Bebeklerimiz ve Biz

)))))))) benim yorum yapmamı.. :):):):):):)))) ayy çok güldüm yaaaa
çatlak bu mavice garısı

mavicecim resimleriniz çok güzel güzel bir tatil geçirmisiniz allah bir daha nasip etsin inş.
(oldumu)

)))))))) benim yorum yapmamı.. :):):):):):)))) ayy çok güldüm yaaaa
çatlak bu mavice garısı

mavicecim resimleriniz çok güzel güzel bir tatil geçirmisiniz allah bir daha nasip etsin inş.
(oldumu)

hadi ordan bide kafa buluyo:dilcikar: kısım ben sana illa yorum yap dimedim ki insan bi baktım güzel filan der dimi:mymeka: dalga geç sen bakalım dalga geç:çok üzgünüm: cadıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııkötükedihüso

ekin naz garısı görmesin egenin yanındaki rus bebeyisırnaşık şeyyoksa parçalar beni dünürümkafamçokkarıştı

delüü gördüm bilenekaydirigubbakcemile oğluna sahip çıksana
delüü garuu onun bunun bebesine bakıyorr valla atarım nişanııkaydirigubbakcemile
ona göree bu son olsunn bidaha affetmemm ona göree:1closedeyes:

şaka biryana çok tatlı çıkmışlar sıpalar
kızda pek güzel sarı sarı.
ama benim nazım dahada güzelll:dilcikar:

dünürüm valla ben istemiyorum ama adam kaçıyor öbür odaya...Yoksam bendemi sorun var acep???

yok canım sende bir sorun yok erkeklerde sorun var ben kanepede de olsa birlikte yatmak isterim
ama sığamaz beyfendi bende bıraktım artık nerde isterse yatsın -tatlicadiarzu-

kilo viren datlular, siz bi günde niler yiyiyonuz öle? anlatın bakem...binde yapayım bareee..

datlum valla kendime özel birşey yapmiyıorum her zamanki yemekler sadece porsiyonlar ufak hatta ramazanda iftarad su içmekten yemeğe yer kalmıyor...

dün akşam bir çorba bolca cacık ve su içtim yani yemeğe elimi bilem süremedim:icecream:

1,60 a 2,10 karyolam var adam bir çağanı sığdıramıyor kanepede yatıyor sıkışıyormuş ortada yatan ben ona ne oluyorsa.... ama paşa gönlü bilir canı nerede isterse orada yatsın:dilcikar:

mavice bacim kendi resimlerimi koymuyorum ama yakında nan söz koyacam şöyle allı pullu bir resmimi aslından var yeni ama dana gibim çıkmışım bana benzemiyorki:1no2:
monpetit egenin kulundaki serum yeriydi canım serum bağlanmıştı çıkarmadılar köt
üleşirse yine takacaklarıd birkaç gğn öyle serum iğnesi ile gezdi yavrum.

Aaaaaaaa oldumu şimdi mavice
neden dalga geçeyim aşk olsun gayet samimi yazmıştım...

resimlere zar zor baktım eşim sıkıştırdı tek tek yorum yapamadım ama
sabah topiğe yazdım diye biliyordum...

ala ala niye benim mesajı üste attı sankim ben önce yazmışım gibi garip anlamsız oldu

mücüm yewrüm ozaman benim hiiiiçççç foto koymama lazımdı kıs çok bekletme valla merak ediyorum seni yafkaydirigubbakcemile5

senide görelim yeliz gacısı ya niye fotoğraflarınızı koymuyonuz insanı çatlatıyonuz klava:

yevrüm denizdeki beyaz şapkaloı ben değülüm:dilcikar:
nan sahipçıkıyoruz damadına merak etme sen sarışın bebe gelip giri oğlumun havuzuna napsın oğlan havızuna sahap çıkıyor yoksa benim oğlumun gözü Nazımdan başkasını görmezkine:1rolleyes:
kız delü varmı benim gelinimden güzeli ooo öylece yaz aşkı diyelim kapatalım konuyu bebeğiiiiiiiiiiiiimnaniknaniklülülülülülüsırnaşık şey

Baktım bacım niye yalan söyliyim eşin esmer leyla diye bir bayab eşi ve çocuğuyla tatildesiniz
çocuklar sahilde uymuşlar dream e resimlerini göstermişsin gittiğiniz yerin...

Daha nasıl inandırıcı olabilirim acaba danacım...

Bu arada seni kınıyorum kızımın web sitesine girdinde beni görmediysen yuh derin hemen hemen bütün resimlerde varım yahuuu...o kadarda yorum yazmışsın

mücümün de yakan yeşil gözleri meşhurmuş ben yakından görmedim kendilerini
en kısa zamanda inş.

Son düzenleme:
MÜCÜM EGEM 18 AYLIK OLMUŞ DAHA DÜN GİBİ HATIRLIYORUM TOPİĞİMİZ İLK YAŞINA GİREN BEBESİ...ZAMAN NE KADARDA HIZLI İŞLİYOR...

canım anadım anadım bakmışın kıs şakada yapılmıyo sana ha tamam sakinsefiyom seni danam sen bakmasada seferim ben seni takılıyom işte

kıs ben unutmuşum oni deniz caglayan dı değilmi

ekinnazım sola bacımmm öpüyorum seni ve nazıŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…