• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

drydenisss sen oruç mu tutuyrsun emzirmiyormusun
canım benim sütüm olmadı o yüzden benim kız mamayla büyüyor. doğduğunda kan şekeri düşükmüş mama verin demiş doktor. ben sezeryanladoğum yaptım sütümde zaten 3. gün geldi. o zamana kadar mama yedi. sonra beni emmeside zor geldi. göğsümün ucu da yoktu zorlaya zorlaya emzirmeye çalıştık. assıla assıla göğüslerimin ucu yara oldu bi tarafımı aldı o da iltihaplandı sonra bebişin ağzı pamukcuk olunca emmek istemedi bende iltihap olunca vermedim 3 günü gecince verme artık sütün iyi olmaz dediler bende vermedim ikimizde rahata erdik çünkü cok canım yanıyordu sinir oluyordum neden ememiyor beni bende mi sorun bebekte mi diye.ağlaya ağlaya. 20 gün anca emmiştir. mamayla karaşık oda. herkes bi taraftan derme aaa neden emzirmiyorsun sinirden cocuğu göğsüme bir bastırmışım yavrum ağlaya ağlaya. herkese kızdıkça çocuğu bastırdım göğsüme o da kendisini geri itti. kafasını göğsüme yaklaşmak bile istemdi. yine kızdım bir gün çok uğraştım 40 dakka bağırdı yavrum ee mama ver artık baksana emmiyor diyorlardı. nasıl sinir oluyordum atlayasım geliyordu tepelerine. boşu boşuna bağırttılar yavrumu. sağdım olmadı.yara bere.yok benimkinin ucu da yoktu bebek hemen emdi buldu yok sütüm şöyle diğdiriyordu boğazını alıyordu. zaten emziremiyorum bunlarda anlatılmazki. sinirlerim depreşti yine. offfff senağlama

merhaba ms eda cım. ya bende topukludan nefret ediyorum ne rahatsız edici birşeydir o ya. ama giyen bayanlara hayranım. eşimde sürekli laf eder. seni paspal diye.senağlama önce yürümeyi öğren sen der şakayla karışık ama tepemin tası attı.kötükedihüso haftasonu görcek o gününü güzel bi alışveriş yapcam bak bida gıkı çıkıyormu.:sm_confused: biz bu kilolarla adama masraf yapmayalım diyoruz yok anam. buna adam parasını har vurup harman savuran karı lazım.. :mymeka:
soytarı mavice monpetit mirrorwomen semiha dream lover ms eda begüm herkese merhaba valla ben yokken yazdıklarınızı okuyana kadar ertesi gün yazıları birikiyor yaf

kıslar dün bir kez daha titanic i izledim. kocişle. o bi koltukta ben bi koltuk ta. ne kadar romantik dimi :delphin: saat 3 tü bişeyle atıştırıp yattık.. uykum varr göslerim acıyor :1shok: Allahtan kızım huzursuzluk yapmıyor uykusu düzenli..:nazar:

kıslar dün bir kez daha titanic i izledim. kocişle. o bi koltukta ben bi koltuk ta. ne kadar romantik dimi :delphin: saat 3 tü bişeyle atıştırıp yattık.. uykum varr göslerim acıyor :1shok: Allahtan kızım huzursuzluk yapmıyor uykusu düzenli..:nazar:

valla bizde çok ormantiküz anacım nerdeyse ayrı yatıcaz... benim koca zaten bütün yaz sıcaktan ayrı yattı benden. sinirlerim bozuksenağlama:delphin:

nan garılaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr iremin resimlerine bakın önce sonrada benim ege danamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa heee sonunda bir kaç resim koyabildimkafamçokkarıştı

çokom sevildim drydenis selam bayanlar...
Mavilim koş kuzaya ne güzel eline gelen firsatlari kaçirma cnm...

Ya ben resim göremiyorum burda çok gicik bir durummm

Aşk olsun mavice yazmadim kiz sana yorum
tek tek resimlere bakmadim ama sabah geldiğimde yazdim saniyordum...????

Bakarim mücüm bu akşam yaprak dökümü var eşimde pc de prison break i izliyor..
Arada kaçarim pc ye :)

DRYDENİSS AMACIM SENİ ÜZMEK DEĞİLDİ
müüüü geçmiş olsun canım telafi edrsin sonra oruçlarını önemli olan sağlığın
mavice sonuçta hiçbir kayınvalide anne gibi olmuyor istisnalar olabilir tabii
mavili bizim yerimizede öp ruzeyi
zehra benim koçiş hazırlayıp kaldırıyor sağ olsun o kalkamazsa bizde aç kalırız bugün ebrar daha erken uyandırdıgerçibizi
diğer arkadaşlara da selam hülya(çoko).kartalsevil,ekin,tatar
ayrıca dünürümede

valla bizde çok ormantiküz anacım nerdeyse ayrı yatıcaz... benim koca zaten bütün yaz sıcaktan ayrı yattı benden. sinirlerim bozuksenağlama:delphin:
canım tek sen yaşamıyorsun bu sorunu burası çok sıcak diye klimayı açıp oturma odasında yatıyoruz bazen ayrı tabii

Back