Bebeklerimiz ve Biz

güzeller bendende ii geceler hadi kesintisiz uykular mışıl mışılllllllllll piş piş piş pişşşşşmirmirmirmir

genetik bu da demekki
:))
dene ara ara yanına yatıp sewdigi sarkıyı söyle ya da yalnız bırak
ama uykusu yice gelmiş olsun
uykusu gelmezse uyumaz

hay allah cokta gerekli gunduz uykusu
yazık yawruya

herkese günaydınnnnnn gününüz güzel olsun.... hepinizi öpüyorummmmmmŞenizkaydirigubbakcemile2

benden de kocaman günaydın...geçmişi okumaktan ancak yazabildim..
dün koştum kuzuma gittim...
önce alışveriş yaptık babanne de vardı..sonra geldik....
kuzuyu doyurdumm zorla uyuttum yarım saat sonra kalktı..
oyna oyna oyna..sürekli oyun istiyor sıpam...
ayakta sallayaraak uyuyoruz biz..sallamak ne mümkün ..atlayıveriyor aşağıya..gözünden uyku akıyor ama uyumuyor...
neyse iftarı yaptık hemen eve geçtim.yıkadım küçük hanımı...uyudu hemen bende ilk defa 10 da uyudum akşam...kendime şaştım valla...
ruze sabah 7 de kalktı..gece kalktığımızı saymıyorum...ben hala ayılmadım...fıstığım kesin uyuyordu şimdi..
onunla olmak çok güzeldi..bırakıp gelmek ne kaar kötü..yarabbim...
iyiyden iyiye anne diyor kuzum..dün kaynanamlarda oturuyoruz..ruzee sen kimi gördün de beni unuttun bugün diyor..annem diyor o da..kuşum benim sürekli anne diye diye geizyor ortalarda...

mavicem günaydın canım...yaşınıza çok az kalmış var mı partiii

Herkese Günaydın güzel bir gün diliyorum.
Jege cim görünüşe bakılırsa sahuru yapmış öyle yatmışsın...
mavice , mavili slm şekerler

günaydın mavilim ohh ne güzel olmuş canım ana kız güzel bir gün geçirmişsiniz sefanız olsun....
evet canım yaşımıza az kaldı parti demeyelimde küçük bir kutlama yapacağız malum ramazan gerçi ramazan olmasada çağıracağım insanlar değişmeyecekti

kayınvalidemler zaten burada değil:jeyyar: annemler kız kardeşlerim ve leyloşum ve ailesi olacak iftar yemeğinin ardından pasta keseceğiz böyle yani darısı başınıza canım :içelim:

günaydın yelizim hoşgeldin yewrüm...
çağan uyuyor o uyurken ben biraz iş yapim sonra görüşürüz
çalışanlar kolaygelsinnnnnnnkaydirigubbakcemile2

Doğru söylüyorsun tenzilecim öğlen uykusu çok önemli ama çok yaramaz görümcemin oğlu çok kızdırıyor denizi memesi ağzındayken çekip alıyor çakıyor kuzumda sinirinden ağlıyor onun sayesinde bu yaz ağlayarak bişey istemeyi öğrendi çünkü deniz elini neye uzatsa barış ondan önce davranım hemen alıyor ve vermiyor ağlayarak peşinden koşuyor..vuruyor..itiyoorr düşürüyor..çelme takıyor...kucağına alıp bırakmıyor..bu durumlarda denizin inanılmaz sinirlerini bozuyor..bazı geceler ağlayarak uyanıyor...yapma dedikçede inatlaşıp daha çok yapıyor...Bilmiyorum valla..Allahdan haftaya anaokuluna gidicek akşam 4 de gelicek...kuzumu bir rahat bırakmıyor..inanılmaz kıskanç

Mesaj sayısı değil tenzilecim konu; o kadar yazıyorsun satırlarca mesaj yollaya basıyorsun hoop hat düşüyor.bu sefer ne yazdığını unutuyorsun vs..vs..
banada çok oluyor mavice bende alışkanlık oldu uzun yazdığım zaman göndermeden önce koplaya yapıyorum göndermezse sayfa yeniliyip yapıştırla tekrar gönderiyorum.. ;-)

Mavilim ne güzel bir gün geçirdin kizinla..ama demen gibi insan doyamiyor
birazda büyüyüp deniz kadar olduğundan sarilicak simsiki sana birakmicak o zaman daha çok ...demek anne diyor zilli gaciii benimki halen yarim yamalak diyor
herşeyi tezelden yapti ama iş anne demeye gelince durdu..anne de kizim diyorum
yüzüme bakip gülüyor...

anladım canım olsun ne güzel işte sevdiklerin yanında..inşallah darısı bize dediğin gibi...
ama 4 ayımız var daha..gerçi ben bugünlere bile iananmıyorum...ilk 40 gün kabus gibiydi...
asla unutmamam...
bende güzel bişiler planlıyorum bakalım

vay anam vay...alahtan okula başlıyor canım..hem kaynanan rahatlar hemde deniz...
benim görümcemin oğluıda çok fena..seviyorum diye yanaşıyor ruzeye cicikleyip gidiyor...onun sulupğundan su içiyor..çok da kıskançç...onun yanındayken eşim ruzeyi bile sevemiyor...hırçın bişi.uğraşması çok zor...
taşındılar kendi evlerine geçtiler de kaynanam da rahatladı..ama akşamları yine yapacağını yapıyor...
allah yardımcınız olsun canım...

Demekki ayni modeller mavilim bunlar benim eşimde kendi kizini sevemiyor
yeğeni yüzünden eşim giriyor kapidan ooy babasinin güzel kizi diyip kucağina alacakken yeğeni atliyor boynuna..dayi o altina kaka yapiyor onu sevme diyor..
Kuzumda öylece kala kaliyor...çok hirçin çok yaramaz çok kiskanç bir çocuk
allah sabir versin sanada banada...oof düşündükçe sinirlerim bozuluyor...

günaydın herkese bayaaakaynatmışsınız bizimki erkenciydiydi bugün şimdi uyudu bende bu sayede erkenden evimi temizlemiş oldum
mavili soytarı zormuş durumunuz yaaa içiniz gidiyordur kızlarınıza yapılan eziyeti düşününce görümcemin oğlu sever ama çok sert sever ordan biliyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…