- 24 Mart 2008
- 1.485
- 2.068
-
- Konu Sahibi Quennhazel
Annem hâlâ söyleniyorBu yeni nesil annelerin bebeğime tek başıma bakıyorum tavrına hastayım. Kaç kişi bakmalı bir bebeğe? Bizim annelerimiz de tek başıma bakıyorum diye söyleniyor muydu acaba?
Misafir konusunu bilmem, çocuğunuz oldu diye kendinizi hayattan soyutlayacak yapıdasınız belli ki. İstemiyorsanız kabul etmezsiniz olur biter.
Bu yeni nesil annelerin bebeğime tek başıma bakıyorum tavrına hastayım. Kaç kişi bakmalı bir bebeğe? Bizim annelerimiz de tek başıma bakıyorum diye söyleniyor muydu acaba?
Misafir konusunu bilmem, çocuğunuz oldu diye kendinizi hayattan soyutlayacak yapıdasınız belli ki. İstemiyorsanız kabul etmezsiniz olur biter.
Bu yeni nesil annelerin bebeğime tek başıma bakıyorum tavrına hastayım. Kaç kişi bakmalı bir bebeğe? Bizim annelerimiz de tek başıma bakıyorum diye söyleniyor muydu acaba?
Burdaki insan ilişkilerine çok şaşırıyorum ben ya. Cidden hayatınızda hiç çay koy geliyorum, kek çırp yarım saate sendeyim diyebilecek ya da diyebileceğiniz teklifsiz samimiyetinizin olduğu insanlar yok mu?Aa üstüme iyilik sağlık kahvaltıya gelelım dıye mesaj atanıda ilk defa görüyorum. Bi kahveye geleyım dıyen olduda kahvaltıya gelelım olurmu hiç
İnsan isterse davet edecek vakti ılursa zaten kendisi davet eder
Ne demek kahvaltıya gelelım
Onu da bebek bakımına katkısı olmayacak adamdan çocuk yaparken düşünecek o zaman. Neyse ben kaçayım linçlenecemEşin bebek bakimina katkisi olmadığını düşündüm konuyu okuyunca.
."Bebekle kalk,evi topla,kendini topla,kahvaltı hazırla " demiş. Tum sorumluluk konu sahibinde
ben çok severim misafiri. Hele sevdiğim insanlarsa dışarıda görüşmek yerine evi tercih ederim. Eve bereket katıyor bence. Bende 2 çocuğumu yardım almadan kendim büyüttüm her şey tam olmasına gerek yok gelenler zaten sizin çocuklu olduğunuzu biliyor. Böyle bir evde büyüdüklerinden midir bilmem çocuklarım da çok sever misafiri. Şimdi 11 ve 7 yaşındalar kızım ve oğlum misafir gelecek hadi evimizi toplayalım dediğimde herkes dağılır bi iş yapar yeter ki evde kalabalık olalımMerhaba hanımlar
8 aylık bi bebeğim var.Şuan çalışmıyorum bebeğime tek başıma bakıyorum.Eşim çalışıyor.Yardımsız bebek bakmak haliyle beni yoruyor.Gece sürekli uyanıyor hala bebeğim dinlenemiyorum.Bi şekilde idare ediyorum ama düzenimi şikayetçi değilim.Sorun ettiğim şey misafir gelmesini istemiyorum.Bende bebeğimle birine gideceksem öğlen gidip geliyorum fazla oturmadan.Bide gelirken bazıları bana değil eşime msj atıyor.Pazar günü kahvaltıya gelelim yazmışlar.Şimdi ben mi abartıyorum.Bebekle kalk,evi topla,kendini topla,kahvaltı hazırla zor geliyor.Kabul etmedim uğraşmak istemeyeceğim için.Sizce ben mi anormalim yoksa bu şekilde gelmeye çalışanlar mı?
Tabiki varBurdaki insan ilişkilerine çok şaşırıyorum ben ya. Cidden hayatınızda hiç çay koy geliyorum, kek çırp yarım saate sendeyim diyebilecek ya da diyebileceğiniz teklifsiz samimiyetinizin olduğu insanlar yok mu?
Konu sahibine gelenler kimler bilmiyorum ama bu şekilde asla gelemezler, ilk defa görüyorum falan gibi tepkileri de ben ilk kez bu forumda görüyorum. Çok ilginç gerçekten.
Burdaki insan ilişkilerine çok şaşırıyorum ben ya. Cidden hayatınızda hiç çay koy geliyorum, kek çırp yarım saate sendeyim diyebilecek ya da diyebileceğiniz teklifsiz samimiyetinizin olduğu insanlar yok mu?
Konu sahibine gelenler kimler bilmiyorum ama bu şekilde asla gelemezler, ilk defa görüyorum falan gibi tepkileri de ben ilk kez bu forumda görüyorum. Çok ilginç gerçekten.
Ahahahah sakin arkadaşım. Tamam anneliğinize de hazırladığınız mükemmel sofralara da laf söylemedim. Tebrik ederim sunumculuğunuz mükemmel
Evde birinin para kazanması gerekiyor belki sizin evde gerekmiyordur ne mutlu size. Akşam 6-7ye kadar eş yardımcı olamıyor yani. Bebek bakarken ev temizleyip yemek yapabiliyorsanız lütfen anlatın biz de öğrenelim. Merak ettiğim için soruyorum ben annemden öğrenemedim kusura bakmayın, evde yardımcımız vardı yatılı sizin annenizden ve sizden öğrenmek isterim. E anneanne deseniz çocuğu köy büyütmüş ama köyde yaşamıyorum ben yaşadığım yerde tek bir akrabam yok. Öğretin bize.Onu da bebek bakımına katkısı olmayacak adamdan çocuk yaparken düşünecek o zaman. Neyse ben kaçayım linçlenecem
Kutsal bebek/anne konularında çeneyi tutmak lazım
Vallahi size katılıyorum. 2 çocuk büyüttüm evet zorlandım da çalışırken de zorlanıyoruz yani hayatın hiç bir anı kolay değil ki. Öğrenci de zorlanıyor çalışan da zorlanıyor.Bu yeni nesil annelerin bebeğime tek başıma bakıyorum tavrına hastayım. Kaç kişi bakmalı bir bebeğe? Bizim annelerimiz de tek başıma bakıyorum diye söyleniyor muydu acaba?