- Konu Sahibi DreamLover
-
- #3.001
günaydın kızlara.s.
dün gece halimiz çok komikti, zeynebi emzirmek için uyandım,o kadar ağladı ki saate bakıyım dedim 04.30, eyvah dedim gene sahuru kaçırdık-tatlicadiarzu-sositososito
hemen kocişimi uyandırdım, o zeynebi sallarken gidip 5 dk ka tost yaptım, kahvaltı koydum, zeynep te uyumamış bi daha zaten, emir de gelmez mi ben de sizle iftar yapabilir miyim diyesengözlerimebaksanabkaydirigubbakcemile
kadroyu tamamladık yanii:1rolleyes:
emire diyorum ki her gece kalkıcanmı bizle sahura kaydirigubbakcemile2
siz yine tostumu hazır edin belli olmaz diyo sıpaacokacimcoook[/QUOTE
günaydn canım. neyseki zeynep sizi uyandırmış yoksa bugünde aç geçecektikaydirigubbakcemile3
herkese günaydın,
ben geldim nasılsınız bakayım,
dün erkenden çıktım kızlar hastaneye gittim direkt iyi hiseetmediğim için hastanedede çirkeflik yaptım:1closedeyes: biraz sonra doktor nihayet muayene etti sonra tahlillier falan işte kızlar serum taktılar orucum gitti bu arada serum taktırmamak için direnirken kocişle tartıştık 61 yersem sen tutarsın dedimsırnaşık şey oda hastalık bu mecbursun falan dedi.neyse iyiki takılmış yoksa dün geceyi sabah edemezdim herhalde
düe göre daha iyiyim ama hala başım ağrıyor oruç tutamıyorum:çok üzgünüm:
boğazkültürü aldılar sonucuna göre tedvaiye devam.
bu arada ege akşam bana tekme tokat girdi canlarım çünkü doktor yaklaşma dedi fazla bende zaten hal yok elimi kolumu kaldıramıyordum oda çektirdi hem kolumdan oğlum yapma diyincede hüngür hüngür ağladı sonrada tokatladı çok da ağırmış eli:bbo: bayağı bir saat kadar gelip gidip çaktı artık nereme gelirselaelaelaelaelae
işte böyle sizler nasılsınız bakem okuyamadım tahaaaaaaa-tatlicadiarzu-
mücüm çok geçmiş olsun cnm yaa
demek bünyen zayıf düşmüm
61 meselesini kafana takma hiç, dün tv de bi hoca 61 yok dedi, tutamadığınız kadar tutacaksınız falan dedi ne bileyim
egem ne anlasın senin derdinden, sıpam benim, o oyun derdinde tabi,seni de ö+zl+edi++-+
--------
günaydın kızlarrrrrrrrrr
begümcüm oruç sütü çok etkiliyor tutmayabilirsin canım
bende geçen sene tutmamıştımm.daha sonra yerine tutarsın canımm
zehra ailecek sahur yapmışsınız ne güzel olmuş bence.emir bak sen uyanık tostumu hazırla geliyorumkaydirigubbakcemile5 yevrüm saat kurmuyormusun sahur için hep kıyısındsn köşesinden yakalıyorsun
mavice sen dolmuşsun anacım ama bişrşey söylemeden edemiycem en azından eşin seni uyarmış kör değil yani görüyor birde görmeyen adamlar var hep anneci öyle olsa ne yapacaktın yerdin herhalde kafayı.
günaydın kızlarrrrrrrrrr
begümcüm oruç sütü çok etkiliyor tutmayabilirsin canım
bende geçen sene tutmamıştımm.daha sonra yerine tutarsın canımm
mavili şu kaynanan beni delü ediyoryaa
sende çok yumuşak kalplisim benim gibi heralde
bişi diyemiyorsun.
müüü danammm geçmiş olsun bebeğümmm
gıı ne 61 gün tutacan isteyerek orucunu bozmuyorsunkii
sağlık buu ihmale gelmezz.demek egem şimdiden vuruyor anam bunlar hep aynı
kerndine iyi bak yorma kendini fazla canımm
Müüüüüüüüü öpüyorum seni bebeğim....anladin sen onuuu :)
kesin sıyırırdım ve inan bana dayanamazdım anlayışlı destek olan bir eşim varken bile katlanmak zor oluyor tabi oda arada kalmasın diye çoğu zaman onun şahit olmadığı şeyleri anlatmıyorum ahh mücüm ahh ben bunlardan neler çektim bana neler yaşattılar bir bilsen evliliğimin ilk yıllarında sıkıntı ve üzüntüden elleimde ayaklarımda yaralar açıldı kalp atışlarımda ritim bozuklu başladı ve psikolojik destek aldım destek derken anti depresan yani o yüzden ben çağataya o benim ilacım dedim beni resmen toparladı insan anne olunca daha güçlü oluyor yada öyle hissediyor.... a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?