Bebek ve misafir sorunları sizin düşüncelerinizi merak ediyorum

Anlatmak istediğimi çok güzel anlamışsınız.Tek bakıyorum deyince herkes eşimin yardımcı olmadığını yazmış hatta öyle bi adamdan çocuk yaparken düşünecekti yazan olmuş.Halbuki diğer cümlede eşim çalışıyor yazdım yani istese de haftaiçi akşama kadar bana yardım edemez.Teşekkür ederim anlayışınız için

O cevap size değil ki, ben kurmadım kafamda. Siz konunuza sekiz saat sonra döndüğünüz için insanlar ya öyleyse ya böyleyse diye sohbete başladılar. Konunuzda yazmamışsınız ki eşiniz size yardım ediyor mu etmiyor mu, nerden bilelim? Dediğim gibi cevap size değil, sizinle ilgili de değil.

Eşim çalışıyor diye belirtmişim cümlemde o yüzden bu sekilde anlasılacağını dusunmedım.O süreçde eşimle bebeğimizi yıkadık yemek yedirdik.Bende banyo yaptım ve hava almaya çıktık biraz dışarı.anca dönebildim mesajlara.Durumumdan şikayetçi değilim biz düzenimizi tutturduk.evime kahveye çaya gelsinler sıkıntı değil ama kahvaltı hazırlamaya enerjim olmuyor sabah sabah bunu anlatmak istemiştim

Anladım, ilk mesajda da dediğim gibi istemiyorsanız istemiyorsunuzdur. Bu tartışmaya açık bir konu değil zaten.

Ama pazar kahvaltısı da erken olmaz ki
Zaten 11 de falan olur. Uzun uzun masada çay başı muhabbetleri falan. Misafir gelirken taze ekmek alır gelir ne bileyim ya bana normal geliyor demek ki.
Ya canım misafirden misafire de fark var.sırf kendni ağırtlatmak için geldiğini hissedince yapmak istemiyosun

Canım bazıları da var ki sırf kendini ağırtlatmak için gelmek istiyor.Beni seven değer verenler zaten kahveye gelicez ya da zahmet etme vs diyerek geliyor.Bende evime insan gelmesin demiyorum.Ama bebekli kadına da kahvaltıya gelelim denmez bence

Her bebekte bir olmuyor malesef bebeğim diş çıkardığı için gece iyi uyuyamıyor ve sabahta 7 de uyanmış olmuyor malesef sürekli yat kalk modundayız ondan yoruluyorum zaten

Eşim kabul etsem yardımcı olur ama istemiyorum kahvaltıya misafir.Bebekli eve de kahvaltıya gdilmesi uygun değil bence mümkünse beni çağırsınlar

Konu sahibi misafir ağırlamak gitti heralde
Yok canım bebişi yıkadık eşimle diye belirteyim de eşi yardımcı olmamış demesinler.Sonra ben banyo saç filan yaptık hava aldık biraz o yüzden geç döndüm.Kahvaltıya gelmek isteyenleri de kahve içmeye çağırdım ama ona yanaşmadılar

Kızlar mesajları geç okuyup döndüm.Öncelikle eşimin yardımcı olduğunu belirteyim.Tek bakıyorum derken haftaiçi eşim çalıştığı için evde tekim.akşamları ve haftasonları bebeğe de eve de yardımcı olur sağolsun zaten düzenimden şikayetim yok yazmıştım.Bebeği yıkadık,yedirdik.Bende banyo vs hazırlandım.Kahvaltıya gelmek isteyenleri kahve içmeye çağırdık ama yanaşmadılar.Bizde dışarı çıkıp hava aldık.Durum bundan ibaret.Tşk ederim anlayışla yorum yapanlara

valla bebekli eve kahvaltiya getmek yerine kahvaltiya davet etseler kesge haklisin iyi yapmissin dusuncesiz insanlar iste bebekli kadin kendisi dogru duzgun kahvalti yapamiyo. 16 aylik oldu bebegim hala ayak usteyim hic dinlenemiyorum
Aynen bende onu diyorum ben hazır kahvaltı olsa da yapsam diyorum inanın ki.Kaldı ki misafire hazırlık eşim yardımcı olsa da sabah sabah zoruma gidiyor.Kahveye gelin dedim gelmediler

Haaha arkadaş olabiliriz. Aynı ben :)) Herkes misafir sevmek zorunda değil. Çocukken evimiz otel gibiydi belki bunun etkisi büyüktür.

Canım soyutlamıyorum zaten dışarı çıkıyoruz.ama kahvaltıya sabah sabah evimde ağırlamak istemedim.Kahve içmeye çağırdım onun yerine bebeği banyo fln yaptırdık bu sırada.

Canım misafirim illa ki geliyor.Ev yapımı şeyler satan yerlerden kek börek alıp ağırlıyorum ama kahvaltı bambaşka sabah sabah.

Ne güzel yapıyormussunuz.Hamileyken çalışıyordum beni birgün yemeğe çağırmayan insanlar şimdi kendini ağırlatmak için kahvaltıya gelelim derse belki de o yüzden içimden gelmedi

Ama öyle samimiyeti olsa seve seve kalkıp hazırlardı büyük ihtimalle öyle sevdiği insanlar da değiller, koca akrabası bunlar büyük ihtimalle. Hatta kaynana/ görümce olduklarını düşünüyorum
Doğru düşünüyorsunuz kaynana görümce değil ama niyetlerinden genel olarak hoşlanmadığım samimi bulmadığım kişiler

Aynen bende onu diyorum ben hazır kahvaltı olsa da yapsam diyorum inanın ki.Kaldı ki misafire hazırlık eşim yardımcı olsa da sabah sabah zoruma gidiyor.Kahveye gelin dedim gelmediler
hic kahveyede gelmesinler bebegin kucuk iyi insanlarsa seni cagirsinlar bebekle kolay diyil musafir agirlamak .gezmeye yer ariyolar disari ciksinlar

Kahvaltıda misafir ağırlamayınca hayattan soyutlanmış olmadım ama bana bu düşünce yapısı yanlış geliyor sabah sabah cocuklu insanın evi saçı başı müsait olmayabiliyor öğlen saatleri daha uygun oluyor benim için her açıdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…