bebeklerim kimin hakkı ?

eşinin yaptığı büyük iyilik çocuklar babasız kalmasın adına yapılan bir iyilik hatta hamile olduğunu öğrendikten sonra evlenirken amacınız doğumdan sonra ayrılmaktı yanlış okumadıysam öyle yazmışsınız. Sonra işler güzel gitmiş evliliğinizi sürdürmeyi planlıyorsunuz Burda çocuklar düşünülmüş yani vereceğiniz karar ile eşinize nankörlük yapmış olmayacaksınız. Kararınızı verirken lütfen bu şekilde düşünmeyin çocukların babasına gerçeği söyleyin yada söylemeyin ama karar aşamasında sadece çocukları düşünün. Eşinize değilde çocuklara nankörlük yapılmasın demek istediğim bu

bence bu konuda kocamın kardesinden cocuk yapmalımıyım gibi bişi
hangi kanalda yayınlancak bu dizi

amerikan yapımı bir film seyrediyorum sandım.eski eşin yani şimdiki eşin normalmi türkmü yabancımı nereli allh aşkına

korumasız seks yaparsanız böyle olur işte.....
kimin eli kimin cebinde belli değil
madem baştan söylemed sevgiline ondan hamile kaldığını bari bu yalanı sürdür, diğer kadının hiç bir suçu yok çünkü.
bu arada eşinde baya geniş adammış, o hiç kendinden çocuk istemiyormu? ilerde onunlada çocuğun olsa acaba ayrımcılık yaparmı?
çok karışık bir durum.

dikkatimi çeken birşey daha var
hiç sorun yokken eşinizle anlaşmalı boşanıyorsunuz ve sonra eşiniz sizi başkasından hamile olarak kabul ediyor evleniyor tuhaf yani. melek mi bu

hergün burda o kadar fake konu çıkıyorki ortaya ister istemez inanası gelmiyor insanın
sizin hikayede gerçekten türk filmi gibi yani
arkadaşınızada pess bu kadar önemli bir şeyi nasıl açıklamış adamın karısıda hamile yazık kadıncağıza

eşimle ilk evliliğimiz 8 sene sürdü çocuğumuz olmadı tedavilere cevap veremedik konuyu başka yöne saptırmak istemiyorum madem sordunuz söyleyeyeim eşimin bebeği olması imkansız.

şimdi sevgili konu sahibi durum eğer gerçekse

siz zaten sorunun cevabını içinde vermişsiniz. yani evli olduğunuz eşiniz gece uyanıyor onlarla ilgileniyor sevgi gösteriyor birbirinize daha da yakınlaştınız felan felan. ee bu durumda emek sahibinin bu çocuk

hem üstelik bu nasıl bi kaostur siz boşanıyorsunuz eşinizle görüşmeye devam ediyorsunuz hata erkek arkadaşınızla tanıştırıyorsunuz. sonra felan felan erkek arkadaşınız evleniyor onun karısı sizi arıyor gerçekmi felan felan diye maşallah herkes geniş kapsama alanı içinde bu durumun gerçek olamıycaka kadar düşünen bizler de ^^ki böyle bir yaşamı yakıştıramadığımız içindir belki. ^^ anlayışsız ve çağdan uzak oluyoruz.tamam ben kendi adıma çağ dışıyım ama sizinde bu çağ dışı insanların fikrini sormanız biraz garip değilmi

bu kadar geniş mideli bir erkek ne gördüm ne tanıdım
başkasından olan çocuğa babalık yapıp bebeklerin geleceğini düşünen bir erkek
garip,!!!!!

demekki bebelerin babası seni sevmiyordu amacı başkaymış..
sonrada sizden ayrılmış...
seven insan bırakırmı hiç

Bebeklerim kimin hakkı ?

Sizin bile hakkınız değil bence..

Eminim o bebeklerin tercih hakkı olsa , sizi anne olarak seçmezlerdi..

Bi anlık zevk uğruna korunma zahmetine bile girmeyip hamile kalanlara uyuz oluyorum..

bu okuduklarim gercekle uyum saglamiyor. bilmiyorum, her kesin bir inandigi var. yasa disi bir iliskiydi bu. bir az kaba deyimle 'zina'... en buyuk gunah yani. bunun aciklamasiysa cok seviyordum, asik oldum, gozum kapanmisdi, hic bir sey dusunemiyordum olamaz yani. elbette ki bu gunahin bir vebali olmaliydi... hikayeniz eger gercekse buradan yardim ala bilirsiniz. size en dogru yolu gosterecektir xxxxxxxxxxxxxxxxxxx. umarim bunu reklam diye algilamazlar. ama mevzu gercekse hayati bir konu ...

Son düzenleyen: Moderatör:
dikkatimi çeken birşey daha var
hiç sorun yokken eşinizle anlaşmalı boşanıyorsunuz ve sonra eşiniz sizi başkasından hamile olarak kabul ediyor evleniyor tuhaf yani. melek mi bu
işte ben de tam bu noktada kilitli kaldım nutkum tutuldu ayol
Bebeklerim kimin hakkı ?

Sizin bile hakkınız değil bence..

Eminim o bebeklerin tercih hakkı olsa , sizi anne olarak seçmezlerdi..

Bi anlık zevk uğruna korunma zahmetine bile girmeyip hamile kalanlara uyuz oluyorum..

bu kadar geniş mideli bir erkek ne gördüm ne tanıdım
başkasından olan çocuğa babalık yapıp bebeklerin geleceğini düşünen bir erkek
garip,!!!!!

bu hikaye doğruysa adamın yaptığı takdire değer..ne geniş mideliliği yaa şakamı yapıyosun:S alışmışsın heralde kadınların aldatılıp itilip kakılmasına.böyle melek gibi adamlarda midesizmi oluyo saçmalamışsın:)))

Gerçek mi değil mi diye sorgulamaya hakkımız yok diye düşünüyorum gerçek olduğuna inanmıyorsak okuyup geçeriz. Ama eğer gerçekse de o kişinin değer yargılarını kullanarak eleştirerek fake konu açıyorsun diyerek de rencide etmeye gerek yok kendi değer yargılarımızla başkalarının hayatlarını yargılamaya gerek yok çünkü bir yere ulaşamayız ne biz ne de karşımızdaki.

Arkadaşım doğruyu söylemek önemli gibi görünse de senin bu gerçeği saklaman herkesin çıkarına gibi görünüyor. Senin bir yuvan var ve söylediğine göre hiçbir şeyi senden ve çocuklarından esirgemeyen bir eşin var diğer taraftan sevdiğin adamın da bir yuvası var ve bir bebek bekliyorlar. En azından doğruyu söylemen için uygun bir zaman değil. Ayrıca çocuklar eşinden olmasa bile onlara babalık yaptığından bu konuda onun fikrini almadan bir şeye karar verme derim.

Son düzenleme:
demekki bebelerin babası seni sevmiyordu amacı başkaymış..
sonrada sizden ayrılmış...
seven insan bırakırmı hiç

bence ne bebeklerim babası sevdi konu sahibesini, nede eşi..

hangi seven erkek eski karısının sevgilisiyle tanışırki? içinde azda olsa sevgi olsaydı kıskanırdı, duysaydı bile görmek istemezdi...
aşktan çok arkadaşlık bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…