Bebek ve misafir sorunları sizin düşüncelerinizi merak ediyorum

Bu konuda katılıyorum size. Çocuğun duygularını önemsememek o kadar berbat bir şey ki ileride çıkıyor sıkıntısı. Ağlatmak falan ne kadar yanlış. Oturup muhabbet edip masal anlatmak kitap okumak varken ağlatmak aşırı ilkel.

valla benim kadar oyuncak oynayan etkinlik yapan kaç insan vardır bilmiyorum ki tuvalette bile kapıda bekliyor . Birde zaten normalde okula gidiyor şuan 15 gün vs kadar okula gidemeyecek bir ameliyat geçirecek o yüzden . Haftasonları günde 8 saat Lego oynadığımızı biliyorum annem diyor ki senin çocuk sevgi arsızı oldu ondan böyle doğduğu günden beri yanlız yemek yaptığımı bilmem sürekli oda yemeğin içinde . Bazı çocukların karakteri bu bence ne yaparsam yapayom düzelmiyor ya

Ameliyatı sağlıklı geçsin inşallah. Biraz kural biraz sınır işi çözer emin olun :) mesela kapımda beklemen doğru değil, içeride beklemelisin gibi gibi.

Valla aynen öyle söylediğinize imza atarım
Yabancılar yapıyo ya sorgusuz sualsız doğrudur en bireysel en özgür çocuk yetiştirme onlarda. Halbuki ünlü çocuk uyku eğitmenleri bile (yabancı) metot değiştirdi. Çocuk esirgeme yurtlarında bu çok yapılıyor ağlayan bebek ağlayıp ağlayıp susuyor ve en sonunda ağlamıyor bu şekilde eğitiliyor inanın tıbbi müdahalede bile şımaramayan çocuklar bebekler onlar Gelişmiş ülkelerdeki ev kazaları çocukların uyuşturucu alkol yaş ortalamasına istatistiklerine bakınca sonuç ortada zaten. Şuan zaten en yaygın olan durum anne bebek bağı için 2 yaşa kadar aynı odada yatılması yere göğe koyamadıkları yabancı kaynaklar bunu 3yaşa çıkartmış durumda. Emzirme güncellemesi de 3 yaşa geldi dsö tavsiyesiyle bunları görmez kimse tabiki

Ameliyatı sağlıklı geçsin inşallah. Biraz kural biraz sınır işi çözer emin olun :) mesela kapımda beklemen doğru değil, içeride beklemelisin gibi gibi.
Yapmadığımı sanıyor olmanız üzücü çünkü maalesef yapıyorum birde insanlar tarafından eleştiri alıyorum çok kuralcısın vs vs diye .

Aman işte doğur çocuğu at diğer odaya neyse sinirlendim

evet öyle teşekkür ediyorum çünkü görgü saygı vs biliyorum eve gelen misafirim iyi ağırlamak isterim şal şap pislik içinde değil
Siz demekk ki pislik içinde yaşıyorsunuz,benim evim hep misafir ağırlamaya hazırdır ,temizdir çünkü kendim temizlik severim,kendim için temizimdir zaten.Ailemle de kahvaltıya genelde ozenirim,özellikle pazar günlerinde...Bu nedenle çat kapı biri de gelse kendini güzel agirlanmis hisseder.Ama dediğim gibi sizin gibi şal şap pislik içinde yaşıyor olsam belki ben de sizin gibi düşünürdüm

en iyi sizsiniz en mükemmel sizsiniz bravoooooo size yılın en mükemmel kadını ödülü verelim

Verin ablama en iyi anne kadın ödülünü

Pasaklı olduğunu kendin söyledin,ben de kendi durumumdan bahsettim,niye bu kadar abarttin ki görgülü kadın ,sana da yılın görgülü ödülü gelsin bak güzel oldu sen de kupasiz kalmadın.Hadi mutlulukla uyu ,bunu hak ettin.

Onu da bebek bakımına katkısı olmayacak adamdan çocuk yaparken düşünecek o zaman. Neyse ben kaçayım linçlenecem
Kutsal bebek/anne konularında çeneyi tutmak lazım
Kudra çocuğun yok sanirim. Bende ilk çocukta bocalamistim biraz , ama eşin yardimciysa kahvalti hazırlayıp misafir ağırlamak zor gelmiyor. Bide bebeğine bağlı, bazı bebekler çok uysal oluyor, bazıları hiç durmuyor kucaktan indiği an basıyor yaygarayi. Konu sahibide genç sanırım yeni anne. Daha tecrübeli olunca ikinci , üçüncü çocuktan sonra pratiklesiyosun.

Ben de böyle emri vaki yapıp gelenlerden çok rahatsızım. İnsanlar çok tuhaf ya, eşine yazmak nedir? herkes bilir ki o hazırlığı sen yapacaksın. Sana sormaları lazım. Üstelik bebeğin küçücük, elalemi mutlu edeceğim diye kendini zora sokmamak lazım. Ah kendi kıymetimizi bilelim kızlar, yıllar sonra kimse niye böyle yıprandın demiyor, sonuçta yıpranmış oluyorsun

aslında tek başıma bakıyorumun alt metninde "haftada bir ayda bir de olsa biri bir saat elimden çocuğu almıyor, kendime ayıracak 5 dakikam bile yok" demek istiyorlar bence.
böyle olunca insan kendine ayıramadığı bir saati başkalarına ayırmak için çabalayınca sinirleniyor haliyle soyutluyor kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…