Bebeklerimiz ve Biz

Günaydın kıslar...
Hepinize iyi haftalar
Benim hiç keyfim yok cumadan beri dişim ağrıyor apse yapmış bezeside var. Antibiyotik kullanıyorum.

Mavilim kardeşim getirdi resimleri ama
dediğim gibi hiç halim yoktu onları ayarlamaya( siteye eklemek için boyutlarını küçültmem gerekiyor)
en kısa zamanda hazılıcam cnm.
Deniz cumartesinden geç yattı ormand olduğumuz için bulunduğumuz yerde kır düğünüde vardı
sesten uyuyamadı sabahda erken kalktı öğlende uyumadı onun için 8de uyudu normal uyku saati 9 zaten.
bizim evde serin olur ama dün hiç esmedi bile...
havalardan sanırım kendimi çok bitkin ve yorgun hissediyorum

esinti ve kartal sevil merhaba
sevilcim geçmiş olsun cnm bende bikaç haftadır 20 lik dişlerimden çekiyorum
yine hortladırlar aldırmak bir dert aldırmamak bir dert
çok geçmiş olsun sana cnm

slm kızlar
annemdeydim haftasonu bugün döndüm.
berra çok huzursuz ve yaramaz oldu ya.
sürekli ağlıyor elleri ağzında anlamıyorum ya
hiç rahat değiliz yani.

merhabalar arkadaşlar
hayırlı ve güzel bir hafta geçirin inş
mavilim geçmiş olsun,
soytarıcım geçen hafta bende çok çektim 20lik dişim çıkıyodu sanırım kulağıma vurdu ağrısı
allah şifa versin hastalık çekenlere
herkese sevgiler

herkese benden merhaballargçen hafta iznimden döndüm ama ne dönüş 1 haftadır kafamı kaldıramadım desem yeridir. neyse nasılsınız bakalım..ben kuşumla 15 günü güzel güzel koklaşa koklaşa geçiridm saolsun zehramda radı sordu. bu arada kızlar size bir müjdem var. bu hafta kızımla geçirdiğim son uzak hafta. cuma günü dönüyorlar .allah kısmet ederse. artık kızım yanımda.
hasta olan bebişler varmış gen galiba allah şifa versin hepsine. tez zamnda sağlıklarına kavuştursun. benim kıızımmı iyice cadı oldu desem yeridir.

doğru dürüst kelime çıkardığı yok ama durmadan bıdıbıdı konuşuyor. ee 1 ayımızda kaldı doğumgünümüze

hep yaramazlıkta işi gücü, merdivenlere tırmansın. koltuk tepelerinde dolaşsın. çıkamdığı bi yer kalmadı gibi bacağını atıp tırmanıyor. yerde ne bulursa ağzında.yaramzlık hat safhada yani. şükür sağlığı iyi. 8 dişimiz oldu. köpek dişlerimiz geliyor bide. onlarda 1 aya kalmaz patlar herhalde.

bişey sorcam 1 yaş aşısı ne zaan yapılıyordu. yani hemen doğum gününde mi gitmek lazım. tecrübeli annelere soralım.

valla bende bu kontrolü merk ediyorum. boyunu kilosunu. sanki bayağ boy attı gibi. artık heryere parmak uçlarından kalkıp ulaşıyor örnek mutfak tezgahı. tehlikeli oldu vesselam iyice.

halen uykumuz berbat tabiii. hatta bu arlar 8-10 defakalkıyor gece sıcaklardan herhal

Merhaba kızlar

Herkese güzel bir hafta diliyorum, kendime de zira dün çantam çalındı:1no2:.
Dün Capitol'e gittik saat 4 gibi, yemek yedik çantamdan ıslak mendil aldım kuzuma yoğurt yedirmiştim kavanozunu falan koyup çantamı bebek arabasının altındaki sepete koydum. Asya benim kucağımdaydı yemekten kalktık babası sigara içmeye gitti bende chicco'ya girdim 5 dak. eşim geldi oradan da boyner'e girdik 10 dak dolaştık tam üst kata çıkacaktık eşime çantam dedim ve uçtuğunu anladık, hadi hemen güvenliğe dedi. Kameralara falan bakacaklardı:mymeka:, kartları iptal ettirdim oradan karakola gittik v.s. Bugünde kapının kilitleri değişecek, olacağı varmış diyorum çantamı normalde hasta gibi kollarım. Cep telefonum, cüzdan, kızımın malzemeleri vardı, çantamıda daha geçen hafta capitol'den almıştım. O anda çok canım sıkıldı ama şimdi iyiyim.

Sıcaktan ve tedirliğinlikten zor uyudum gece sabahta geç kalktım, kızımıda bizim odada yatırdım fisfisfis

Nimo cum hoşgeldin cnm tatil dönüşü zor olur iş toparlamak
1 haftan kalmış cnm ne güzel nil tamamen dönüyormuş allah kolaylık versin
1 yaş aşısı ille 1 yaşını doldurduğu gün gitmen gerekmiyor ben 1 hafta sonra gitmiştim
Edacım sanada geçmiş olsun cnm olucağı varmış allah beterinden korusun bizimde geçen sene
yazlığa girmişlerdi bi uyurken ne var ne yok çalmışlardı bende çok korktum
umarım çantanı biryere atmışlardırda hayırsever bir vatandaş ara bulur seni en azından resmi evrakların
için.

saol yelizcim . iyi bari panik yapmıyım ozaman. sen nasılsın denom nasıl. edacım çok geçmiş olsun canım. cana gelmesinde.
kilolar ne alemde verdin mi kızzzzz.

ben ynıyım anam 75e indim halen ordayım.

İyidir nimocum uğraşıyorus yaramazlan
hiç durmuyor yerinde girmediği biryer kalmadı artık bu hafta sonu pek uyuyamadı ama sıcaklardan.
Kilo olayıda iyi cnm 58-59 arası gidip geliyorum elma sirkesi içiyorum halen :)

mavili geçmiş olsun, soytarı merhaba. diş ağrısı çekenler geçmiş olsun hepinize... adını sayamadığım bütün kıslar iyi haftalar dileyerek size topic teki en küçük böceği göstereyim.
_311.jpg

drydenis merhaba canım küçük böceğin çok tatlı maşallah :nazar: allah nazarlardan saklasın
senin minik ne yapıyor geceleri oda rahat değil dimi sıcaklardan..!

kimseye söylemeyin mışıl mışıl uyuyor. ıhır kıkır ıhır kıkır sürekli mızmızlanıyor ama uyanmıyor çok şükür... cok sıcak olursa yanıma alıyorum vantiratör çalışıyor o kadar.

Herkese merhaba
ankaradan dün gece döndük
hersey çok güzeldi
şimid ewdeyim kuzumu uyuttum size bir bakayım dedim

ablacım gecmiş olsun cok üzüldüm
allah beterinden saklasın gerçekten
hiç bir yerde güwenliğimiz yok walla
bu bomba olaylarından sonra canımıza zarar gelecek diye korkar oldum gerçekten,en basitinden toplu taşıma araçlarına binerken bile , bu otobus olabilr tren , metro , arabalı wapur, hiç bir arama yapılmıyor nerdeyse.adam bırakcak arabayı çıkacak gemiden denizin ortasında puuuuuuf
keza otobus
bırakacak walizi ayarlayacak bombayı
puffffff
amma seneryo yazdıma am napalım aklıma binbir türlü sey geliyor

Aman fantilatöre dikkat cnm çarpmasın ne kadar sıcak olursa olsun odaha minik..!

Merhaba Jege performansınız süper valla diyecek yok
arabada duruyormu derin..? deniz 5 dk durmuyor ön koltuğa geçmek istiyor babasının yanına
sürekli savaş halindeyim yolculuk esnasında o çekiyor kendini öne ben çekiyorum denizi arkaya
karşıya zor gidiyoruz

Aman fantilatöre dikkat cnm çarpmasın ne kadar sıcak olursa olsun odaha minik..!

Merhaba Jege performansınız süper valla diyecek yok
arabada duruyormu derin..? deniz 5 dk durmuyor ön koltuğa geçmek istiyor babasının yanına
sürekli savaş halindeyim yolculuk esnasında o çekiyor kendini öne ben çekiyorum denizi arkaya
karşıya zor gidiyoruz
cnm benim ailem istanbulda oldugu için zaten cok sık 3 saatlik yol cekiyoruz
aynı zamanda da cok gezeriz biz
diyecegim o ki o kadar alıştıki bu tempoya derincik saolsun zorluk cikarmiyor
oyaliyorum bi şekilde

Bizimki çok haraketli kesinlikle zapdedemiyorum..neler almıyorumki yanıma..ama yok keçi gibi geçicek dedimi geçicek ille :)
en iyisi akşam serine ve uyku saatine denk getirmek bütün yolculukları :

Merhaba kızlar

Herkese güzel bir hafta diliyorum, kendime de zira dün çantam çalındı:1no2:.
Dün Capitol'e gittik saat 4 gibi, yemek yedik çantamdan ıslak mendil aldım kuzuma yoğurt yedirmiştim kavanozunu falan koyup çantamı bebek arabasının altındaki sepete koydum. Asya benim kucağımdaydı yemekten kalktık babası sigara içmeye gitti bende chicco'ya girdim 5 dak. eşim geldi oradan da boyner'e girdik 10 dak dolaştık tam üst kata çıkacaktık eşime çantam dedim ve uçtuğunu anladık, hadi hemen güvenliğe dedi. Kameralara falan bakacaklardı:mymeka:, kartları iptal ettirdim oradan karakola gittik v.s. Bugünde kapının kilitleri değişecek, olacağı varmış diyorum çantamı normalde hasta gibi kollarım. Cep telefonum, cüzdan, kızımın malzemeleri vardı, çantamıda daha geçen hafta capitol'den almıştım. O anda çok canım sıkıldı ama şimdi iyiyim.

Sıcaktan ve tedirliğinlikten zor uyudum gece sabahta geç kalktım, kızımıda bizim odada yatırdım fisfisfis

cnm inan çok üzüldüm, çok geçmiş olsun :teselli:
nasılda kaşla göz arasında yürütmüşler:mymeka:

Back