Bebeklerimiz ve Biz

hadi kızlar ben kaçar... herkese hayırlı iftarlar bereketli sofralara diliyorum ii akşamlarrrrr:1hug:

herkese hayırlı iftarlar... esinticim canım nice mutlu senelere eşinle bir ömür boyu mutlu olman dileğiyle canım... öptüm hepiniziiii

sallamadan uyuyan bebeklere hayranım bennn, ama malesef benim doğurduklarım öyle olmuyor
uykuyu hiç sevmiyorlar her nedense, kime çektiler acep, bu arada annem bana uyku şurubu içirirmiş ben bebekken, yine de uyumazmışım

delülerrrrr son bir saattttttttt, allahım sen yardım et, mamaları hazırladınız mı

ii dir danada sen nerelerdesin bakıyorum sırra kadem bastın ne gelmiyon kıs doğru dürüst....hadi hayırlı iftarlar:1hug:

danam benim bu yaramaz bi duruyormu..uyuttuğum zamanlar da anca iş güç yapıyorum..akşamları vaktim oluyor onda da topic te kimse olmuyor..öksüz öksüz yazıyom tekbaşıma...

çokom bende berfeyi ilk başta ayakta sallayarak uyutmaya alıştırmıştım..baktım olmuyor beni heryerde rezil ediyor..şimdi ise emerek uyuyor yanıma yatıryorum hem emiyo hem beni okşuyor bakıyorumki uyuya kalmış...

Dünürüm canim benim gelinem nasil bakem emerek uyutmak iyi diyosun ama memeyi birakinca çok zor oluyo damadindan çok çekmistim ben

edacım slm canım..kocama kekler simitler yapıyorum..mutlu olsun diye...sürpriz..buyur canım gel beraber yiyelim

danam benim bu yaramaz bi duruyormu..uyuttuğum zamanlar da anca iş güç yapıyorum..akşamları vaktim oluyor onda da topic te kimse olmuyor..öksüz öksüz yazıyom tekbaşıma...

ceeeeeeeeeeeeeeeeeee

ah kıyamam ben sana ben seni öksüz bırakırmıyım

bir bakayım dedim ne var ne yok iftarı yaptık çayımızıda içtik

iftar yaptıkda ben suyla şişiriyorum karnımı 1 litre felan içiyorum doyamıyorum napim

dünkü gibi bir çorba biraz salata yedim iki gündür yemeğe el sürmüyorum aslında hoşumada gitmiyor deil yani sırnaşık şey

ii akşamlar ms.eda esinti34 mev*can ve anneyimben nasılsınız bakalım

akşam kuşları siziiiiiiiii

bu arada esinticim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım

sağlıkla huzurla ve aşkla nice senelere canım

yahu kaç gündürde bu adet oldu mesaj yazıp yolluyorum küt düşüyorum bu ne ya sıkıyor bazen hakötükedihüso

havalar sıcak insan açlığa dayanıyorda susuzluğa gerçekten dayanamıyor..seneye işimiz çok daha zor....
sen neler yapıyosun diyeti bıraktınmı hiç kilo verdinmi..
ben 1 kilo verdim öyle kaldım sorma...

iyi geceler kızlar yapılcak bir sürü işler var ebrar hanımda uyumuşken yapayım nereye kadar kaçıcam demi
öptüm misssss kokulularınızı kknın güzel anneleri

mev*canım yewrüm gururlan söylüyom ki 7 kilo verdim 1 ayda ve devam ediyorum daha en az 15 kilo vermeyi düşünüyorum

çok kararlıyım çoookkkkkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…