Bebeklerimiz ve Biz

soytarı cım merak etme vantiratör ün yönü bize bakmıyor.
dreamlover teşekkür ederim nazar boncukları için, oğluna da geçmiş olsun,
zeybennep cim gonca 778 size de merhaba
mavice geçmiş olsun bebeğine tez zamanda iyileşir inşallah
mavili iyiyiz böceğimi gördün mü
bu arada herkese iyi akşamlar. hepinizi bebişleri öpüyorum.. ben eve gider accık yicek birşeyler yapam, sonra babası böceğimi getircek eve sevem doya doya. bye yarın görüşürüz. mutlu kalın yaramazlık yapmayın

slm kızlar bizim topic nolmuş böyle...berfenin kontrolü vardı bugün..boyu 73 cm kilosu 9,100 olmuş..doktor boyu fazla uzamamış dedi..ona biraz canım sıkıldı..sanırım dişlerden ötürü zor bi dönem atlattık ondan diye düşünüyorum...

benim misafirler dağıldı..ev çok sessiz oldu...artık bi kaç gün temizlik yaparım bende..ağbimde kalpten anjiyo olucak onu bekliyoruz canımız biraz ona sıkkın.....umarım bi sorun çıkmaz..gelinimizde haftaya salı gün almış..ailenin 14, torunu geliyor..bebek bollaşıyor bakalım....

herkese selammm,

öncelikle topiğimizin en küçük meleğine sevgiler, allah nazardan saklasın, çok tatlı maşallahhh

edacım çok geçmiş olsun tatlım, allah beterinden korusun, cana gelceğine mala gelsin tatlım

mavice tatilden dönmüş, hoşgelmiş, sefalar getirmiş, umarım keyfili bir tatil olmuştur

nimocummmm sana da çok sevindim tatlım, demek nilimiz artk yanında olacak, son ayrlığınız olur inşallah

mavilicim metehanının hastalığna çok üzüldüm tatlım, nesi varmış tam olarak, çocuklar iyi olsun da sonra yine görüşürsünüz

dünürümm emirimiz nasıl, antibiyotik alıyorsa biraz daha iyidir, çocuklar hasta olunca bir de nazlı oluyorlar ki, emir de öyle mi bilmiyorum, berkanım çok dayanıklıdır, ama bazen de bir nazlanır ki sorma
gelinim nasıl, doğum günü de yaklaşıyor prensesimin

ekinnazım kolay gelsin tatlım, yazın da kayınvalidem pimapen taktırmıştı, evinin halini tahmin edebiliyorum, allah iki çocukla yardımcın olsun canımmmm

kusura bakmayın peek uzun oldu, tek mesajda halledeyim dedimm

unuttuğum varsa affolaa, herkesi kocaman öpüyoumm

canım diş çıkarmak gerrçekten çocuklar için zor bir süreç, gelişimleri de bu dönemde eskiye göre daha gerileyebiliyor, hiç kafana takma tatlım:CüvCüv:

incileri çıksın minişin hemen serpilir, büyür

ardam da incileri dörtledi, iki tanesi de yoldagamyoncuiremsu

mevcancım boyu için üzülme cnm yaa
artık ilk aylarda ki kadar hızlı uzamaz sanırım
ama ayına göre güzel bence 73 cm
abinede geçmiş olsun cnm, inşallah kolay atlatır, sonuçlarıda iyi çıkar

hülyacım emir daha iyi cnm, naz yapacak belki ama eve sokamıyorum ki, yemek yemeye bile zar zor eve alabiliyorum
son haftası diyorum artık, haftaya okula başlayacak, fazla sıkmıyorum o yüzden cnm
seninde eve dönüşe az kaldı, hem hüzün hem mutluluk iç iç e olucak sanırım cnm

slm kimler var kimler yok sınavlar yaklaşıyor ders calışmaya ugraşıyorum gecmişi okuyamadım inşalllah herkes iyidir bebişlerde iyidir

nefin ve neşecim hoşgeldiniz kızlar
nefin tatilin nasıl geçti cnm, zeynep nasıl

neşecim, belin nasıl cnm, ameliyat şartmı, ne diyo dr lar
defne cadısı nasıl
halen gelicen bana ramazan geldi, sen gelemedin bi türlü

selam jege
iyi geceler herkese izmir uluslararası fuarına gittik iğne atsan düşmez derlerya öyle bir kalabalık vardı tabii sıcakta ebrar çok sevindi ama normalde o saatte uyur nasıl bakınıyor etrafa bir oraya bir buraya kuzum benim heryer ışıl ışıl ve kalabalık olunca
ebrarın 2. dişi göründü yavrum kaç gündür ondan huzursuzmuş herşeye mızmızlanıyordu

günaydın kızlar
ilk günaydın benden olsun
benim bugün moralim çok bozuk
ev alma niyetimiz var demiştim ya
akşam bir eve bakmaya gittik ev sahibi hiç bir şekilde pazarlığa yanaşmadı
evide çok beğenmiştik çok üzgünüm o yüzden
bir türlü uyku tutmadı 6 da ayaktaydım
çok üzgünüm
hayırlısı ne yapalım

günaydın kızlar....
doktora giittik az önce doktor teyzemiz yıllık izindeymiş...
muayene olamadık..pazartesi olacağız...vee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bebeğim tam 8 aylıkteyzeleri..
hala inanamıyorum...kızım büyüdü de 8 aylık rabbime binlerce kez şükürler olsun...
allhım olmayanlarada versin inşallah...

Herkese günaydın iyi bir gün diliyorum,dün gece güzel bir uyku çektik sıcak bir haftasonundan sonra

Mev.can cnm canını sıkma iyi düşün iyi olsun abin için.
bebekde geliyor maşallah allah arttırsın cnm 14.torun hee süper

semiha cım sıkma canını cnm hayırlı ise olur bizde bir eve bakmıştık
olmadı ama ummadığımız anda şuanda oturduğumuz evi aldık herkes kısmet cnm bunu unutma..

Ruze mizin yeni ayı kutlu olsun cnm allah nice aylar nice yaşlarını görmek nasip etsin inş.
Zaman su gibi akıyor yaşam mücadelesinde iş kavgasında farkında olmadan geçiyor
allah sağlık versin bütün bebeklerimize

aminnnn canım çok saol...
aslında akşmalr olmuyor kuzularımıza kavuşmak için..ama birde bakıyoruz aylar geçmiş değil mi canım...

Günaydın kızlar
Mavilim yeni ayınız kutlu olsun. Sağlıklı mutlu nice aylara
Mev-can cım abine acil şifalar dilerim inşallah tez zamanda iyi haberlerini alırsınız.
Yelizcim dediğin gibi uzan zaman sonra rahat ve serin bir uyku çektik.

günaydın
artık alıştım kkya girince bakamadan edemiyorum,keyifler iyidir inş
sıkıntıda olan arkadaşlara allah kolaylık versin diyorum
bebişlerede anneleri başlarından eksik olmasın diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…