Bebeklerimiz ve Biz

Deniz barış yüzünden kendimi savunma olarak ısırmayı öğrendi zaten sonuç itibariyle kızım ondan küçük başka bir şekilde savunamıyor..evet mücüm önce barışa bakıyordu..çok zor bir bebekliği vardı onunda yemez içmez uyumaz vs.. çok çekti ondan deniz doğdukdan sonra k.walidem deniz bana allahın hediyesi demekki yiyen uyuyan bebekde varmış derdi ilk zamanlar...

denize bakmaya başladıkdan sonra barış herkese karşı ilgili oldu yani önceden kimseyi öptürmezmi kendini ama şimdi o sarılıp öpüyor herkesi denizde k.walidemi öpünce hemen oda öpüyormuş..ben arıyorum kızımla konuşmak için hemen elinden telefonu çekip alo yenge ne yapıyorsun.... ölürmüsün öldürürmüsün durumları yanii ..
doğru söylüyorsun zehra
ama elimden bişey gelmiyor kendimi tutuyorum
göz görmeyince gönül katlanıyor sanırım

biliyorum canım. geldi geçti zaten.
kısla merhaba mavice mavili mirrowomen soytarı begüm kıslar merhaba yaf yazdıklarınızı okuyana kadar akşam olcak beeee nasılısnız iyi misiniz. bebişler nasıl

ii danalarrr bolbol eğlendim deniz ve güneşin tadını çıkardımm kışa bomba gibi giripp hamiş olmak içinnn
unuturmuyumm siziii danoşlarrr

kızlar mrblar..
nasılsınız..
gerilere bakamadım umarım herkes iyidir....

kızlar dünden beri şiddetli diş ağrısı çekiyorum..
ilk defa dişi bu kadar ağrıdı ve dün orucumu bozmak zorunda kaldım..
Akşamda acile gittim.. iğne yaptırdım. gece rahat uyudum şükür ..
bugün soluğu dr. aldım...antibiyorik ilaçlar verdi..çenem şişti.. şişlik insin ilaçları bitir çekilecek dedi..

Zeynepcim çok geçmiş olsun bebemm
herkes diş ağrisi çekiyor...
Kurtarilcak bir şekilde ise çektirme cnm..insanin kendi dişi gibisi yok

zeybennep boşuna geçmişi okumaya çalışma bacım. valla ben sabahtır oku oku bitiremedim
iyiyim soytarıcım minik kelebekde iyi.bu gün bi doktoro götürüp kontrol ettireyim diyorum. geçen defa kontrolde doktoruna kızdığım için götürmüyordum ne zamandır başka doktora götürüyordum. bu defa o gıcık doktora götürcem yine. önceki gittiğim de yok kalbinde delik var acil ultrason falan filan bizi bi telaşa soktu sormayın meğer yokmuş bebişimde çok şükür birşey ufak bi kalp üfürümü var ama 15 güne kapanır demişti kardiyolog. o günden beri dışarda özel bi doktora götürüyorum. ama ondada sosyal güvenceden yararlanamıyoruz. hasta olunca falan anlaşmalı bi dr lazım. bu doktor özel hastanede anlaşmalı ama fazla pinpirikli. offf gitcez yine ama kimbilir neler yaptırcak yine. kan aldır tahlil zart zurt. sinir oluyorum ama doğduğundan beri o cadı kadın bakıyo. sinir oluyorum ama napim başka iyi doktor yok... öteki özel e götürdüğümüz doktor çok iyi ama ilerde Allah korusun hasta falan olursa amaann. ne kadar tutcak ki ilaçlar. randevuada aldım ama götürmeyebilirim. kararsızım... kadın panik atak ya. benim bünyem onun hop oturtup hop kaldırmalarına dayanamaz...

canım emir nasıl alıştımı okula.iyi yapıyorsun zeynepte bahane ile dışarı çıkmış oluyor ne güzel dimi.büyüdümü güzellik nasıl uzadımı saçları zeynonun?

beni özlediniz dimii bende sizi özledimmm

hoşgeldin yoktun uzun zamandırhihoyyyt

canım ya zor valla senin işin hırçın çöocuk çok zor ben ne kadar tehlikeli olduğunu geçen hafta görüdm okumada.bebe nasıl itiyor egeyi kafayı vuracaktı yatağın ucuna son anda tuttum her zaman tutamasında.ama barış herhalde gündüzde yapmıyordur sdimi sordunmu kayınvaldene heo böylemi diye.daha çok başkalrındanda kıskandığı için böyle hırçın denoyu kabullenemeiş düşünsene kaynoşun sadece na bakıyordu birden deniz geldi ortak oldu herşeye gibi düşünüyor.

En çok bizim yanimizda yapiyormuş cnm tekken pek karişmiyormuş..
Denizide bir görsen kuyruk gibi peşinde dolaşiyor barişin yavrum acisini unutunca
yine tepesine tünedi oynadilar..
K.walidemin bir lafi var iki komşu çocuk yüzünden kavga etmiş arkalarina
bir bakmişlar çocuklar barişmişta oyun oynuyorlar... Sadece tek korkum
hirçin bir bebek olmasin onun gibi..

soytarıcım barış neyiniz oluyor tatlım, bazı çocuklar çok hırçon oluyor malesef, başkalarına zarar vermekten hoşlanıyorlar sanki, aman canım denizimizi iyi korumak lazım, kayınvaliden ikisine de mi bakıyor canım

diş konusunda haklısın canım, operasyon oluyo canım, damağı yarıp alıyorlar, sonra da üç dört dikiş atılıyor, bazıları derinde olduğundan çok zor olabiliyormuş çıkarması, ben de çok korkuyorum, bugune kadar erteledeim, ama artık dayanamıyorum, en iyisi aldırmak galiba

ahaa zeynep de benim gib diş ağrısı çekiyormuşş, gel bacım gel, beraber çekelim ağrıyı, çok geçmiş olsun tatlımm, ah ah tam ramazana denk geldi bu ağrılar

kızlar bizim patronlar yine yok cenaeye gittiler.ben kaçar kuzuma gideyim...çok öpüyorum sizi..allaha emanet olun...
kuzularımı öpün..............

Herkese Günaydın güzel bir gün diliyorum.
Jege cim görünüşe bakılırsa sahuru yapmış öyle yatmışsın...
mavice , mavili slm şekerler
aynen cnm :)
delilik benimki de
ama c.tesi de boyle olacak
arkadasımda olucaz iftara
beyleri we cocukları yatırıp biz sabaha kadar dance :))

ona da mi k.waliden bakıyor
aman uzak tutmak lasim aslında ama elden bişe gelmez
neyse anaokuluna baslayınca insallah ii olur
bizimkide 2-3 yas grubuyla pek anlaşamıyor cunku onlarda hiç birşeylerini wermiyorlar,zor oluyo o zaman ...

hmmm ok ozaman
bana da oluyo o bazen

çokocum bariş görümcemin oğlu 5 yaşinda yaz dönemlerinde k.walidem bakiyor
4-5 de anaokulunda geliyor 6,30 da ben gittiğim için pek boğuşma olmuyor ama
yazin 12 saat beraberler onun önüne kimse geçemiyor ...
Elden bişey gelmiyor çokomm...mavilim güle güle cnm ruzeyi öp hadi yine iyisin..

cnm atlamışım ben, sinuzit misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…