• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeklerim kimin hakkı ?

arkadaşlar yorum yapmak kolay tabi yasamadığınız için olsa gerek ? ben annemin babamla neler yaşadığını babamın anneme bizlerin gözleri önünde aynı evin içinde neler yaşattığını anlatsam hiç kimse inanmaz onada senaryo dersiniz.çünkü asla hayal bile edemeyeceğiniz şeyler bazı insanlar tarafından yasanıyor ve yaşatılıyor..ayrıca bu bayanın yasadıkları o kadarda inanılmaz değiller hani.bu kötü yorum yapan alaya alan arkadaşlarında yaş ortalamasının küçük olduğunu düşünüyorum.sana gelince arkadaşım zor bir durum.çocuklarının ve senin mutluluğun rahatın için eşinle olman en mantıklısı ki onun da bir ailesi olmussunuz artık.ama tabi diğer babanında hakkı bilmek ama gelecek verebilecekmi hayır.eşi var bebeği olacak onlar daha da ön planda olacak ayrıca da su anki eşin için kötü olur soylersen gururu zedelenir.herkes öğrenecek sonucta senin ailen onun ailesi falan.inan bende çıkamadım işin içinden :(:44::44::44::44:

Buraya bir sürü senaryo yazıldığından haberiniz yok galiba.
Sizde insanlara yaş ortalaması küçüktür heralde diyerek etiket yapıştırıyosunuz; hoş mu yani.
Ayrıca gerçek hayattta yaşanan uç olaylara inanmakta zorlanmak başka, insanların iki masum bebeğin hayatıyla oynamasını çok sıradan birşeymiş gibi sunmasına tepki göstermek başka.

kendinden olmayan bebeklere sahip çıkıyor ve eski karısını çok zor bir durumda kalmaktan (babasız çocuk doğurmak) kurtarıyor.iyi insanlar neden bu kadar ütopik geliyor.şimdi bana tekme attı,kafamı yumrukladı,beni aldattı yazsalardı kimse inandırıcılığından şüphe etmeyecekti.ne kadar acı.

oyy masallah 53 uye ne zaman bır konu bu kadar ılgı gorse sonu hayırlı olmuyor konu kapanıyor:1:

Son düzenleme:
Buraya bir sürü senaryo yazıldığından haberiniz yok galiba.
Sizde insanlara yaş ortalaması küçüktür heralde diyerek etiket yapıştırıyosunuz; hoş mu yani.
Ayrıca gerçek hayattta yaşanan uç olaylara inanmakta zorlanmak başka, insanların iki masum bebeğin hayatıyla oynamasını çok sıradan birşeymiş gibi sunmasına tepki göstermek başka.

yaş ortalamasını belirtmem yaşanmışlıklar ve tecrübelerden dolayıdır tatlım.senaryo olduğunu düşünüyorsa kişiler yorum yapmasına gerek yok ki o zamanda konu alıp basını gidiyor zaten amacına ulaşmış oluyor.iki masum bebeğe gelince de hayatıyla oynandığını düşünmüyorum bu kadar dert etme kendine bence olan olmuş çare yok bayan sadece fikir danısıyor siz olsaydınız ne yapardınız diyor ? anladın yani varsa çözüm oluşturabilecek bir yorumun yap yoksa da destek olunacağına köstek olunmasın konuda amacına ulaşsın..:47::47::47:

Kızlar sayımız oldukça fazla olduğuna göre fikirlerinde bir o kadar çeşitlilik göstermesi çok normal..

Birbirimizin yorumlarından alıntı yaparak konuyu tartışmaktan ziyade kişisel fikirlerimiz uymadığı için kişilik çatışmasına girmek çok anlamsız..

Konu ile ilgili herkes ' kendi düşüncesi ' ni yazmakta özgür.. Saygı haddi aşılmadığı sürece..

Konu sahibi bile cevap vermiyorken karşıt görüşlü üyenin avukatlık yapmasına hiç lüzum yok..

Bende bebeklerim kimin hakkı sorusuna ' Sizin bile hakkınız değil bence ' dedim mesela konu sahibine.. Ama aksini düşünen arkadaşlara da sataşmaya niyetim yok mesela.. Hatta saygı duyarım.. Herkesin değer yargıları farklıdır çünkü..

Beş parmağın beşi bile bir değilken hepimizin konuya aynı gözle bakması zaten mümkün değil..

Son düzenleme:
olabilir herkesin evlenmek için aradığı kriterler farklıdır.belki mantık evliliği yapmışlardır.insanların hangi şartlar altında karar verdiklerini bilemeyiz.ama adama midesiz falan gibi yakıştırmalar çok ayıp haksızca bir şey

ben midesiz demedim zaten
ben öyle olamam dedim sadece.
ben yapamam bunu. ben eşimden ayrılsam, demek ki bana öyle kötü şeyler yaptıki bi daha yüzüne bakmam.
haaaa iyi bi adamdı, zaten ayrılmam. sırf ten uyumu yok diye ayrılmam. benim için cinsellik ön planda değil. allah korusun belki ben rahim kanseri olurum ve rahmimi aldırırım, yumurtalıklarımı aldırırım. eşimin beni boşamasımı lazım?

ne oldu şimdi aniden ten uyuşmazlığı kayboldumu?

Son düzenleme:
kendinden olmayan bebeklere sahip çıkıyor ve eski karısını çok zor bir durumda kalmaktan (babasız çocuk doğurmak) kurtarıyor.iyi insanlar neden bu kadar ütopik geliyor.şimdi bana tekme attı,kafamı yumrukladı,beni aldattı yazsalardı kimse inandırıcılığından şüphe etmeyecekti.ne kadar acı.

Hangisi daha çok? ortalık öz evlatlarına sahip çıkmayan boşanınca onları da boşayan adamlarla dolu, kadını hamile bırakıp giden sevgili de çok yaygın, şiddet gören kadın sayısında patlama yaşanan bir ülkeyiz. Eski karısını sırf başka bir adamla göründü söylentisiyle öldüren eski kocalarla dolu gazeteler. Ütopik olması doğal değil mi?

Bu kötü örnekleri geçtim. Eski karısının sevgilisi ile arkadaş olan, sevgiliden olan bebeklere sahip çıkıp eski karısı ile tekrar evlenen adam, bana hiç inandırıcı gelmedi.

Son düzenleme:
kk kadınları bazen sadece eleştirir , empati kurulmasını istemişsin ama hata etmişsin.. bu derdinizin üstüne onlara cevap vermek kalmış.kimse çaresiz durumunuzun farkında bile değil.hayat bu kimin başına ne geleceği belli olmaz. size anormal gelen bir şey bir bakmışsınız normal gelmeye başlamış yapıyorsunuz bile, ya da çocuğunuz yapıyor.

güzel bir evliliğin var canım , eşin de mutlu sen de .2 evliliği de bozma, onlar şimdiki eşinle çocuklarınız. ilerde biyolojik baba karşınıza çıkana kadar bebeklerinle ilgilen ve mutlu evliliğinin keyfini çıkar

yaş ortalamasını belirtmem yaşanmışlıklar ve tecrübelerden dolayıdır tatlım.senaryo olduğunu düşünüyorsa kişiler yorum yapmasına gerek yok ki o zamanda konu alıp basını gidiyor zaten amacına ulaşmış oluyor.iki masum bebeğe gelince de hayatıyla oynandığını düşünmüyorum bu kadar dert etme kendine bence olan olmuş çare yok bayan sadece fikir danısıyor siz olsaydınız ne yapardınız diyor ? anladın yani varsa çözüm oluşturabilecek bir yorumun yap yoksa da destek olunacağına köstek olunmasın konuda amacına ulaşsın..:47::47::47:

Fikirlerinize saygı duyarım ancak sizinde bana saygı duyup "tatlım" diyerek hitap etmemeniz gerekir... Hatırlatayım!!!

ben yapamam bunu. ben eşimden ayrılsam, demek ki bana öyle kötü şeyler yaptıki bi daha yüzüne bakmam.
haaaa iyi bi adamdı, zaten ayrılmam. sırf ten uyumu yok diye ayrılmam. benim için cinsellik ön planda değil. allah korusun belki ben rhaim kanseri olurum ve rahmimi aldırırım. eşimin beni boşamasımı lazım?

rahmin olmasa da ilişkiye girebilirsin canım:1:büyük konuşmayayım ama ben de bu sebepten ayrılmayı düşünmezdim adam iyiyse,yalnız boşananı da anlarım hak veririm.

haaaa iyi bi adamdı, zaten ayrılmam. sırf ten uyumu yok diye ayrılmam. benim için cinsellik ön planda değil. allah korusun belki ben rahim kanseri olurum ve rahmimi aldırırım, yumurtalıklarımı aldırırım. eşimin beni boşamasımı lazım?

sana bunu yaşayan biri olarak cevap vereyim ben 6 bebek kaybettim bünyem bebekleri atıyor uzun yıllardırda tedavi görüyoruz inan buna evlilik bi süre sonra sadece çocuk yapmaya odaklanıyor ve ten uyumumu her ne deniyorsa adına bazen kaybedilebiliyor 8 yılda ne yaşadıklarını bilemeyiz

yok ben sizin için demedim midesiz yorumunu genel olarak söyledim.dediğim gibi herkesin beklentileri farklı evlilikten.onun için insanları yargılamak haksızlık

Arkadaşlar inanmayanlar okuyup geçsin bizde yorumlarımızı yapalım

Konunun gerçek olduğunu varsayarktan Konu sahibesi bence sorunun cevabını sende biliyosun.tabiki onlara sahip çıkan eşin

rahmin olmasa da ilişkiye girebilirsin canım:1:büyük konuşmayayım ama ben de bu sebepten ayrılmayı düşünmezdim adam iyiyse,yalnız boşananı da anlarım hak veririm.

rahim, yumurtalıklar alınırsa cinsel istek kayboluyor, cinsel hayatın bitiyor.
robot gibi, şişme bebek gibi ilişkiye giriyorsun.
erkek bunu anlamazmı? anlar tabi.

bebekleri kimse haketmiyor bence

doğruluğu da düşündürücü

en çok o adamın karısına üzüldüm başka kimseye değil

herkes yaptıklarının cezasını çekiyor olan o kadına olmuş

Bebeklerin onlara gerçekten babalık edenin hakkı aslında ama hatanın büyüğü sende.. Kocanla arkadaş hayatı yaşıyorsun sonra boşanıyorsun arkadaş kalıyorsun, sonra sevgilin oluyor onu çok seviyorsun hamile kalıyorsun, sonra sevgilinden ayrılıyorsun hamile olduğunu öğrenince eski kocana anlatıyorsun sevgiline anlatma gereği bile duymuyorsun (ki anlatsan belki herşey farklı olucak) ve eski kocanla tekrar evleniyorsunuz, sonra eski sevgilinde evleniyor ve bebek bekliyor ve sen bebeklerim kimin hakkı diyorsun.. Şöyle uzaktan bakınca aslında bebekler pek senin hakkın gibi gözükmüyor ama yine de anne yüreği diyorum.. Sen bence iyi bir psikologa git ve sana o akıl versin. Burada yalan yanlış söylemlerle o 2 çocuğunda hayatını karartabilirsin...

Not: İnşallah buda dizi senaryosu çıkmaz..

Back