- Konu Sahibi DreamLover
- #3.141
güzeller bendende ii geceler hadi kesintisiz uykular mışıl mışılllllllllll piş piş piş pişşşşşmirmirmirmir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
genetik bu da demekkisallamadan uyuyan bebeklere hayranım bennn, ama malesef benim doğurduklarım öyle olmuyor
uykuyu hiç sevmiyorlar her nedense, kime çektiler acep, bu arada annem bana uyku şurubu içirirmiş ben bebekken, yine de uyumazmışım
delülerrrrr son bir saattttttttt, allahım sen yardım et, mamaları hazırladınız mı
hay allah cokta gerekli gunduz uykusuSüper jegecim bende denize benim annem güzel annem i söylüyorum bebekliğinden beri oda mir mir bana eşlik ediyor emzik altindan dalmaya yakinda
devirip popoyu yatiyor...ama gündüzleri uyumak istemiyor oyun oynamak varken..
Salliyorum..ben tek bakmasan bi düzen olur ama k.walidem bakinca bazen uygulayamiyor koyduğum düzeni birde çok yaramaz bir kuzeni var
bazen uyutmuyormuş bile bile çok hirpaliyor denizi şiddet uyguluyor..
Sinir oluyorum ama elden bişey gelmiyor
yau neden takıyosunuz bu mesaj sayısınayahu kaç gündürde bu adet oldu mesaj yazıp yolluyorum küt düşüyorum bu ne ya sıkıyor bazen hakötükedihüso
benden de kocaman günaydın...geçmişi okumaktan ancak yazabildim..
dün koştum kuzuma gittim...
önce alışveriş yaptık babanne de vardı..sonra geldik....
kuzuyu doyurdumm zorla uyuttum yarım saat sonra kalktı..
oyna oyna oyna..sürekli oyun istiyor sıpam...
ayakta sallayaraak uyuyoruz biz..sallamak ne mümkün ..atlayıveriyor aşağıya..gözünden uyku akıyor ama uyumuyor...
neyse iftarı yaptık hemen eve geçtim.yıkadım küçük hanımı...uyudu hemen bende ilk defa 10 da uyudum akşam...kendime şaştım valla...
ruze sabah 7 de kalktı..gece kalktığımızı saymıyorum...ben hala ayılmadım...fıstığım kesin uyuyordu şimdi..
onunla olmak çok güzeldi..bırakıp gelmek ne kaar kötü..yarabbim...
iyiyden iyiye anne diyor kuzum..dün kaynanamlarda oturuyoruz..ruzee sen kimi gördün de beni unuttun bugün diyor..annem diyor o da..kuşum benim sürekli anne diye diye geizyor ortalarda...
mavicem günaydın canım...yaşınıza çok az kalmış var mı partiii
günaydın mavilim ohh ne güzel olmuş canım ana kız güzel bir gün geçirmişsiniz sefanız olsun....
evet canım yaşımıza az kaldı parti demeyelimde küçük bir kutlama yapacağız malum ramazan gerçi ramazan olmasada çağıracağım insanlar değişmeyecekti
kayınvalidemler zaten burada değil:jeyyar: annemler kız kardeşlerim ve leyloşum ve ailesi olacak iftar yemeğinin ardından pasta keseceğiz böyle yani darısı başınıza canım:içelim:
Doğru söylüyorsun tenzilecim öğlen uykusu çok önemli ama çok yaramaz görümcemin oğlu çok kızdırıyor denizi memesi ağzındayken çekip alıyor çakıyor kuzumda sinirinden ağlıyor onun sayesinde bu yaz ağlayarak bişey istemeyi öğrendi çünkü deniz elini neye uzatsa barış ondan önce davranım hemen alıyor ve vermiyor ağlayarak peşinden koşuyor..vuruyor..itiyoorr düşürüyor..çelme takıyor...kucağına alıp bırakmıyor..bu durumlarda denizin inanılmaz sinirlerini bozuyor..bazı geceler ağlayarak uyanıyor...yapma dedikçede inatlaşıp daha çok yapıyor...Bilmiyorum valla..Allahdan haftaya anaokuluna gidicek akşam 4 de gelicek...kuzumu bir rahat bırakmıyor..inanılmaz kıskanç