- 9 Aralık 2016
- 470
- 231
- 33
- Konu Sahibi Benzinkokusu
15 aylık evliyim haziranda 21 ime giricem. Eşimse martta 26. Artık gerçekten bunalıyorum. Eşim çocuk istiyor hemde çok. Çoğu evli insanlar da olduğu gibi benim de evliliğim bir seneye kadar çok sorunlu geçti. Sebepsiz yer kavga ederdik. Hiç anlaşamazdık. İnanın ki 2 aydır çok çok iyi anlaşıyoruz. Alttan almayı öğrendi resmen 1 seneden sonra eşim. Ev kira Arabamız yok birikimimiz yok. Kp gelirlerimiz bir fakat evimizin tüm masraflarıyla eşim ilgilenir. Şuan bebek istememekte yeterince sebeplerim olduğunu düşünüyorum. Maddi açıdan sıkıntımız olmasa da (mobilya kredi kartı vs borçlarımız bitti.) çocuk olduğunda çok zorlanacağımızı düşünüyorum. Ben istiyorumki evimiz olsun düzenimizi kuralım öyle çocuk yapalım ona ait odası olsun. Ben siz tecrübeli ablalarımdan hemcinslerimden yardım istiyorum. Kafam çok karışık Bir yanım istiyor ama diğer yanım ya yine eskisi gibi olursa kavga vs vs. En ufak birşeyden tartışırdık bana defol git dedigi bile oldu. Düşünmeden edemiyorum ne yapacağımıda bilmiyorum. Bu konuyu hiçte açma taraftarı değildim ama biliyorum ki sizlerin bana yardımı dokunacak.. önerilerinize ihtiyacım var? Tabiki sizin ağzınıza bakmıyorum yanlış anlaşılmasın. Benim durumumda olup bu kararsızlığın içinde olan var mı?