Bebek ve misafir sorunları sizin düşüncelerinizi merak ediyorum

Yaşadığım için olacakları söyleyim yardım ederken çocukları gözetemeyecekler ve onlar bir şey yaparken çocuklar evin altını üstüne getirecek raflardaki şeyleri kıracak vs vs

Yaşadığım için olacakları söyleyim yardım ederken çocukları gözetemeyecekler ve onlar bir şey yaparken çocuklar evin altını üstüne getirecek raflardaki şeyleri kıracak vs vs
Aynen öyle olacak,gelmeyin de diyemiyorum.simdi bile her geldiklerinde evin altını üstüne getiriyorlar.

valla bebekli eve kahvaltiya getmek yerine kahvaltiya davet etseler kesge haklisin iyi yapmissin dusuncesiz insanlar iste bebekli kadin kendisi dogru duzgun kahvalti yapamiyo. 16 aylik oldu bebegim hala ayak usteyim hic dinlenemiyorum

Gelirlerlerse de kötü olacaksınız emin ol lohusa psikolojisi çok farklı bnce bi bahane bulun
Kızımda doğum yaparken aynı durumu yaşadım,o zaman ikisinin birer çocuğu vardı.ne yaptım ettim gitmediler illa gelcez sen sıkılırsin diyorlardı.simdi de aynısıni söylüyorlar üstelik bu sefer 6 çocuk bende de 2 tane olacak

Off valla Allah kolaylık versin çok anlayışsızlar

Kahvaltiya gelelim diyebilmek icin cidden o samimiyet lazim.Evimin haline,ortaliga vs bakmayacak benimle oturup sohbet muhabbet etmek isteyecek arkadasimi asla geri cevirmem.Ama burdaki onemli nokta o samimiyet.Persembe oglen musaitmisin diye sordu arkadasim ertesi gun boş gunum oldgunu biliyor.Evet dedim.Iyi aksama geliyoruz dedi.Tamam dedim.2 gun kaldilar gittiler.nasil iyi geldi bana.Yoruldum mu evet yoruldum ama cok iyi de geldi.Kendimi ogullarim evet ikiz ve pandemi sebebiyle tek buyuttum,8 aylikken dusunuyorum.Kimseyle gorusemedigim zaman .Bir cift lafa,ortama hasrettim.Degisiklik,sosyallik olsun diye markete giderdim.Arkadasa hasrettim.Bilemedim ya.Ben kabul ederdim.

Haklı olduğunuz konu tabiki size haber verilmesi gerekli hemde birgün değil birkaç gün öncesi
İster kabul edersiniz ister etmezsiniz o size kalmış
Ama bebeğime tek bakıyorum kısmını anlamadım, evdesiniz çalılmiyorsunuz kim bakmalı bebeğe? Durumunuz varsa haftada birkaç gün yardımcı çağırın yada oyun ablası tarzı birini gerçi bebeğiniz bunun için çok küçük şuan, ama bebeğe zaten anne bakar babada işten gelince yardımcı olur. Adam işini bırakıp evde sizinle bebek bakamaz ki, yada bakarda bu sefer size bakacak birileri gerekir

Küçük bebeği olan kadının evinde de kahvaltı etmesinler. Ben hiç hoşlanmam evde bebek varken,sınava çalışan öğrenci varken veya hasta bir insan varken sohbete,kahvaltıya gelen insanı sevmem. Kim ne derse desin umrumda da değil. Bir kahvaltı hazırlamak, o kahvaltıyı yemek üstüne o sofrayı toplamak, kahve sefası derken saat öğleni geçiyor. Kadın niye gününün yarısını buna ayırsın ki? Sevse zaten sorun etmezdi. Sevmediği, samimi olmadığı insanlar için bunu yapmak zorunda hissetmemeli. Ben konu sahibine hak verdim, müsait değilim diyin geçin.

Yok munecim eşim yardımcı oluyor sağolsun ama haliyle haftaiçi evde tek olunca çok yoruluyorum ve bebeğim emdiği için gece de illa ki beni istiyor yoksa eşimden yana sıkıntım yok şükür

Şimdi orda bu konudan yana şikayetim de yok düzenimi tutturdum da yazmışım.ben sadece anlaşılmak açısından yazdım o kısımları.Hayattanda soyutlanmadım çok şükür ama evimde kimseyi ağırlamak istemiyorum şu durumda başka türlü sosyalleşiyoruz

Seni çok seviyom ama haksızsın

Kuzum kısmen doğru anlamışsın ama tek bakıyorum derken haftaiçi evde tekim eşim çalıştığı için ve emzirdiğim için geceleri de beni istiyor.Eşim sağolsun ev temizliği yemek çocuk bakımı akşamları da olsa yardım eder.Ama gece uyku düzenimin olmaması bile bedenimi yoruyor artık benim

Ya evet ben tek bakmaktan şikayetçi değilim zaten belirttim de sadece yorucu oluyor dedim.Eskisi gibi değil en basiti tv açmıyorum asla oyalamaya çalışıyorum sürekli.Ek gıdaya geçtik acaba ne hazırlayabilirim çeşitli diye düşünüyorum uğraşıyorum bunlar olması gerekenler ama eskiyle kıyaslamak yanlış bence de

Eşin bebek bakimina katkisi olmadığını düşündüm konuyu okuyunca.
."Bebekle kalk,evi topla,kendini topla,kahvaltı hazırla " demiş. Tum sorumluluk konu sahibinde
Yok Allah var yardım ediyor.Ben evi toplayıp hazırlanırken duş makyaj vs o sırada o da bebeğe bakar yada tam tersi.Ama gece mesela emzirdiğim için bebeğim sürekli beni istiyor diş çıkardığı için de sık kalkıyor haliyle yorgun uyanıyorum.Gözümde büyüyor bunların hepsi o yardım etse bile.

Ya işte sorun bu.Bebekle olunca kaçta kalktığımız yattığımız belli olmuyor.Uyanır uyanmaz enerjik olamıyorum.Bunun bide duş alması hazırlanması var sabah sabah yorgun olduğum için içimden gelmedi

Onu da bebek bakımına katkısı olmayacak adamdan çocuk yaparken düşünecek o zaman. Neyse ben kaçayım linçlenecem
Kutsal bebek/anne konularında çeneyi tutmak lazım
Siz kafanızda kurup konumu farklı boyuta taşıyorsunuz ben tüm detayıyla kendim bakıyorum eşim çalışıyor diye de belirttim evdeyken tabiki yardımcı oluyor.açıklayıcı da yazdığımı düşünüyorum ama neyse

Evimde kahvaltıya misafir ağırlamadan da sosyalleşebiliyoruz asosyal değiliz çok şükür.Ama bebekli olunca da gece 2 lere kadar oturamam bi yerde çünkü bebeğimin bi uyku düzeni var.Sadece şuan emrivaki kimseye kahvaltı hazırlayıp ağırlamak içimden gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…