Bebeklerimiz ve Biz

sağolasın benimki buayın sonunda yediye giricek ama nerdeyse dişlerinin çoğu düştü:CüvCüv:

kızlar mrblar..
herkeze keyifli bir hafta sonu diliyorum..
Dream'cım Emir'e geçmiş olsun . Acill şifalar diliyorum cnm..
bu arada evinide güle güle kirlet cnm..
Ekin'cim cnm..sevdiklerinle beraber nice mutlu yıllara bir gün gecikmeli oldu ama, dün giremedim kusura bakma tatlım..
Çoko'cum sanada iyi eğlenceler tatlım..eski dostlarla bir araya gelmek çok keyifli oluyor.
Benimde salı günü 9 yıl görmediğim bir arkadaşım gelecek..Nasıl değişmiştir kim bilir...heyecanla bekliyorum ya.
Ve diğer arkadaşlar hepinize mrblar..

kızlar mrb nasılsınız esım geldı ve gecen hafta cuma gunu tekrardan gıttı.valla allah kımseye böyle bısey göstermesın tek kalmak çok zor...

dream seninle bir ara kulak deldirme muhabbeti yapmıştık
ben ebrarın kulaklarını deldirdim tatilde başka deldiren varmı allaha şükür yarada olmadı hihoyyyt
küpeyide çekiştirmiyor şimdilik
artık sormazlar inşallah erkek mi diyekaydirigubbakcemile5 bu millete yine belli olmazda şimdiden erkeğin kulağınıda deldirmiş diyebilirler:sm_cool:

slm canım nbr
bende istiyorum gizoşun kulagını deldirmek acıdımı agladımı nerde nasıl deldirdinnaniknanik

kızlar slm..kaç günd ür size bakamdım..herkes iyidir umarım..samsundan ablam geldi..evde trafik baya kalabalık..bugünde pikniğe gidiyoruz..öpüyorum canlar sizi.......

bu arada bende berfenin kulaklarını deldirmek istiyorum ama küçükmü henüz karar veremedim..acırmı çok korkuyorum...tecrübeli anneler bi el atsa.....

biraz ağladı iğne yapılırken ağladığı kadar daha çok tabanca sesinden korktu ama sonra hemen geçtikaydirigubbakcemile2
memelkette yaptırdım ben en iyi optikçi yapıyordu bize yakın steril küpe kullandı(bebişler için)
ben 10. ayında deldirdim geç kaldın demişti birkaç kişi kulağını çekiştirir filan diye ama bişey yapmıyor kızım giysilerinini giyip çıkartırken dikkat ettikten sonra problem yok
arkadaşımın 2.5 yaşında kızı var biz geç kaldık diyor anlayınca daha zor deldirirler heralde
ilerde kızar belki niye deldirdiniz diye ebrar hanımdaklava:

herkese iyi pazarlar, topik olduğu yerde kalmış, hiç ilerleme yok, herkes pazar gezmesinde galibaa

biz de birazdan gölete gideceğiz, mamaları hazırladık, orda yiyeceğiz, ev çok sıcak, biraz nefes alalım

monpetitcimmm ebrarımızın küpesi hayırlı olsun, deldirmekle iyi yapmışsın, sonraya bıraksaydın korkabiliyor çocuklar, eminim çok yakışmıştır küpesi

mevcancım ablan gelmiş ne güzel, sana da iyi eğlenceler tatlım

dünürüm yoook, kocişiyle geziyordur bizim hatun,

hepinizi kocaman öpüyorumm

Selam kızlar, eve döndük. İçimde hüzün var, ailemi şimdiden özledim. Mert de gelince odaları aradı, kalabalıkta keyfi yerindeydi...

herkeze slm kızlarrrr

kardeşim hala dedirmedi 3, doldurdu cok mızmız asla durmaz benimde aklımda müsaitzamanda cıkıcam eczaneye

iyi geceler kıslar
benım kız cok huysuz ,belkı dıstır dıyorum ama cok erken
belkıde ek gıdalara basladık hazımsızlık cekıyor yemekler agır gelıyordur ,kızımla cebellesıyorum aksama kadar
umarım sızlerde bebişlerınızde ıyıdır
herkese ıyı bır hafta dılıyorum

iyi geceler
neler veriyorsun kızınakaydirigubbakcemile2 ona özel hazırlamıyor musun?
bazı bebekler erken çıkarabiliyor sıcakların da etkisi olabilir canımmm

herkese günaydın..mutlu güzel bir hafta diliyorum...
misafirlerim gelemdi kızlar..
metehanım çok hastalandı..cuma gecesi hastaneye yatırdılar...
daha dün gece çıktı hastaneden kuzum...
şüklür şimidi iyi ama...sağlıklı olsun da tek gelmesinler..çok üzüldüm valla.edam perişan oldu hastanelerde..metehanın kolunda serum..habire çekiştirir...bi kaka yapar her yeri batırır..rabbim hiç bi bebeğe hastalkık vermesin inşallah..
çok zor...
inşallah bu hafta sonu gelecekler.ama plan yapmıyoruz artık..
işte böyle bende izni almış olduğum için gelmedim işe..2 gün hafta sonu tatili olması ne güzel..
bi gün temzilik yaptım diğer gün yattım
saolsun kuzucum da beni hiç üzmedi..
yarın bebeğimi doktora götüreceğiz..8 aylık oluyor kontorlü var..bakalım kilosu boyu nasıl?
dreamcım emire çok geçmiş olsun canım...

Bendende herkese günaydın iyi haftalar
c.tesi günü misafirlerim geldi ormanda cızbız muhabbeti yaptık gece 01,00 da gittiler
pazar günüde görümcecim açık büfe kahvaltı hazırladı bayanlara öğlen 2 gibide ordan geldim
ama hiç kolum kanadım kalkmıyordu kendimi çok yorgun hissediyordum ve halen hissediyorum
denizi akşam 20,00 da yatırdım bende 21,30 da yattım ama halen kendime gelemedim
sıcakdanda uyuyamadım...
Mavilim metehana geçmiş olsun cnm allah acil şifa versin bebekleriniz ve sizin sağlıkları yerinde olduğu
sürece ne zaman isterseniz o zaman buluşursunuz cnm

soytarım hoşgeldin canım.ne güzel geçmiş hafta sonunuz maşallah...
hani resimler.ne zaman ekleyeceksin bakayım...
nasıl yatırdın canım denizi 20,00 da..ruze mümkün değil 23,00 den önce uyumaz...
tabi bende 01.00den önce...
buluşuruz canım sağlıklı olsunlarda istemem başka bişi...
dün gerçketn inanılmaz bi sıcak vardı..bizim evimiz serin olur halbuki ama biz bile uyuyamadık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…