• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

allah korusun semihacım...öyle deme ruzede bazen yemiyor...
bi sonraki öğünü iyi yiyor...
bi de kahvaltıda değişiklik yap canım...hep aynı şeyleri verme..sıkılmıştır belki

Mavilim hafta içi ne süpürmesi anacım bırak haftasonu yaparsın ben öyle yapıyorum gelenim gidenimde
olmadığı için h.içi o konuda rahatım.

semiha cım sıkma canını cnm geçicidir iyi düşün iyi olsun.Biraz vakit geçtikden sonra kapar kahvaltısını merak etme.

soytarıcım bi pazarım var onda da iş yapmak istemiyorum...
kaynana görümce de yakın olunca hadi size gidelim diyolar...
cümbür cemaat bize gidiyoruz...
mecbur sürekli temizlemek zorundayım...
ama ne kadar toplasam da hep dağınık hep dağınık..benim evim hiç böyle olmazdımirmirmirmir

Mavilim benim k.walidem ve görümcelerimde yakınlar bana aynı semtte oturuyoruz.Ayrıca sende
bizim gibi akşamları k.walidende yemek yiyorsun , ama bizimkiler bi işleri olmadığı sürece kesinlikle h.içi gelmezler... Herkes kendi evinde kafasını dinlemek istiyor neticede... Ama konu senin k.waliden ve
görümcen olunca iş değişir...Bırak insanlar biraz dinlensin ailecek otursun çocukları ile oynasın
insanların biraz özel yaşantısı olması gerekli...Sende tatlı dille bile yorgunum diyemediğin için...
yapacak bişeyin yok senin k.walide türünün son örneği cnm.

evet ya bazı kayınvaldeler böyle işte. benim kayınvaldem anlayışlıdır o konuda. gerçi ben avrupa yakasında onlar anadolu yakasındalar. belki yakın olsak oda gelir. görümcemlede konusup anlaşıp buluşuruz ya bizim evde yada onların. onlarda anadolu yakasındalar. oda ayda 1 defa. böylece aradaki ilişkiler yıpranmıyor en azından. sürekli beraber olmak aile içi ilişkileri yıpratır diye düünüyorum. mavilim allah kolaylık versin cım sana

günaydın kızlarrrr....

herkese güzel bir gün ve oruç tutanlara kolaylıklar diliyorum

begümcüm süt işinine gelirsek gece zaten patlayana kadar su içiğim için

pek etkilemedi beni.. ama benim kuzu büyüdü artık ve herşeyden verdiğim için zaten süte

yemek arkası tatlı muamelesi yapıyor artık tabiki bebişleri altı aydan küçük ve yanlızca anne sütüyle beslenen bebekleri olanlar için birşey diyemem... eskiden günler kısaydı ama şimdi uzun yaklaşık 15 saat ağzımıza lokma koymuyoruz... öpüyorum tatlımmmmkaydirigubbakcemile5

günaydın kızlarrrr....

herkese güzel bir gün ve oruç tutanlara kolaylıklar diliyorum

begümcüm süt işinine gelirsek gece zaten patlayana kadar su içiğim için

pek etkilemedi beni.. ama benim kuzu büyüdü artık ve herşeyden verdiğim için zaten süte

yemek arkası tatlı muamelesi yapıyor artık tabiki bebişleri altı aydan küçük ve yanlızca anne sütüyle beslenen bebekleri olanlar için birşey diyemem... eskiden günler kısaydı ama şimdi uzun yaklaşık 15 saat ağzımıza lokma koymuyoruz... öpüyorum tatlımmmmkaydirigubbakcemile5

evet mavicecim bende ondan şüphe ediyorum. benimkinin ana besini anne sütü. onun dışındakileri yemek istemiyor. emmekde arada istemiyor. of neyse canım benim ben en iyisi bu senede orucu askıya alayım. seneye Allah kerim

herkese günaydın,
ben geldim nasılsınız bakayım,
dün erkenden çıktım kızlar hastaneye gittim direkt iyi hiseetmediğim için hastanedede çirkeflik yaptım:1closedeyes: biraz sonra doktor nihayet muayene etti sonra tahlillier falan işte kızlar serum taktılar orucum gitti bu arada serum taktırmamak için direnirken kocişle tartıştık 61 yersem sen tutarsın dedimsırnaşık şey oda hastalık bu mecbursun falan dedi.neyse iyiki takılmış yoksa dün geceyi sabah edemezdim herhalde:delphin:
düe göre daha iyiyim ama hala başım ağrıyor oruç tutamıyorum:çok üzgünüm:
boğazkültürü aldılar sonucuna göre tedvaiye devam.
bu arada ege akşam bana tekme tokat girdi canlarım çünkü doktor yaklaşma dedi fazla bende zaten hal yok elimi kolumu kaldıramıyordum oda çektirdi hem kolumdan oğlum yapma diyincede hüngür hüngür ağladı sonrada tokatladı çok da ağırmış eli:bbo: bayağı bir saat kadar gelip gidip çaktı artık nereme gelirselaelaelaelaelae
işte böyle sizler nasılsınız bakem okuyamadım tahaaaaaaa-tatlicadiarzu-

mavili yewrüüüü senin kaynoşa gelince

yelizcim yanılıyorsun türünün son örneği değil

ben çalışmıyorum ama neler yapar anlatam kısaca

bütün gün hiç uğramasa tam akşam saati kocişin işten geleceği saat gelir
eee adamcağız gelince kapıyı açar kuru bir hoşgeldin derdim saf saf bakardı anlamadığı zaman kaş göz işareti yapar anlatır abartılı sevgi sözlerinin önünü kesirdim...

evlilik yıl dönümlerimizde kaynana kaynata kutlamaya gelir neyi kutluyorlarsa kaynana örgüyü eline bi alır gecemizi berbat eder gece yarısına kadar oturur tüm şevkimizi neşemizi kaçırırdı son bir kaç yıldır baktık olmuyor dışarıya çıkıyoruz ama ben evde daha çok seviyorum güzel yemekler pasta felan yapıyorum sanırım rahat bırakmadıkları için tatlı geliyor....

ehh sevgliler gününü söylememe gerek yok sanırsam kadın pişkin pişkin gelip sevgililer gününüz kutlu olsun diyor ya adı üstünde zaten dimi git evine ya

haaa bu arada evi alt katım oluyor bazen çok bunalıyorum çoookkkkkk:delphin:

günaydın canım benim. cok geçmiş olsun inşallah tez zamanda iyileşir oğluşunla güzel vakit geçirir bunu telafi edersin canım benim. Ne yapsın çocuk hiç annesini o halde görmemiş üzülmüştür yavrucak..

mavili yewrüüüü senin kaynoşa gelince

yelizcim yanılıyorsun türünün son örneği değil

ben çalışmıyorum ama neler yapar anlatam kısaca

bütün gün hiç uğramasa tam akşam saati kocişin işten geleceği saat gelir
eee adamcağız gelince kapıyı açar kuru bir hoşgeldin derdim saf saf bakardı anlamadığı zaman kaş göz işareti yapar anlatır abartılı sevgi sözlerinin önünü kesirdim...

evlilik yıl dönümlerimizde kaynana kaynata kutlamaya gelir neyi kutluyorlarsa kaynana örgüyü eline bi alır gecemizi berbat eder gece yarısına kadar oturur tüm şevkimizi neşemizi kaçırırdı son bir kaç yıldır baktık olmuyor dışarıya çıkıyoruz ama ben evde daha çok seviyorum güzel yemekler pasta felan yapıyorum sanırım rahat bırakmadıkları için tatlı geliyor....

ehh sevgliler gününü söylememe gerek yok sanırsam kadın pişkin pişkin gelip sevgililer gününüz kutlu olsun diyor ya adı üstünde zaten dimi git evine ya

haaa bu arada evi alt katım oluyor bazen çok bunalıyorum çoookkkkkk:delphin:

bütün bunları yapan kayınvaldeler varmı yaw..Yazık sana güzelim yaa. Kaynanayı ne yapmalı.....kaynar kazana atmalı anacım....kaydirigubbakcemile3:jeyyar:

bunu söylemem lazım

ilk hamileliğimi yani çağataya hamileliğimi öğrendiğim gü yine aynı şeyi yaptı tam eşimin işten geleceği saatte çıktı geldi eşime telefonla haber vermiştim biliyordu zaten

adam kapıdan heyecanla bir daldı kapınınardında annesi ceeeeeee diyor onu görünce bir an duraksadı annesi sarıl oğlum dedi yarım ağız oda sanamı soracağım der gibi tabiki sarılacağım dedi bir sarıldı tüm yüzümü öpücüklere boğdu 10 saniye kadar sonra içeriye geçmeyi akıl edip içeri geçti yani o anı bile doya doya yaşatmadı:kızgın:

Son düzenleme:
Mü cüüüm çok geçmiş olsun canım serum takmakla çok iyi yapmışlar vitaminde koymuşlardır..
Peki sonuç ne cnm teşhisleri ne oldu..Egeciğimde her akşam oynamana alışmış ondan sana tebki
göstermiş cnm üzülme düzelir..Çok geçmiş olsun cnm kendine dikkat et

mücüm yewrüm çok geçmiş olsun canım eşin ii yapmış sağlık yani bu.... ege ye baksen sen ya bunlar hasta olunca pervane oluyok biz hasta olunca delleniyo sıpalar... hep derlerya kadın hasta olmaz diye doğru valla... eşler bile 3 günden fazla çekmiyo ehh istisnalarda kaideyi bozmaz ...tekrar geçmiş olsun tatlım acil şifalar diliyorum:Saruboceq:

napalım soytarıcım ..gelme diyemem ki..orda yiyoruz ama film seyretmeye okey oynamaya falan geliyorlar..bide bizde internet var..masaj aleti var..heveslenip geliyolar..gelmeyin diymeme...idare ediyoruz hayatım be...ama çok da şikayetçi değilim..kalabalık güzel oluyor..ama mavicenin ki gibi anlayışsız değil bizimkiler..özel günlerimizde falan bi terslik bi aksilik olmadığı sürece asla rahatsız etmezler....
mirrorum çok geçmiş olsun canım...
allahım affetsin inşallah canım..isteyerek bozmadın isteyerek hasta olmadın ki sen...
inşallah telafi edersin canım benim....
ege anlamamış ki annesinin hasta olduğunu...bilse anlasa yaparmı hiç..ruzede beni görünce sadece oyun oynamak istiyor..hiç uyumak istemiyor..ama kayananama gidince saatlerce uyuyor...
oynayacağı kişileri biliyor bu veletler

günaydın canım benim. cok geçmiş olsun inşallah tez zamanda iyileşir oğluşunla güzel vakit geçirir bunu telafi edersin canım benim. Ne yapsın çocuk hiç annesini o halde görmemiş üzülmüştür yavrucak..

sağol canım .inşallah valla canım babaya alışkın uzanıp yatmasına ama bana değil her akşam eve gidince yatana kadar oyun oynarım oğlumla etkin zaman geçirebilmek için.oda şaşırdı haliyle tepki verdi.

Vay anam Vay ne k.walideler varmı yaaaa...Allah sabır ve kolaylık versin mavicecim...
Allahıma binlerce şükür olsun ben çok memnun um k.walidemden...Allah ondan razı olsun
Hem bebelerimize bakıp hem yemek hazırlıyor...Seviyorum onu

kız bakma sen kızdığıma bende seviyoum kaynanamı...kızıma iyi bakıyor..yemeğimizi hazırlıyor...
hiç iş yapmasam niye yapmıyosun demez valla..ama bazı gıcıklıklarıda oldu ve oluyor işte biliyorsunuz

Mü cüüüm çok geçmiş olsun canım serum takmakla çok iyi yapmışlar vitaminde koymuşlardır..
Peki sonuç ne cnm teşhisleri ne oldu..Egeciğimde her akşam oynamana alışmış ondan sana tebki
göstermiş cnm üzülme düzelir..Çok geçmiş olsun cnm kendine dikkat et

canım evet iyi oldu idrarda iltahap var böbrekelrim zaten ağrıyordu bir kaç gündür.boğaz kültürü çıkınca daha netleşecekmiş.ama ağır enfeksiyon dedi virütik bir şey bağışıklık sistemiz zayıflamış ve direkt vurmuş.son zamanlarda kendime iyi bakmadım zaten biliyordum böyle birşey olcağını.
ege haliyle küçük olduğu için anlamıyor akşama maske alacam bende eve giderkene.

mücüm yewrüm çok geçmiş olsun canım eşin ii yapmış sağlık yani bu.... ege ye baksen sen ya bunlar hasta olunca pervane oluyok biz hasta olunca delleniyo sıpalar... hep derlerya kadın hasta olmaz diye doğru valla... eşler bile 3 günden fazla çekmiyo ehh istisnalarda kaideyi bozmaz ...tekrar geçmiş olsun tatlım acil şifalar diliyorum:Saruboceq:

valla erkekler için dediğinde haklısın.eşim çıktık hastaneden halim yok yürüyemiyorum bir silkelen kendine gel diyor bana ya sinir etti haşladım sanki mahsus yapıyorum:dilcikar:

napalım soytarıcım ..gelme diyemem ki..orda yiyoruz ama film seyretmeye okey oynamaya falan geliyorlar..bide bizde internet var..masaj aleti var..heveslenip geliyolar..gelmeyin diymeme...idare ediyoruz hayatım be...ama çok da şikayetçi değilim..kalabalık güzel oluyor..ama mavicenin ki gibi anlayışsız değil bizimkiler..özel günlerimizde falan bi terslik bi aksilik olmadığı sürece asla rahatsız etmezler....
mirrorum çok geçmiş olsun canım...
allahım affetsin inşallah canım..isteyerek bozmadın isteyerek hasta olmadın ki sen...
inşallah telafi edersin canım benim....
ege anlamamış ki annesinin hasta olduğunu...bilse anlasa yaparmı hiç..ruzede beni görünce sadece oyun oynamak istiyor..hiç uyumak istemiyor..ama kayananama gidince saatlerce uyuyor...
oynayacağı kişileri biliyor bu veletler

canım sağol.valla ben elimde tel fetva verecek birini aradım hemen fisfisfis yani 61 yermiyim diyefisfisfis
aynen egede ruze gibi akşamhep oyun oynamak istiyor zaten biz eve gidince frklı bir kişiliğe bürünüyor yapmadığı herşeyi yaoıyor:bbo:

Vay anam Vay ne k.walideler varmı yaaaa...Allah sabır ve kolaylık versin mavicecim...
Allahıma binlerce şükür olsun ben çok memnun um k.walidemden...Allah ondan razı olsun
Hem bebelerimize bakıp hem yemek hazırlıyor...Seviyorum onu

inan bana çooooookkkkk şanslısınnn

bana hayata faydası dokunmaz gitmelerinden bir gün önce:( şuan konyadalar ya) bir hasta ziyaretine gitim baktım yemek yapmak için zaman kısıtlı normalde hiç yapmam çağatayda bir kaç kez veto yiyince çağana yarım saat kadar bakarmısın dedim

cevap- aaa bakamam daha ütü yapacağım dedi kayınpederde şimdi çay içiyorum yarım saat sonra getir dedi

artık doldum herhalde ufak bir patlama yaşadım benim ihtiyacım olunca bakmayın daha sonra sevmeye getireyim oldu dedim bende ozaman getirmiyorum

eve çıktım 15 dk. sonra elinde bir kaç tabağımla çıkageldi eee alışık değil benim bu tür hareketlerime ne oldu küstünmü işim vardı diye sordu gıcık gıcık

bende bir yarım saat sonra yap ütünü ne olur dedim ben başkaları gibi gel bir ay oğluma bak evimi temizle yemeğimi yap demiyorum ehh ne yapalım insanın şansı olacak oda bende yok dedim( nasıl dedimse bende şaştım biliyorsunuz konyaya torun bakmaya gitti) ama birde şu eve gelin gelirken onlara karşı ne duygularla geldim yüreğim dile gelsede konuşsa ama 3, gün daha nasıl değiştiklerini görünce burnumun üstüne çakıldım ama eşim nişanlıyken uyarmıştı annem göründüğü kadar yumuşak başlı değildir sonra hayal kırılığı yaşama diye eşşek kafam laf dinlemem ki:kızgın:

Son düzenleme:
günaydın kızlara.s.
dün gece halimiz çok komikti, zeynebi emzirmek için uyandım,o kadar ağladı ki saate bakıyım dedim 04.30, eyvah dedim gene sahuru kaçırdık-tatlicadiarzu-sositososito
hemen kocişimi uyandırdım, o zeynebi sallarken gidip 5 dk ka tost yaptım, kahvaltı koydum, zeynep te uyumamış bi daha zaten, emir de gelmez mi ben de sizle iftar yapabilir miyim diyesengözlerimebaksanabkaydirigubbakcemile
kadroyu tamamladık yanii:1rolleyes:
emire diyorum ki her gece kalkıcanmı bizle sahura kaydirigubbakcemile2

siz yine tostumu hazır edin belli olmaz diyo sıpaacokacimcoook

Back