- 23 Temmuz 2012
- 12
- 0
-
- Konu Sahibi sevgimsonsuz
Kadın kocasından ayrılıyor, arkadaşça görüşüyorlar, sonra hayatına biri giriyor, terkediliyor, sonra tekrar devreye eski koca giriyor teselli ediyor nikah kıyıp kendinden olmayan çocuklara sahip çıkıyor. Böyle bir model adam ancak Türk filmlerinde olur....
Dün gece Zeki Mürenle Filiz Akının filmi vardı, orada da aynı durum vardı. Nikah kıyıp çocuğuna sahip çıkıyordu, sonra biyolojik baba ortaya çıkıyordu
lütfen eşimle ilgili yorum yapmayın sizlerden rica ediyorum tüm eleştirilerinize açığım fakat eşimi eleştirmenize izin veremem ben şuan 34 yaşındayım eşm ise 46 umarım nedenini anlamışsınızdır.
Ne yani sırf sizden yaşlı olduğu için mi kabul etti tüm bu olanları?
sizinle tartışmayacağım biz buna olgunluk diyoruz hayatı anlama bakış açısı diyoruz
böyle erkekler var arkadaşlar bu neki evliyken başkasına kacan kadınları tekrar geri dönüdüğünde kabul etmiş erkekler gördüm ve duydum
doğru yada değil bilemem ama çok zor bir karar biraz önce hiç söylememen gerektiğine düşündüm ve öylede yorum yaptım ama karar vermek zor ileride ortaya çıkma olasılığı varmı siz ve eşinizden başka gerçeği bilen var mı söylemezseniz ileride ortaya çıkmıyacaksa sorun yok ama ya çıkarsa... şu an eşinize yüzde yüz güveniyormusunuz aranızda kalacağına dair ve tabi vijdanen ne düşünüyorsunuz... Allah yardımcınız olsun umarım en doğru kararı verirsiniz
Benim merak ettigim, olan biteni eski sevgilinize anlatan kim????
bebeklerimin onun olduğunu söylediğimde hayatımda hiç bir şey değişmez fakat bunu söylemem eşimin bana yaptığı bu iyiliği görmezden gelip çiğnemek olmazmı bana veremeyeceği hayatı bebeklerimemi verecek o üstelik karısı hamile eder 3 çocuk benim kararım inkar etmeye devam etmekten yana burayada konuyu açma sebebim bebeklerim adına karar veremiyor olmam .