Bebeklerimiz ve Biz

selam kızlarrrrrrrrrrrrr
nabıynızzz.mücümm daha iyi olmana sevindim canımm

bizim evdede aynı kavga var naz çok cadı bizim pat vuruyor ablasına
bende bağırıyorum naz ablaya vurma sakınn hııı yapıyorum oda bana hıı yapıyor
çok fena bu ufaklıklarr

esmacım hoşgeldin canım nasılsın alışabildinmi afyona canımm

soytarı mavili mavice dream monpetit nasılsınız garularrr

naz hanım bi rahat vermiyor çekiştirip duruyor benüü
kendi oturacakmış pc başına kalkayım bari birazda naz takılsınn

herkese selam, üç gündür yoğun diş ağrısı yaşıyorum, 20lik dişler beni mahvediyor, 4 ü de gömülü, çıkamıyorlar, müthiş asğrı yapıyorlar, çenem açılmıyor, yemek zor yiyorum valla

sabah camları sildim, ortalığı topladım, pilim bitti galiba, az ara vereyim dedim

Dun artik napcami bilemedim gecenin korunde siteye baktim uykusuz cocuk icin dua bulim die buldum ama bizimkine islemiyoooo hafazanallah benim kizim uyurda beni uytursa gunaha girer alimallah:1no2::bbo:senağlama:sm_confused:

masallah keske birileride benimkileri silse yoksa bu camlar beni beklerse ooooooooo

canım ya yazık denize kız gündüzde hep birlikteler dimi bunlar aman söyelde kayınvaldene yalnız bırakmasın ikisini.zor be canım ya bende böyle durumlar için işte oğluma kendini savunmayı öğretiyorum.denizde hassas nasılda gitmiş okşamak için halbuki.canım denizi kabul edememiş anlaşılan önceden kayınvalden sadece ona bakıyordu dimi?

canım hoşgeldin nabıyın ben iyiym en kısa zamanda tekrar oruö tutmak sitiyorum yalnızca demek naz delüsü seni hııı diye korkutuyor ya çok tatlılar bunlar ya.kız delü resim çekte koy gelinimin yenilerineiözledikkkkkkkkkkkkkkkŞeniz

canım hoşgeldin geçmiş olsun.dişleri çektir canım bende 30 uma geldim 10 seneden fazladır halaçıkamadılar tam olarak 2-3 ayda bir çekiyorum.
temzilik bitmiş oh maşallah canım

cnm çok geçmiş olsun
20lik diş acısını bende bilirim ve çok yaşadım
20lik dişler 20 de başlayıp 30 a kadar insanı perişan ediyo
o kadar zor çıkıyolar ki, konuşamıyosun, bi şey yiyemiyosun
allah yardımcın olsun, çok canın yanıyodur eminim:çok üzgünüm:
ağrı kesiciler bile bi yerden sonra fayda etmez

hoşgeldiniz kızlar....
çokom geçmiş olsun canım.............
ekinnazım iyiym bacım sen naparsın bakiim.............
soytarı kızdım valla....
ben o an yerinde olsam muhtemelen vururdum dayanamzdım...
ben pek kendime hakim olamıyorum böyle durumlarda.genelde kızmam ardaya ama..sinirlerim zıplarsa ..
ki bana bırakmazlar ama evladın canı yanınca işte..ama denom çok olgun ya maşallah...

mavilim ve mirrorum canlarım emiri sormuşsunuz
emirin bugün okulu bugün okulu yokmuş
tam evden çıkacağımız anda, emirin aklına geldi okulun olmadığı
toplantı varmış okulda, yarında veliler için toplantımız varmış
mirrorum zeynebide götürüyorum okula, hava almış oluyoo

çokocum geçmiş olsun canım benimde bazen ağrı yapıyor...oruçlumusun ağır kesici felan alsan..?

Zeymi durumun biraz kötü cnm bebekler gece ile gündüzü ayırt edemez illa bir zaman olması lazım
uyuduğu uykusuzluğa nasıl dayanırki..? birde emziriyormusun halen sütün yetiyormu..?
veya gaz sancısındanmı ayaklarına karnına kadar çekiyormu..? ağlaması varmı..? kabızlığı veya ateşi varmı..?

soytarım denoma kıyamam
seni çok iyi anlıyorum
annelik böyle bişey işte
yavruna zarar verene tahammülün olmuyo
bende emirdeyken çok yaşamıştım
iyiki sinirlerini yatıştırmak için ortamdan uzaklaşmışsın
yoksa insan sonradan pişman olacağı şeyler söylüyo yada yapıyoo
çocukların kavgası, yaramazlığı bitmez cnm yaaaa

YOK BE GULUM HUYSUZLUKTAN INAN....GECE BAZEN UGUNA UGUNA AGLADIGIN DA YATAGINDAN ALDIGIM ANDA SUSUYO E BI DERDI OLSA SUSARMI .....mirmirmirmir

sağolun kızlar, oruçluyum o yüzden ağrıkesici alamıyorum, iftardan sonra içiyorum ama kar etmiyor:çok üzgünüm:

tek tek dişlerin alınması lazım, emzirme dönemi bitsin, aldıracağım inş:Saruboceq:, çekenler bilir, çok berbat bir ağrı inanın

zemyi canım ben de bir haftadır bekletiyordum camları, buzlu cam gibi olmuşlardı kirden, okul açılmadan sileyim dedim, gerçi bir haftada yine kirlenirler, bi daha bayrama silerim herhal-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…