- Konu Sahibi DreamLover
-
- #2.381
cnm benim ailem istanbulda oldugu için zaten cok sık 3 saatlik yol cekiyoruzAman fantilatöre dikkat cnm çarpmasın ne kadar sıcak olursa olsun odaha minik..!
Merhaba Jege performansınız süper valla diyecek yok
arabada duruyormu derin..? deniz 5 dk durmuyor ön koltuğa geçmek istiyor babasının yanına
sürekli savaş halindeyim yolculuk esnasında o çekiyor kendini öne ben çekiyorum denizi arkaya
karşıya zor gidiyoruz
Merhaba kızlar
Herkese güzel bir hafta diliyorum, kendime de zira dün çantam çalındı:1no2:.
Dün Capitol'e gittik saat 4 gibi, yemek yedik çantamdan ıslak mendil aldım kuzuma yoğurt yedirmiştim kavanozunu falan koyup çantamı bebek arabasının altındaki sepete koydum. Asya benim kucağımdaydı yemekten kalktık babası sigara içmeye gitti bende chicco'ya girdim 5 dak. eşim geldi oradan da boyner'e girdik 10 dak dolaştık tam üst kata çıkacaktık eşime çantam dedim ve uçtuğunu anladık, hadi hemen güvenliğe dedi. Kameralara falan bakacaklardı:mymeka:, kartları iptal ettirdim oradan karakola gittik v.s. Bugünde kapının kilitleri değişecek, olacağı varmış diyorum çantamı normalde hasta gibi kollarım. Cep telefonum, cüzdan, kızımın malzemeleri vardı, çantamıda daha geçen hafta capitol'den almıştım. O anda çok canım sıkıldı ama şimdi iyiyim.
Sıcaktan ve tedirliğinlikten zor uyudum gece sabahta geç kalktım, kızımıda bizim odada yatırdım fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?