Bebek ve misafir sorunları sizin düşüncelerinizi merak ediyorum

Ya sizinki erken uyuyormuş en azından benimki çok geç yatıyor ve sık uyanıyor.dişleri kaşınıyor sürekli.Düzelecek diye bekliyorum bakalım

Ya hiç unutmuyorum oğlum 2 aylıktı 40 çıktı diye herkes akşamları çaya gelmeye başladı bende hazırlık yapıyorum bebeğe bakıyorum vs vs . Bir gece eşimin müdürü ve eşi geldiler onlar salonda ben bebeği emzirip uyutmaya götürdüm . Emzirirken üzerime bi titreme geldi ne yapacağımı şaşırdım çok kötü oldum neyse bir süre sonra yanlarında gittim ama gözlerine bakıyorum artık geç oldu gitseler biraz uzansam diye . Onlar gittiler benim ateşim yükselmiş 39 . Yalnızız bebeği bırakacak kimse yok zaten birde Ocak ayı soğuk . Neyse bebeği sardık sarmaladık acile gittik . Eşimle bebek arabada durdular klimayı açtık . Ben 00:00 de derdimi doktora anlattım ateşimi düşürmek için serum taktılar ve serum hızlı bitsin bebek üşümesin diye ayarını fazla açtırdım orada bayılmışım yanlız başıma hiç unutmuyorum doktorun yüzündeki korkuyu . Aradan bir hafta geçti kv bize geldi kp bebek görecek .Neyse uykusuzum vs vs yine bir misafir aradı 18:30 da akşama size çaya bebek görmeye geliyoruz . Bizde market alışverişi yapmışız ortalık karışık yemek yememişiz hazırlığım yok . Öyle geldiler 19:30 da kadın geldi oturdu bebek ağladı o an kadın anında bana dedi ki kucağa alıştırmışsın yatınca ağlıyor işte tüm kötü anılarım depreşti gece gece

Ay şaşırmayın benim görümce de kardeşini arar kahvaltıya geliyoruz der yer içer gider çok var öyle

Kimine duruyor kimine durmuyor hayat bu bizim hayatımız bu olay kimseyi ilgilendirmez istemiyorsa istemiyordur bitti gitti . Konu sahibini tebrik ediyorum benim yapamadığımı yapmış ve hayır demiş

Ya sizinki erken uyuyormuş en azından benimki çok geç yatıyor ve sık uyanıyor.dişleri kaşınıyor sürekli.Düzelecek diye bekliyorum bakalım
Aman birşeyin düzeldiği yok olmayınca olmuyor . Ayrıca uyku düzenini kurmaya bakın çok geç yatması sıkıntı hem size hem ona . Ben o saat olayına çok çabaladım çok şükür başardım

Ay o günleri hiç sormayın.Benim bebeğim kolikti bide sürekli emmek istiyordu.eşim ayakta gezdirerek oyalamaya çalışıyordu misafirin yanında en sonunda dayanamayıp kaçıyordu gelenler ağlama sesinden.Çok şükür şimdi düzeldi o krizler geçti

Aman birşeyin düzeldiği yok olmayınca olmuyor . Ayrıca uyku düzenini kurmaya bakın çok geç yatması sıkıntı hem size hem ona . Ben o saat olayına çok çabaladım çok şükür başardım
Ya uyutuyorum erken ama mutlaka geri uyanıyor hu sefer de bidaha uyumuyor geç saatte uyuyor ben malesef başaramadım hala

misafir istemeyebilirsiniz ama oglene kadar ancak kendime geliyorum,tek bakiyorum vs fazla dramatik .suan calisiyor olsaniz 7 de kalkip 8 de iste dimdik zihin acik calismak zorunda olacaktiniz ki forumun yarisi boyledir bu devirde .cocuklari gece uyuyan var mi bana denk gelmedi cevremde hic 4 yas hala her gece kalkariz

Evdeki kadınlar bir sey yapmıyor demiyorum ki o kadınlarsandim bende zaten. Hiç bu mevzuya girmeyeceğim o yüzden.
Kimseye misafir ağırlamak zorunda demiyorum bunu da yazdım zaten önceki yorumumda. Bir kahvaltı hazırlamakla yorulup, yıpranma muhabbeti yapilmasini abartıli buldum, buluyorum. Mesaj atan kişi kocamın yakını olduğu için ona mesaj atıp arayabilir. 12 yıllık evliyim görümcem cagirma, gelme işlerinde hep esime haber verir. Niye bana haber vermiyor, beni zorluyor diye düşünmedim hiç. Eşim bana sorarak geri dönüş yapiyor sonuç olarak. Konu sahibi de zorlanmamis ki kahvaltıya değil kahveye gelin dedirtmis eşine.

Bence sizde bir anormallik yok. Bu durumda gayet haklı sebepleriniz var. İnsanların sizin açınızdan biraz daha düşünceli olmaları lazım ve eşinize değil de size sormaları lazım...

Aslında aynı kafadayız şuan sizinle . Benim eşimin ailesi vs de buraya gelecekleri zaman hep eşime haber verirler . Bende düşünmedim hatta bu olayı burada okudum daha önce öyle farkında vardım düşünün halimi. Ben konu sahibinin yerine olsam asla kahveye gelin diyemezsin ve kesin misafiri ağırlardım .

Deliksiz uyku neydi sahiden hatırlayamıyorum çok zaman olmuş kendisiyle görüşmeyeli kızım 1 yaşına girince işe döndüm sabah 8 de evden çıkıyorum dönüşüm akşam 7 her hafta sonuda mutlaka misafirim olur. İnsan neye alışırsa o şekilde rutin oluşturup adapte olabiliyor haklısınız.

Bu konu sencesi bencesi olan bir konu değil ne yazık ki. Baba oldu dediğiniz için sanırım çocuğunuz yaşındayım :) saygısızlık etmek istemem bir çok güncelleme geldi torununuz ile ilgili yardım alırsanız veya anne babası illa bakacaktır güncelde değiştiğini göreceksiniz zaten

Konu sahibi arkadaşım nacizane bi öneride bulunayım size ben yaşadığım için söylüyorum çok iyi beslenin kesinlikle b12- d vitamini değerlerinize baktırınN ve depolarınızı doldurun . Ayrıca c vitaminini her gün kullanın . Çünkü düzensiz uyku olayı bağışıklığı bitiyor keskinlikle . Şuan ben geceleri deliksiz uyumadığım geçmişten gelen birikimlerimle birlikte çok sık hasta oluyorum haberiniz olsun

Konuyla alakasız olacak ama bu sitede şöyle adamlardan çocuk yaparsan hak etmişsin böyle adamdan çocuk yaparsan oh olsun denilen kriterler öyle daraldı ki çocuk yapacak adam kalmadı. Nasıl adamlardan çocuk yapsın bu insanlar bir başlık altında toplansa keşke insanlar da ona göre çocuk yapsa. Biri çıkıp nefes alan adamdan çocuk yaparsan başına gelenleri hak etmişsin kusura bakma diyecek diye korkuyorum.

Ilk 2 sene kabus gibiydi.Iznim bitince uykusuzluk ve yorgunluktan okulda merdivenlerini cikamadigimi,ayagimi merdivenin basamagindan atamadigimi hatirliyorum.Uyku konusu bence cocugun yapisiyla alakali diyecegim ama 4 yas ikizlerimin ikisi de tüm dişler ciktiktan sonra ates,hastalik disinda kesintisiz uyuyorlar gece Ama esimin bunda payi cok. bir Alman ekolu disipliniyle uyduk uyku saatlerine.Gezmeleri falan ogle uykularina gore ayarladik.Nerede olursak olalim aksam hep ayni saatte uyuttuk.Benim veletlerin de uyuyasi varmış ama :) Yoksa uyumayan cocuk uyumuyor..He anam babam usulu ayakta sallayarak uyuttuk 2 bucuk 3 yasa kadar egitim falan degil.Olsun diyoruz.Kendimizce bir uyku disiplini verdik.Onlarin da bu disiplini alasi varmis.Her cocukta bu sökmez tabi.

Valla sansliniz ne guzel bizim ikizler yakindi diye hatirliyorum.benim oglumun ciddi uyku bozuklugu var ozellikle kiz yine daha iyi .neler neler denedik 5-6 saatten fazla asla uyumaz .gunduz uykusunu 1 yas olmadan birakti zaten uyku derdine doktugum paranin haddi hesabi yoktur

Yok ben enerji düşüren insanları mümkün olduğunca çevremde tutmamaya, etkileşime girmemeye çalışıyorum. Enerjim kıymetli ruh halimin iyi olması önemli. O yüzden selametle diyorum size.
Bunu diyen insanın enerji sömürücü gibi olmasıda ayrı bir komik geldi bana.Kendi enerjinizi yükseltrken başkalarının enerjsini düşürmeyin mümkünse bukadar önem veriyorsunuz ya hani hassas davranmanız gerekir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…