• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeklerim kimin hakkı ?

Arkadaşlar inanmayanlar okuyup geçsin bizde yorumlarımızı yapalım

Konunun gerçek olduğunu varsayarktan Konu sahibesi bence sorunun cevabını sende biliyosun.tabiki onlara sahip çıkan eşin

Bu konuda kendinizi nasıl otorite ilan ettiniz?
Bu sizin fikriniz.
Cevabının onlara sahip çıkan eşi olduğu yani.
Bana göre de biyolojik babaları.
Bence olmasının gerekçesi de şu: O bebeklering erçeği bilmeye hakları var.
Kandırılmamalı.
O çocuklar zaten büyüdüklerinde tercihlerini yapacaklar.
Biyolojik babalarını da seçebilirler, kendilerine emek veren babalarını da.
Seçim haklarını kimse elinden alamaz.
Ayrıca Carrienin dediğini de yabana atmayın.
Bir gün yaşamsal bir sorunla karşı karşıya gelmeyeceklerinin garantisi var mı?

Bu konuda kendinizi nasıl otorite ilan ettiniz?
Bu sizin fikriniz.
Cevabının onlara sahip çıkan eşi olduğu yani.
Bana göre de biyolojik babaları.
Bence olmasının gerekçesi de şu: O bebeklering erçeği bilmeye hakları var.
Kandırılmamalı.
O çocuklar zaten büyüdüklerinde tercihlerini yapacaklar.
Biyolojik babalarını da seçebilirler, kendilerine emek veren babalarını da.
Seçim haklarını kimse elinden alamaz.
Ayrıca Carrienin dediğini de yabana atmayın.
Bir gün yaşamsal bir sorunla karşı karşıya gelmeyeceklerinin garantisi var mı?

bu arada biyolojik babalarıda bile bile terketmemiş onları. varlıklarından bile haberdar değildi. gerçekler ondan saklanmış.
çocuklar büyüyünce biyolojik babalarıyla karşı karşıya geldiklerinde mutlaka bunu öğrenicekler... annelerinin hem kendilerini hem biyolojik babalarını kandırdığını öğrenecekler.

Diyecek söz bulamadım doğrusu..
Geçmişe dövünmenin bir anlamı yok..
Adamın eşi de hamileymiş..
Şuan için söylemeyin bence ama ileride çocukların bunu bilmeye hakkı var

eşinizle ten uyumu yok diye MANTIĞINIZI kullanarak ayrılıp, yeni bir sevgili buldunuz 1 sene dolmadan... sonra o beyle ten uyumunu yakaladınız ki SARILMAK için zorla adamı eve cağırıp hamile kaldınız... hamile kalınca eski eşinizle MANTIKLI geldiği için tekrar evlendiniz . Onca sene kafanız her şeye çalıştıda bu bebekler kimin hakkı acabada mı kaldınız .. tavsiyem MANTIĞINIZI kullanın..

Bu saçma ilişkiniz inanın midemi bulandırdı

herkese evlatlarına anlatabileceği Mantıklı bir geçmiş diliyorum :47:

Son düzenleme:
ne denır kı bu durumda.... bır kere eskı esınız bastan kabul etmıs herseyı bılıyormus onu kandırmamıssınız demekkı herseyı goze almış boyle sonuclar olabılcegını dusunseydı sızde henuz tam olarak tanımadıgınız aranızda farklar oldugunu bıldıgınız bır beyle korunmadan ılıskıye gırmeseydınız su olayda bulunan hıcbır yetıskıne uzulmuyorum sevgılınızın yenı evlendıgı hamıle bayan dısında ama o bebekler ay yavrularım ya su anda nasıl bır karmasanın ıcıne dustuklerınden habersızler.... valla kımse kımsenın cevabına karısmasın yanı bu ortaya acılmıs bır konu o zamn konu sahıplerı lutfen sınırlenmeyen ve elestırıde bulunmayacak ınsanlar yazsın desın.... çok sınır bozucu bır konu.....

Neredeyse her gün burada yeni bir üye ya da esas üyeliğini gizleyip 2. bir üyelik almış kişi gelip burada uydurma hikayeler anlatıp milleti birbirine düşürüyor, bunun sorgulamasını yapınca da inanmıyorsan yorum yapma, beğenmiyorsan okuma diye tepkiler veriliyor, bazılarının kandırılmak hoşuna gidiyor galiba.

Gerçek mi değil mi orasını bilemem ama ne çetrefilli hayatılarvar yahu normal sıradan olunca noluyor rahat mı batıyor da böyle alengirli saçma sapan işlerin içine giriyor bu insanlar bunu anlamıyorum ben de. :37:

Konuyu inandırıcı bulmuyorsanız ya da üyenin erkek olduğunu düşünüyorsanız ya da hakaret vs saptıyorsanız,kötü içerik butonunu kullanmanız yeterli..

Konu incelenecek ve gereken müdahale yapılacaktır..

bebeklerim dediğinize göre henüz küçük bebekler, diğer tarafta hamile olan bir başka eş var bence siz sevgilinize söylediğiniz yalanda devam edin derim bebeklerinizin büyüdüğünde biyolojik babalarını öğrenmeye hakları var elbette onun için nasıl bir açıklama düşünürsünüz ne dersiniz bilemiyorum ama şuan için eşiniz babalıkta öncelikli diye düşünüyorum, herkes için en iyisi bu gibi görünüyorrr..

bebeklerim dediğinize göre henüz küçük bebekler, diğer tarafta hamile olan bir başka eş var bence siz sevgilinize söylediğiniz yalanda devam edin derim bebeklerinizin büyüdüğünde biyolojik babalarını öğrenmeye hakları var elbette onun için nasıl bir açıklama düşünürsünüz ne dersiniz bilemiyorum ama şuan için eşiniz babalıkta öncelikli diye düşünüyorum, herkes için en iyisi bu gibi görünüyorrr..

bebekler en az 4 yasında bu hesaba göre

bence eski eşi alıp, seri üretime geçelim. devlet baba bunu yapmalı

işte böyle bi erkeğe 3 te doğurrum 5 te... dediğim gibi ama üretimde hata istemem. valla şaka yapmıyorum :ssz:

ne denır kı bu durumda.... bır kere eskı esınız bastan kabul etmıs herseyı bılıyormus onu kandırmamıssınız demekkı herseyı goze almış boyle sonuclar olabılcegını dusunseydı sızde henuz tam olarak tanımadıgınız aranızda farklar oldugunu bıldıgınız bır beyle korunmadan ılıskıye gırmeseydınız su olayda bulunan hıcbır yetıskıne uzulmuyorum sevgılınızın yenı evlendıgı hamıle bayan dısında ama o bebekler ay yavrularım ya su anda nasıl bır karmasanın ıcıne dustuklerınden habersızler.... valla kımse kımsenın cevabına karısmasın yanı bu ortaya acılmıs bır konu o zamn konu sahıplerı lutfen sınırlenmeyen ve elestırıde bulunmayacak ınsanlar yazsın desın.... çok sınır bozucu bır konu.....

biraz daha şanssız olsaydı şu anda ikiz annesi değil, hastanede AIDS hastası olarakta yatabilirdi...

gerçeği bilmek biyolojik babanın hakkıydı tabiki ama siz bunu söylemekte geç kalmışsınız ve ilk etapta gizlerken bütün sorumluluğu her şeyi göze aldığınıza göre bi süre daha saklayın derim

İnşallah adam dava açmaz.
Nasıl saklanır böyle bişey.

adamcağız nasıl anlayıpta dava açsın adam oturacak düşünecek bu bayan kocasından ayrılmış ten uyumu yok diye sonra tanıştık ettik ,ben annemin yanına gittim geldim bu arada konu sahibi hala ayrı eşinden o gece SARILACAĞIM diye beni zorla cağırdı birlikte olduk eee sonra nasıl olur da eski kocasından hamile kaldı adam baya düşünüp kafasında oturtabilirse dava acar heee bunu bir avukata anlatınca yazık avukatında kafası karısacak abi hiç hiç buluşmayalım diyecek kesin

Son düzenleme:
adamcağız nasıl anlayıpta dava açsın adam oturacak düşünecek bu bayan kocasından ayrılmış ten uyumu yok diye sonra tanıştık ettik ,ben annemin yanına gittim geldim bu arada konu sahibi hala ayrı eşinden o gece SARILACAĞIM diye beni zorla cağırdı birlikte olduk eee sonra nasıl olur da eski kocasından hamile kaldı adam baya düşünüp kafasında oturtabilirse dava acar heee bunu bir avukata anlatınca yazık avukatında kafası karısacak abi hiç hiç buluşmayalım diyecek kesin

Hamile olan eş nasıl şüpheleniyor.
O bile şüpheleniyorsa.. gerçek baba şüphelenmez mi?
Yoksa ben bu konuyu kavrayamadım mı?
Ben bildiğim için mi bana dava açar gibi geldi?
Ay ne acaip bir durum.
İki adam bir kadın.

Hiç inandırıcı gelmedi.

Farzedelim ki gerçek;

Siz bebekler dogduktan sonra da o adamla görüşmeye devam etmişsiniz anladıgım kadarıyla...
Babalarının o oldugu gerçegini degiştiremezsiniz.

Zira adam dava açar, dna testi ister,
isteseniz de saklayamazsınız...

Bu tür durumlarda erkekler genelde kabul etmez böyle bir durumu.
Yani bebeklerin ondan olduguna ihtimal vermezler.
Hele hele olay tam açıga kavuşmamışken hamile eşine ne diye söylesin?
Aklı başında bir adam yapmaz bunu.

Bence senaryo!

Son düzenleme:
Hamile olan eş nasıl şüpheleniyor.
O bile şüpheleniyorsa.. gerçek baba şüphelenmez mi?
Yoksa ben bu konuyu kavrayamadım mı?
Ben bildiğim için mi bana dava açar gibi geldi?
Ay ne acaip bir durum.
İki adam bir kadın.

bizim anlayamadığım şeyleri insanlar yaşıyor valla kafamda oturtamadım hala
yada bu kadar iyi bir erkek olabileceği gerçeği oturmadı kafamda bilemiyorum

bizim anlayamadığım şeyleri insanlar yaşıyor valla kafamda oturtamadım hala
yada bu kadar iyi bir erkek olabileceği gerçeği oturmadı kafamda bilemiyorum

Ben o adamı da iyi bulamıyorum ne yazık ki.
Daha önceki yorumlarımdan birinde de söylediğim gibi, başka bir adam sahiplense anlayabiliyorum.
Kabul edebiliyorum.
Ayrılıp da dost kalmayı başarabildiğiniz ki bu gerçekten de çok zor eski eşinizle yeniden o dönemdeki sevgilinizden olan çocuklarınız için yeniden evleniyorsunuz.
Üstelik sizin dostunuzken yaşadıklarınızı sizinle yaşayıp paylaşan birinin bunu kabul etmesi bana o adamın iyi olabileceğini düşündürtmüyor.
Kafanızda oturtamamanız çok mümkün.
Oturmayan çok şey var aslında.
Biz doğruluğunu varsayarak konuşuyoruz.
Bir anda başka bir ülkede, başkaları tarafından yetiştirildiğimizi düşündüm
Bizim geleneklerimiz, göreneklerimiz, tarzımız bunları kaldıramıyor.
Ayrıca daha önce birkaç kez suçlanmıştım bununla ilgili.
Galiba ben biraz gerikafalıyım.

Back