Bebeklerimiz ve Biz

cnm damadına da çok geçmiş olsun, ne kadar üzülmüştür kimbilir eda
rabbim kimseye yaşatmasın

kuzunla güzel vakit geçirmene sevindim cnm,
emir daha iyi , ilaçlarını düzenli kullanıyo

cnm bende genelde uyku saatine denk getiriyorum
buyuk kısmını uykuda geciriyor
yoksa tum gun arabada zor ....

cnm o bahsettiğin ormana bizde bu haftasonu gelmek istiyoruz ama kene durumları nasıl

kızlar geçmişe tam olmasada azcık göz gezdirmeye çalıştım ama zeynep durmuyo, biraz dolaştırıp getireyim, uyutunca tekrar girmeye çalışacağım

nimo cnm kızının artık yanında kalacağına çok sevindim dünürüm

kızlar mrblar.
herkeze keyifli bir hafta diliyorum....
Monpetit bebişinin kulaklarını deldirmişsin . hayırlı olsun cnm.
ayrıca fotolarımızı sadece arkadaş listem görebiliyor..senide eklerim cnm..
Mavili'cim Metehan'a çok geçmiş olsun acill şifalar diliyorum...
Little bebişinin artık yanında olacağına çok sevindim.. Geri sayım başladı.. gözün aydın cnm..
drydeniss bebişin çok tatlı maşşallah Allah bağışlasın cnm..
Eda'cım geçmiş olsun.. Allah beterinden korusun.. giden mal yerine gelir. yeterki cana bişi olmasın..

Dream cim inanılmaz güzel hele geceleri süper oluyor 2 tane kır düğünü vardı
bir tanesi sünnet düğünüydü..görümcem seneye oğlunun sünnetini orada yapmayı planlıyor..
birde çocuk parkı yaptılar atlı karınlar,trenler,arabalar su botları, vs vs deniz gördü çıldırdı 2 dk oturmadı
yerinde annemler ve kardeşimle eşide çok beğendi...kesinlikle tavsiye ederim cnm öpüyorum zeynoyu

kızlar bizde dün akşam yakın arkadaşımın düğünü için İzmit'e gittik..
Albina'yıda k.walideme bıraktık. Ama sıpam kadıncağıza kök söktümüşş. sürekli ağlamış...
akşam saat 10 da dışarı çıkarmış kadıncağız......içeri giriyorlarmışş tekrar ağlıyormuş vs..
Geldiğimizde yine ağlıyordu kuuzm. kucağıma aldım hemen sustu..yavrucuğum.. bidahada bırakmam yaa..k.walidemden helallik istedim valla... çok sıkıntı verdik kadınca
ğıza..

selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
inanılmaz derecede yorgunum
yatak odamın çerçevesini değiştirdiler pimapen taktılar
heryer mahfoldu biryandan naz durmuyor peşimde dürekli
ayakta duracak halim kalmadı
bu akşam istanbuldan ablamlar gelecekti iptal etmişler yarın sabah gelicekler
çok iyi oldu bu akşam dinlenmiş olurumm

ya kızlar nazın isilikleri iyice arttı bi görseniz çok kötü 3 defa duş aldırıyorum
pudrası var kremi var sürüyorum hiç fayda etmedi
öyle azda değil bayağı çok yani doktora götürsemmiki ne dersiniz

selammmmmmm fıstıklarım nasılsınız.....
evet tatil bitti ben geldim.... tatilimiz çok güzeldi (tabiki çağatayın inatçılığı ve şımarıklığını ve çağanın yaramazlıklarını saymazsak) ama bu sabahtan beri canım çıktı.-tatlicadiarzu-.. çamaşırlar ev derken birde çağanın hafif bir rahatsızlığı var sesi kısıldı öğleden sonra doktora götürdüm farenjit olmuş eeeee çenesi hiç kapanmıyor bağıra bağıra hem bizim kafamızı ütüledi hem boğazlarını mahvetti:bbo:... şimdi uyuyor bende biraz iş yapıyorum geçmişe bakamadım umarım hepiniz ve bebişleriniz iyisinizdir :Saruboceq: geniş bir zamanda fotoğrafları eklerim hepinizi opüyorum

Son düzenleme:
dream canımm nerelerdesinn tabi mis gibi temizliğini
yaptın şimdide geziyon dimi canım benimm

zeynepcim canım naberr albinamız nasıl canımm
demek babaennesinde durmamış artık durmaz canım nazda kimsede durmuyorr

soytarı canımm ohh ne güzel geziyorsun canımm
güzel bir hafta sonu geçirmişsinn

mavili damadına geçmiş olsun canım
şimdi nasıl daha iyidir inşallahhh

selam ekincim öncelikle kolay gelsin şu isilik meselesine gelince çağandada varne krem ne de deniz fayda etmedi sen bir çözüm bulursan benide haberdar et olurmu geçmiş olsun tatlımŞeniz

hoşgeldin bebeğümmmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile5Şeniz
çocuklarla anca bu kadar tatil oluyor canımm demek çağan bağırmaktan sesi kısıldı bak sen yaramazagamyoncuiremsu
olsun herşeye rağmen tatilin güzel geçmiş bebeğümm
tatilden gelincede iş bitmiyorki birtürlüü
kolay gelsin çağanımızada geçmiş olsun canımmŞeniz
sanada öpücüklerrrrrrrr şapırtttttttttttttt:sm_cool:

selam ekincim öncelikle kolay gelsin şu isilik meselesine gelince çağandada varne krem ne de deniz fayda etmedi sen bir çözüm bulursan benide haberdar et olurmu geçmiş olsun tatlımŞeniz

çözüm bulursam haber veririm canımm
bende deniz suyu iyi gelir diye ümit ediyordum denize götürecektim
yinede deneyeyimm sizede geçmiş olsun bebeğümmmmmmmmmmm

cnm kolay gelsin.... iyi bari dinlenmene fırsat çıkmış cnm. bir akşamda ne kadar dinlenirsin onu bilemem tabi:))
Nazada geçmiş olsun cnm.. dr. götürmende fayda var cnm..

Albina annesini aramıştır cnm deniz beni çok arıyor uykudan babası alıyor kucağına beni görünce
hemen boynuma sarılıyor..

zeynepcim geçmiş olsun naza
bence bu kadar sürede geçmesi lazımdı sen bence götür bir cildiyeciye havalar sıcak ciltleri kuru kalmıyor
sürekli terliyorlar...

mavice hoşgeldin cnm demekki tatil demek yorgunluk demek iki çocukla çağanada çok geçmiş olsun

cnm kolay gelsin, ne zor değil mi tadilat yaaaa

nazı eğer imkanın varsa göster bi dr a ,belki iyi bi krem falan verirde düzelir sarı patyamın isiliği

zeynepcim, resimleriniz çok güzel çıkmış cnm, güzel geçmiş anlaşılan tatiliniz
mavicem hoşgeldin cnm, oğluşuna da geçmiş olsun
benim oğlumda faranjit şu aralar
antibiyotik kullanıyoruz bizde

selam kızlar...ben geldim..azcuk dıaşrıya alışverişe gitmiştim....
kocişime saat aldım da geldim....
hepiniz hoşgeldiniz ben yokken iyicene kaynnatmışsınız...
edacım çok geçmiş olsun canım.allah beterinden saklasın...başınızın gözünüzün sadakası olsun...
benimde 10 haftalık hamişken çalışnmıştı çantam..ben düşük tehlikesi ile hastanede yatarken...
allah başka dert vermesin canım....
ekinnazcım naptın kız kociş bi süpriz yaptı mı sana...
çok merak ettim..yoksa dediğin gibi sadece bi çiçek mi almış..gerçi çiçek de çok önemli ama olsun...
dreamcım tekrar geçmiş olsun canım emire..aman ilaçlarını ihmal etmeyin...ayrıca kolay gelsin canım...iyice pislenmiştir evin.......
bugün mirrror işe başlayacaktı..işlerin çok yoğpun galiba gelemedi...
başka kimn vardı kızlar...mavice ve drydenis sizler nasılsınız?
bu arada tüm geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler...
haaaa nimom vardııııı........canım benim..çok sevindim son haftan demek..ne mutlu ya...

mavilim yokmu anacım çalıştığın şirketin İst.Şubesi :)
ne güzel valla istediğin zaman çıkıp giriyorsun maşallah nazar değmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…