- Konu Sahibi DreamLover
-
- #3.021
canım benim sütüm olmadı o yüzden benim kız mamayla büyüyor. doğduğunda kan şekeri düşükmüş mama verin demiş doktor. ben sezeryanladoğum yaptım sütümde zaten 3. gün geldi. o zamana kadar mama yedi. sonra beni emmeside zor geldi. göğsümün ucu da yoktu zorlaya zorlaya emzirmeye çalıştık. assıla assıla göğüslerimin ucu yara oldu bi tarafımı aldı o da iltihaplandı sonra bebişin ağzı pamukcuk olunca emmek istemedi bende iltihap olunca vermedim 3 günü gecince verme artık sütün iyi olmaz dediler bende vermedim ikimizde rahata erdik çünkü cok canım yanıyordu sinir oluyordum neden ememiyor beni bende mi sorun bebekte mi diye.ağlaya ağlaya. 20 gün anca emmiştir. mamayla karaşık oda. herkes bi taraftan derme aaa neden emzirmiyorsun sinirden cocuğu göğsüme bir bastırmışım yavrum ağlaya ağlaya. herkese kızdıkça çocuğu bastırdım göğsüme o da kendisini geri itti. kafasını göğsüme yaklaşmak bile istemdi. yine kızdım bir gün çok uğraştım 40 dakka bağırdı yavrum ee mama ver artık baksana emmiyor diyorlardı. nasıl sinir oluyordum atlayasım geliyordu tepelerine. boşu boşuna bağırttılar yavrumu. sağdım olmadı.yara bere.yok benimkinin ucu da yoktu bebek hemen emdi buldu yok sütüm şöyle diğdiriyordu boğazını alıyordu. zaten emziremiyorum bunlarda anlatılmazki. sinirlerim depreşti yine. offfff senağlamadrydenisss sen oruç mu tutuyrsun emzirmiyormusun
kıslar dün bir kez daha titanic i izledim. kocişle. o bi koltukta ben bi koltuk ta. ne kadar romantik dimisaat 3 tü bişeyle atıştırıp yattık.. uykum varr göslerim acıyor :1shok: Allahtan kızım huzursuzluk yapmıyor uykusu düzenli..
kızlar iş yok patron yok ben kaçıyorum..kendinize iyi bakın..öptüm çokkkkkkkkkkkkk
nirdeeeeeeeeeeeeeeeee resimlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
çokom sevildim drydenis selam bayanlar...
Mavilim koş kuzaya ne güzel eline gelen firsatlari kaçirma cnm...
Ya ben resim göremiyorum burda çok gicik bir durummm
yevrğm akşama evden bakarsın artıkın sende kaydirigubbakcemile5
hımmm çok beklersin mücümmm ......yeliz anladın sen onuklava:
canım tek sen yaşamıyorsun bu sorunu burası çok sıcak diye klimayı açıp oturma odasında yatıyoruz bazen ayrı tabiivalla bizde çok ormantiküz anacım nerdeyse ayrı yatıcaz... benim koca zaten bütün yaz sıcaktan ayrı yattı benden. sinirlerim bozuksenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?