bebeklerim kimin hakkı ?

Ben o adamı da iyi bulamıyorum ne yazık ki.
Daha önceki yorumlarımdan birinde de söylediğim gibi, başka bir adam sahiplense anlayabiliyorum.
Kabul edebiliyorum.
Ayrılıp da dost kalmayı başarabildiğiniz ki bu gerçekten de çok zor eski eşinizle yeniden o dönemdeki sevgilinizden olan çocuklarınız için yeniden evleniyorsunuz.
Üstelik sizin dostunuzken yaşadıklarınızı sizinle yaşayıp paylaşan birinin bunu kabul etmesi bana o adamın iyi olabileceğini düşündürtmüyor.
Kafanızda oturtamamanız çok mümkün.
Oturmayan çok şey var aslında.
Biz doğruluğunu varsayarak konuşuyoruz.
Bir anda başka bir ülkede, başkaları tarafından yetiştirildiğimizi düşündüm
Bizim geleneklerimiz, göreneklerimiz, tarzımız bunları kaldıramıyor.
Ayrıca daha önce birkaç kez suçlanmıştım bununla ilgili.
Galiba ben biraz gerikafalıyım.

biz gerikafalı ve cahiliz ebrucum...öle diyordu birisi az önce.
biz kimseye hakaret etmedik halbuki..

Son düzenleme:
bide ikiz maşallah
sizin adınızda feriha mı başınıza gelmeyen kalmamış

koşşşşşşşşşşun kuzey ve güney-adını feriha koydum-hayat devam edıyor-yalan rüzgarı hepsi bir aradaa

entrika töre göz yaşı üvey baba hepsi burdaaa:KK52:

Son düzenleme:
herkes istediği gibi yaşar bununla ilgilenmiyorum ama bu ve benzer durumdaki çocuklar için çok üzülüyorum..

gerikafalılık değil
nasıl ne şekilde yaşayacağını bilmek
farkındalık sahibi olduğumuz için bırakın gerikafalı olalım
hayat, yaşanmışlıklar bu kadar karmaşık ve sağlıksız olmamalı

Yine bir senaryo,çok iyi düzenlenmiş bir hikaye!:KK5::KK5:Ama işte çok iyi düzenlenmiş olması maalesef ele veriyor kendini..:KK9::KK9:Biraz eksikleri olsa inanırdım ..:KK9::KK9:Fake diyenlerle bi süre muhattap olmuyor,normal bir konu sanıp da yazanlara cevap geliyor..bu foruma azıcık takılan bir süre sonra anlıyor hangi konu gerçek!!:KK42:Allahtan bu forumda genelde çok zeki insanlar var da,yemiyorlar.:KK51::KK51:

Eğer gerçek değilse deniyor ya.
Kızıyoruz.
Kandırılmak istemiyoruz.
Eğer öyleyse kızmak yerine üzülmek gerekiyor bunu yapan kişi için.
Ya hasta. Allah acil şifalar versin. Umarım iyileşir.
Ya da ahlaki zafiyetleri olan biri. Allah affetsin.
Zavallılık eğer böyle yapıyorsa ve böyle birşeyle eğlenebiliyorsa...
Bunu sahte konu olup kapatılan konularda yazmak istemiştim.
Umarım ceza almam bununla ilgili,
İçimde kalmasın söyleyeyim dedim.

konu sahipleri konularını bıurakıp gidince sanki ondan habersiz evine girip arkasından konuşuyormuş gibi geliyor hiç zevkli değil

konuyu babalık kısmından ele almışsın ama sen ben bu evlatları hakkettimmi diye bi düşün istersen bana göre senin hakkın olmadığı kesin..
iki hayata ne kadar ağır bir darbe vurmuşsun svgili anne...

off bu ne yahuu.. yorum yapamıyorum kusura bakma cnm. kafam karıştı. böyle geniş olan eski eşine mi, eski sevgilisinden çocuk sahibi olup saklayan sana mı, yoksa ailesi için seni terkeden insana mı yorum yapılmalı.. burdan ayrı ayrı bir derdim var konuları çıkar walla..

evet, aynen öyle canım.
gerçi konu sahibeside pek cevaplamadı burayı ama neyse.....

kader_ cahiller kulübüne ojgeldin :KK3:

Hoş buldum.. Bunun adı cahillikse ben bu durumdan gurur duyuyorum :KK9:

Ama işin komiği ne biliyor musun ?

Sadece kendi doğrularına kilitlenmiş ve başkalarının görüşlerine saygı duymayı bırak görmeye tahammül edemeyen kişilerin ' cahil / gerikafalı ' şeklindeki sıfatları başkalarına kullanabilmesi..

Yahu sen ileri kafalıysan niye başka görüşlere bu kadar kapalısın..? :KK33:

At gözlüğü ile dolaşmak denir biz de buna :103: ( At gözlüğü bulamadım ama bu gözlükle idare edin artık :KK9: )

Son düzenleme:
off bu ne yahuu.. yorum yapamıyorum kusura bakma cnm. kafam karıştı. böyle geniş olan eski eşine mi, eski sevgilisinden çocuk sahibi olup saklayan sana mı, yoksa ailesi için seni terkeden insana mı yorum yapılmalı.. burdan ayrı ayrı bir derdim var konuları çıkar walla..

aaaaa eski eş gerikafalı değil canım ayıp ediyorsun
o çok düşünceli bir insan yapmayın lütfen

bir salincak konu daha kim nereye cekerse oraya sallanacak..olaylariniz gercek yada degil bilemem..yalan uzerine kurulmus hayatiniza daha fazla yalanlardan ag ormeyin..baska gunahlara kapilari acan olmayin..bu durumla senelerce bogusmak yerine henuz cocuklariniz kabullenme,bilme,anlama surecinde degilken cozumlendirin..

siz neden biyolojik babanın size ulaşabileceği telefon, mail, vs gibi bilgileriniz değiştirmediniz ki?

(yani empati yapınca bunu yapardım dedim de ben)

Son düzenleme:
eskı sevgılınız olan ıkızlerınızın öz babası ılerde dna testı ısterse ne demeyı düşünüyorsunuz?

ben çocukları eşımden sanıyordum mu?

Veeee oldu kı herşey ortaya çıktı, eskı sevgılın sana hala aşık
al çocuklarımızı gıdelım burdan dedı, herkesı arkada bırakıp
Gıder mısın onunla?

X