monpetit dün egeyle oynadım mecburan gelip gelip ağzını burnunu yamultup yalandan ağlamalar yaptı kıyamadım anne anniiiii anniiii diyip gelmesi deli ediyor beni ya birde herkese anne diyor ya sinir oluyorum gecede koynuma girdi yattı yavruşum hiç sallatmadı şükür:lepi:

münücüm canım geçmis olsun sorma bizimkide herkeze anne diyo baba demiyo artık bıraktı nedense babamızda bozuluyocaktırmadan

tekrardan merhaba kıslarrrr

oooo müü hanımla zehra ve monpetit hanım şereflendirmişler nasılsınız bakalım
müü daha iisin inşallah

çağanla çağatayın çikolatalı gofret kavgası var ufaklık çok fenakötükedihüso öbürü anca ağlıyosenağlama

ben bi ortayı bulayım sonra görüşürüz

canım ya bir olur iki olurda ne bu herzamanmı yiğen gelip atlıyor kız denocuğu düşünemiyorum bilem yavrum benim öyle bakıp kalıyormu öğretsene sende ittirsin onunda babasını karşılamaya hakkı var.ya işte bişey demek istemiyorum kınamamak lazım kız benim oğlanda öyle olurmolur.paylaşımı öğretmek şart bebelere.sende söylesene eşine alsın kızını kucağına kırmadan yiğenini sevsin kızını.deniz için kötü bir deneyim oluyordur hergün hergün oluyorsa bence:1no2:

senin kaynoştamı ikisinede bakıyor elifcimya kız niyehırçınlarki bunlar valla ben hemen söylerim lafımı eşime derim egeyi al sana bakıyor diye çünkü gerçekende öyle akşam gelince biz eve çocuğun davranışları 180 derece değişim gösteriyor hemen ilgi bekliyor kucaklanmak istiyor bunlar bebeleirmiz için çok öenmli canımyerimseniben

slm kızlar nasılsınız, bebişlerimiz nasıl
zeynebi banyo yaptırdım, şimdide kahvaltısını yaptırcam
12 gibide emiri okuluna bırakıcam

mücüm nasıl oldun tatlım

günaydın canım,
zeyneple berabermi gidiyorsunuz emiri bırakmaya?yoğunluk full dimi seninkide askerlik gibi canım uyumalarda bitti dimi danammirmirmirmir
daha iyiceneyim sinüzler dolu sadece bugün boğazkültürüm çıkacak akşama ona göre antibiyortik değiştirecek doktor.

münücüm canım geçmis olsun sorma bizimkide herkeze anne diyo baba demiyo artık bıraktı nedense babamızda bozuluyocaktırmadan

sağol esmacım.valla ben bozuluyorum anne demesine herkese bende oğlum anne benim diye habir deliler gibi kendimi gösteriyorum
bizimkide baba çok demiyor ama hani baba diyorum baba diyip gidiyor yanına.birde dün akşam eve yalnız döndüm eşim yoktu kollarını açıp bana babaaaaa baba diye soruyor yani farkında danalığından herkese anni diyor.teyzesineide tissssss diyor.yeşilmi mavimi diyorum eşilllllllllll diyor:roflol: daha işte öğretikkçe söylüyor danam.

günaydın danacım bitirdinmi işleri bakiiiim .ben iyiyim canım şükür.sağol.
nan ikisinede almadınmı göfret.
ya benim oğlanda patlamış mısırı çok seviyor ya arada yapıyorum çok yemek istiyor korkuyorum yapışır diye midesine boazğına o mısırın sarı yerleri varya:uhm:

esma hoşgeldin canım...
özledim kız..nasılsın bakalım....

zehracım nasılsıın canım emir nsıl hala heyecanlımı?
mirrorcum kızıyorum ardaya ama arsız dövüyo..kızan herkesi dövüyor...
çocuk bi cins işte...
düzelir inşallah...

bizim burda personelden bi yavuz amcamız vardı...gece beyin kanamsı geçirmiş...
sabah da vefat etmiş.eşim falan cenazeye gittiler...nevşehire..çok üzüldüm...
allahımm ne acı ya....

iyiym hayatım ardayla uğrasıyorum iste sen nasılsın bidenem ruze nasıl
canım basınız sağolsun com acıdır bilirim allah mekanını cennet etsin

mavicem o kavga olayı bizim evde de yaşanır oldu
emir zeyenib elinden bişey almaya kalksa zeynep kendini sıkıp öyle bi çığlık atıyo ki
ölüyoruz gülmekten:roflol:

esmacım hoşgeldin cnmmm
evine alışabildin mi, afyon nasıl

sağlığı yerinde olsun da tek..uğraşalım değil mi canım...
güzel güle otur evindede canım benim...
nasıl alışabildin mi evinize..tatil resminiz falan yokum koy da bakalım yakışıklı aradya...
saol canım...zor rgerçekten allah ailesine sabır versin..dün buraya gelmiş birde..allahtan ben görmedim..çok kötü olurdum yoksaa:a015:

canım öncelikle Allah rahmet eylesin başınız sağolsun.
valla canım arsız bebeymiş arda kız demek dalıyor direkt.
geçen haftasonu babamın seneyi devriyesi vardı kuran okundu.neyse bebelerde var tabi ege sıcakkanlı hemen öpmek sitiyor sarılmak istiyor bebelerde kaçıyor böyle yabani bişeyde diyemiyorum egeye üzülüyor yapma oğlum diyince.çünkü içten bir bebek sevmeyi sevilmeyi çok seviyor.bir tana bebe var 2,5 yaşlarında egeyi omuzlarından itttirip düşürüyor egede kahkaha atıp gülüyor oyun sanıyor ama biizmkiğ sert düşüyor anası garıda tık yok bende egeye dedim sende it oğlum bir baktım bir kaç dakka sonra egede ittirdi oğlanı nasıl kaçtı dana.aslında hoşlanmam böyel yapmaktan ama bazı anneler çok duyarsız bu konuda ben asla izin vermiyorum egenin başka bir bebebeğe zarar vermesine.

canım Arda büyümüştür resim koyda bakalım yakışıklı sıpaya hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile2

Esmacım hoşgeldin cnm...yeni evinde güle güle otur..

Mücüm alıyor tabiki onuda öbür koluna alıyor..bazen ondan gizli seviyor...diyorum zaten deniz sana bakıyor onuda al kucağına diye..

Geçenlerde denizle barış yuvarlanıyorlar yerde şakalaşıyorlar sözüm ona deniz barışın kafasına dişlerini geçirdi doğal olarak barış ağladı hemen annesinin yanına gitti kuzucumda ağladığını görünce yanına gitti yüzünü okşadı barış bir hırsla dişlerini sıkıp denizin karnına tekmeyi bir bastık...benim beynim döndün...görümcem yapıştırdı birtane ama neticede canı yanmıştı kızımın o düşmeyle kafasına koltuğun kenarına vurdu...kızımı kaptığım gibi balkona çıktım elimden kaza çıkmasın diye neticede etkiye tepki olayı..içim yandı dk.larda ağladı zor susturdum...Lafdanda anlamıyorum ..bilmiyorum ne yapıcaz bu çocukla işimiz var valla

AYYY CANIM COK UZULDUM VALLAHI CANIM BENIM GECMIS OLSUNsenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…