- Konu Sahibi DreamLover
-
- #2.981
Mavilim hafta içi ne süpürmesi anacım bırak haftasonu yaparsın ben öyle yapıyorum gelenim gidenimde
olmadığı için h.içi o konuda rahatım.
semiha cım sıkma canını cnm geçicidir iyi düşün iyi olsun.Biraz vakit geçtikden sonra kapar kahvaltısını merak etme.
günaydın kızlarrrr....
herkese güzel bir gün ve oruç tutanlara kolaylıklar diliyorum
begümcüm süt işinine gelirsek gece zaten patlayana kadar su içiğim için
pek etkilemedi beni.. ama benim kuzu büyüdü artık ve herşeyden verdiğim için zaten süte
yemek arkası tatlı muamelesi yapıyor artık tabiki bebişleri altı aydan küçük ve yanlızca anne sütüyle beslenen bebekleri olanlar için birşey diyemem... eskiden günler kısaydı ama şimdi uzun yaklaşık 15 saat ağzımıza lokma koymuyoruz... öpüyorum tatlımmmmkaydirigubbakcemile5
mavili yewrüüüü senin kaynoşa gelince
yelizcim yanılıyorsun türünün son örneği değil
ben çalışmıyorum ama neler yapar anlatam kısaca
bütün gün hiç uğramasa tam akşam saati kocişin işten geleceği saat gelir
eee adamcağız gelince kapıyı açar kuru bir hoşgeldin derdim saf saf bakardı anlamadığı zaman kaş göz işareti yapar anlatır abartılı sevgi sözlerinin önünü kesirdim...
evlilik yıl dönümlerimizde kaynana kaynata kutlamaya gelir neyi kutluyorlarsa kaynana örgüyü eline bi alır gecemizi berbat eder gece yarısına kadar oturur tüm şevkimizi neşemizi kaçırırdı son bir kaç yıldır baktık olmuyor dışarıya çıkıyoruz ama ben evde daha çok seviyorum güzel yemekler pasta felan yapıyorum sanırım rahat bırakmadıkları için tatlı geliyor....
ehh sevgliler gününü söylememe gerek yok sanırsam kadın pişkin pişkin gelip sevgililer gününüz kutlu olsun diyor ya adı üstünde zaten dimi git evine ya
haaa bu arada evi alt katım oluyor bazen çok bunalıyorum çoookkkkkk
günaydın canım benim. cok geçmiş olsun inşallah tez zamanda iyileşir oğluşunla güzel vakit geçirir bunu telafi edersin canım benim. Ne yapsın çocuk hiç annesini o halde görmemiş üzülmüştür yavrucak..
Mü cüüüm çok geçmiş olsun canım serum takmakla çok iyi yapmışlar vitaminde koymuşlardır..
Peki sonuç ne cnm teşhisleri ne oldu..Egeciğimde her akşam oynamana alışmış ondan sana tebki
göstermiş cnm üzülme düzelir..Çok geçmiş olsun cnm kendine dikkat et
mücüm yewrüm çok geçmiş olsun canım eşin ii yapmış sağlık yani bu.... ege ye baksen sen ya bunlar hasta olunca pervane oluyok biz hasta olunca delleniyo sıpalar... hep derlerya kadın hasta olmaz diye doğru valla... eşler bile 3 günden fazla çekmiyo ehh istisnalarda kaideyi bozmaz ...tekrar geçmiş olsun tatlım acil şifalar diliyorum:Saruboceq:
napalım soytarıcım ..gelme diyemem ki..orda yiyoruz ama film seyretmeye okey oynamaya falan geliyorlar..bide bizde internet var..masaj aleti var..heveslenip geliyolar..gelmeyin diymeme...idare ediyoruz hayatım be...ama çok da şikayetçi değilim..kalabalık güzel oluyor..ama mavicenin ki gibi anlayışsız değil bizimkiler..özel günlerimizde falan bi terslik bi aksilik olmadığı sürece asla rahatsız etmezler....
mirrorum çok geçmiş olsun canım...
allahım affetsin inşallah canım..isteyerek bozmadın isteyerek hasta olmadın ki sen...
inşallah telafi edersin canım benim....
ege anlamamış ki annesinin hasta olduğunu...bilse anlasa yaparmı hiç..ruzede beni görünce sadece oyun oynamak istiyor..hiç uyumak istemiyor..ama kayananama gidince saatlerce uyuyor...
oynayacağı kişileri biliyor bu veletler
Vay anam Vay ne k.walideler varmı yaaaa...Allah sabır ve kolaylık versin mavicecim...
Allahıma binlerce şükür olsun ben çok memnun um k.walidemden...Allah ondan razı olsun
Hem bebelerimize bakıp hem yemek hazırlıyor...Seviyorum onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?