- Konu Sahibi DreamLover
-
- #3.181
herkese selam, üç gündür yoğun diş ağrısı yaşıyorum, 20lik dişler beni mahvediyor, 4 ü de gömülü, çıkamıyorlar, müthiş asğrı yapıyorlar, çenem açılmıyor, yemek zor yiyorum valla
sabah camları sildim, ortalığı topladım, pilim bitti galiba, az ara vereyim dedim
Geçenlerde denizle barış yuvarlanıyorlar yerde şakalaşıyorlar sözüm ona deniz barışın kafasına dişlerini geçirdi doğal olarak barış ağladı hemen annesinin yanına gitti kuzucumda ağladığını görünce yanına gitti yüzünü okşadı barış bir hırsla dişlerini sıkıp denizin karnına tekmeyi bir bastık...benim beynim döndün...görümcem yapıştırdı birtane ama neticede canı yanmıştı kızımın o düşmeyle kafasına koltuğun kenarına vurdu...kızımı kaptığım gibi balkona çıktım elimden kaza çıkmasın diye neticede etkiye tepki olayı..içim yandı dk.larda ağladı zor susturdum...Lafdanda anlamıyorum ..bilmiyorum ne yapıcaz bu çocukla işimiz var valla
selam kızlarrrrrrrrrrrrr
nabıynızzz.mücümm daha iyi olmana sevindim canımm
bizim evdede aynı kavga var naz çok cadı bizim pat vuruyor ablasına
bende bağırıyorum naz ablaya vurma sakınn hııı yapıyorum oda bana hıı yapıyor
çok fena bu ufaklıklarr
esmacım hoşgeldin canım nasılsın alışabildinmi afyona canımm
soytarı mavili mavice dream monpetit nasılsınız garularrr
herkese selam, üç gündür yoğun diş ağrısı yaşıyorum, 20lik dişler beni mahvediyor, 4 ü de gömülü, çıkamıyorlar, müthiş asğrı yapıyorlar, çenem açılmıyor, yemek zor yiyorum valla
sabah camları sildim, ortalığı topladım, pilim bitti galiba, az ara vereyim dedim
çokocum geçmiş olsun canım benimde bazen ağrı yapıyor...oruçlumusun ağır kesici felan alsan..?
Zeymi durumun biraz kötü cnm bebekler gece ile gündüzü ayırt edemez illa bir zaman olması lazım
uyuduğu uykusuzluğa nasıl dayanırki..? birde emziriyormusun halen sütün yetiyormu..?
veya gaz sancısındanmı ayaklarına karnına kadar çekiyormu..? ağlaması varmı..? kabızlığı veya ateşi varmı..?
nasılsınız hanımlar selam sabah yokmuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?