Bebek ve misafir sorunları sizin düşüncelerinizi merak ediyorum

Eşim zaten destek oluyor hem bebek bakımı hem ev işleri olsun eşimden yana şikayet yazmadım zaten.Sorun eşim değil pazar günü sabah sabah davet etmediğim halde birilerine kahvaltı hazırlama telaşına girmek istemedim yeri geliyor biz dinlenmek için haftasonu dışarda kahvaltı yapıyoruz.Öğlen kahve içmeye gelsinler dedim ona gelmediler e bende iyi etmişim başkası için kendimi yormamakla

Siz birilerine gezmeye gidip yiyip içip dönüyorsaniz birilerinin de size geleceğini hesap ederek gidin lütfen.

Tek çocuk daha 8 aylık üç çocuk sahibi biri olarak (ve ise başlayana kadar "tek başıma" bakmis olarak)bir çocuğun ennn en en en rahat zamanı 6,7,8,9,10. Ayı. Ne zaman ki yürüyor o zaman zorluyor ama şu an al kucağına bol bol sev zamanı. Bir de tek çocuk ya.

Ya gitmeyin kimse gelmesin ya da gidiyorsanız birazcık konforunuzdan vazgeçip birilerini çağırın.

Sinir oluyorum heryere gitmekten kendini geri koymayip evine kimseyi almayan insanlara. Dolanmasinlar. Bana da gelmesinler. Aaaa sinirlendim

Nerede oturuyorsunuz? Keşke arkadaş olsak

Ne saçmaladınız ya nereden biliyorsunuz çağırmadığını ? Ayrıcaşikayet edecek olan da 3 çocuk doğurmasın bir zahmet . Hadi çocuksuz kalmayalım diye 1 çocuk yapıyoruz 2-3 yapıp birde bu yüzden söylenmeyin

Saçmalamak? Haddinizi bilip konuşun.
Ayrıca kendi demiş cagirmiyorum kimse diye. 1 tane 8 aylık çocukla sanki dünyayı yüklenmiş... Amma abartmayi seviyor insanlar. Ayrıca ister hiç dogurmam istersem 10 tane sen mi gelip bakacaksın?! Size mi gelip soylendim sanki. Gayette güzel maddi manevi bakıyoruz eşimle. Mutluyum. Misafirimiz de olur misafirlige de gideriz. Ha heryere gidecek olsam kimseyi cagirmasam absürt olurdu. Hiç sevmem öyle insanları çok çıkarcı gelirler.

Bu benim ex görümceydi, kimse bana gelmesin ama ben abimin evine canımın istediği gibi giderim diye ayak çekiyordu herkese ama ben kovunca da evinde oturdu, kimseye gidemedi bi daha. Bu tür insanlara en üst perdeden sert davranmak gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…