- Konu Sahibi DreamLover
-
- #2.361
patria merhaba canım
benim kızımda eylül de okula başlayacak
bizde heyecanlıyız ama sanırım ben kızımdan daha
heyecanlıyım...
bildiğim kadarıyla 6-7 yaşlarında düşmeye başlıyor
kızım daha diş düşürmedi ama arkadaşının 4 tanesi düştü...
allah kavuştursun canım vede sabır versin gerçekten zor bir durumkızlar mrb nasılsınız esım geldı ve gecen hafta cuma gunu tekrardan gıttı.valla allah kımseye böyle bısey göstermesın tek kalmak çok zor...
dream seninle bir ara kulak deldirme muhabbeti yapmıştık
ben ebrarın kulaklarını deldirdim tatilde başka deldiren varmı allaha şükür yarada olmadı hihoyyyt
küpeyide çekiştirmiyor şimdilik
artık sormazlar inşallah erkek mi diyekaydirigubbakcemile5 bu millete yine belli olmazda şimdiden erkeğin kulağınıda deldirmiş diyebilirler:sm_cool:
biraz ağladı iğne yapılırken ağladığı kadar daha çok tabanca sesinden korktu ama sonra hemen geçtikaydirigubbakcemile2
memelkette yaptırdım ben en iyi optikçi yapıyordu bize yakın steril küpe kullandı(bebişler için)
ben 10. ayında deldirdim geç kaldın demişti birkaç kişi kulağını çekiştirir filan diye ama bişey yapmıyor kızım giysilerinini giyip çıkartırken dikkat ettikten sonra problem yok
arkadaşımın 2.5 yaşında kızı var biz geç kaldık diyor anlayınca daha zor deldirirler heralde
ilerde kızar belki niye deldirdiniz diye ebrar hanımdaklava:
iyi geceler kıslar
benım kız cok huysuz ,belkı dıstır dıyorum ama cok erken
belkıde ek gıdalara basladık hazımsızlık cekıyor yemekler agır gelıyordur ,kızımla cebellesıyorum aksama kadar
umarım sızlerde bebişlerınızde ıyıdır
herkese ıyı bır hafta dılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?