- Konu Sahibi sevgimsonsuz
arkadaşlar yorum yapmak kolay tabi yasamadığınız için olsa gerek ? ben annemin babamla neler yaşadığını babamın anneme bizlerin gözleri önünde aynı evin içinde neler yaşattığını anlatsam hiç kimse inanmaz onada senaryo dersiniz.çünkü asla hayal bile edemeyeceğiniz şeyler bazı insanlar tarafından yasanıyor ve yaşatılıyor..ayrıca bu bayanın yasadıkları o kadarda inanılmaz değiller hani.bu kötü yorum yapan alaya alan arkadaşlarında yaş ortalamasının küçük olduğunu düşünüyorum.sana gelince arkadaşım zor bir durum.çocuklarının ve senin mutluluğun rahatın için eşinle olman en mantıklısı ki onun da bir ailesi olmussunuz artık.ama tabi diğer babanında hakkı bilmek ama gelecek verebilecekmi hayır.eşi var bebeği olacak onlar daha da ön planda olacak ayrıca da su anki eşin için kötü olur soylersen gururu zedelenir.herkes öğrenecek sonucta senin ailen onun ailesi falan.inan bende çıkamadım işin içinden :44::44::44::44:
Buraya bir sürü senaryo yazıldığından haberiniz yok galiba.
Sizde insanlara yaş ortalaması küçüktür heralde diyerek etiket yapıştırıyosunuz; hoş mu yani.
Ayrıca gerçek hayattta yaşanan uç olaylara inanmakta zorlanmak başka, insanların iki masum bebeğin hayatıyla oynamasını çok sıradan birşeymiş gibi sunmasına tepki göstermek başka.