Bebeklerimiz ve Biz

Herkese kısa bir aradan sonra tekrar merhaba,
umarım tüm bebişler ve anneleri iyidir:Saruboceq:
güzel bir salı günü diliyorum hepinizehihoyyyt
sevgilerimle.
geçmişi okuyamadım haliyle işler yığılmış dünde gelemedim zaten herşey yolundadır umarımyerimsenibenŞeniz

canım hoşgeldin :1hug:

Mü cüm hoşgeldin canım yediğin içtiğin senin olsun işin bitince
gördünlerini gezdiklerini anlat

semiha çok isterdim bakmak ama göremiyorum burdan eminim çok güzeldir.

merhaba gonca hepimizde bağımlılık yaptı bu topik bende girmeden yapamıyorum..

slm kızlar
zeynebi yeni uyuttum, tel çaldı hemen uyandı cadım yaa
sese aşırı duyarlı ne yapcam bilmiyorum
mücüm hoşgeldin cnma.s.
nasıl geçti tatilin, anlat bakalım danamkaydirigubbakcemile2
özledik kızzz seni
gel bi öpemŞeniz

cnm ebrarımızın da 2. ,ncisi hayırlı olsun
maşallah leyleği havada gördünüz sizde, bol bol gezdiniz ana kız

şimdi evde de ne çok işin olur cnm, şi mdiden kolay gelsin diyorum

mavilim ruzişimin 8. ayını kutluyorum cnm, nice aylara ,yıllara, güzel yavrunuzla

semihacım evi çok beğenmişsiniz, olmamış ama eminim hayırlısını istediğiniz için olmamıştır, umarım daha iyilerini daha uygun fiyata allah karşınıza çıkarır cnm

hoşbulduk kızlar.
çeşmedeydik(ılıca) 4 gün orada kaldık sonra kayınvaldemlere geçtik iyi geçti sayılır bol bol yüzdüm kas yaptım ama kilo vermedimde almadımdahihoyyyt
bende sizi özledim valla ne yalan diyeyim.geldim ayağımın tozu ile dün gece düğün vardı ona gittik
siz neler yaptınız önemli bir durum yeni dedikodu varmı nan kaydirigubbakcemile:jeyyar:
ekin naz garısı duymasın ege kendine bir rus kırması buldu çeşmede kızı havuzuna bir atışı vardiki sormayın birde mayosunun kenarından sızan çişe aldırmadan kızın üzerine atladı resmen:jeyyar::roflol:

ege çapkınlık turlarına bırak ara vermeyi, hızına hız katmış resmenhihoyyytkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3
yakışıklı sıpaaaaaaşakkıdı

mavili canım ruzenin 8. ayı bitmiş sanırım tebrikler yaşına çok az kalmış inşallah o günlerde yakın nasıl da büyüyorlar değilmiyerimseniben

çapkınlıkta yakışır benim yavruma

mü danam sen ne zaman koyuyon mikinili resimleriniziyerimseniben
hadi ama bekliyozkaydirigubbakcemile2
şu kaslı fücudunun resimlerini göster bakiiim nan:jeyyar:
seni kıskanır belkim bende kas yaparım yevrrıuuum:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…