Ayıp falan yok, siz ikiniz bir aile kurdunuz çocuğunuz olacak. O ne der bu ne der ona ayıp olur, adet böyleymiş... başkalarına göre hayat kurmamalısınız. Biz de doğuluyuz, ne fark ediyor? Hem de halalarım has adet gelenek görenek insanları. Bayılırlar sanki bir tek onlar biliyormuş gibi her şeye karışmaya laf söylemeye. Doğum şeklinden bebeğin kırkına kadar her şeyi onlara soracaksın. Ama ben sormadım karıştırtmadım. Benim eşimin ailesinin de durumu çok iyiyken kendi ailemin değildi. Kimse eziklik hissetmesin, kimse de bak biz neler alıyoruz yarışına girsin istemedim. Eşimin ailesinin durumu kötü olsa aynısını yapardım.
Çalışıyorum işim gücüm var, kendime güvendim ki hamile kaldım çocuk istedim dedim. İki taraf da maddi yönden aşağı yukarı denk olur, isteyen alsın tamam ama bir taraf çok diğer taraf yoksa mümkün değil kabul etmem. Etmediğim için de hiç başım ağrımadı. Siz kabullendikçe, ama adet gelenek görenek dedikçe bu yarış bitmez. Bitmediği gibi gün gelir eşinizle aranızda sorun çıkar.