Aşılama Bebek cinsiyeti önceden belirlenebilir mi ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Saçmalık
Tam yumurtlama günü ve çatlamada ilişki yaşadım sadece ve kızım olacak.
Kk anketleri bilimsel veri mi?
Tabiki yüzde yüz olacağını sanmam Rabbimin takdiri sonuçta ..

Anketler bilimsel veri mi bilmiyorum vallahi ama hani tecrübe edenler oylamış o yüzden ben de şaşırmıştım.. Hatta bu konuda hadisi şerif bile var ama sahih olup olmaması konusunda henüz araştırma yapmadım .. çok da ilgilenmedim açıkçası cunki ben evlat istiyorum sadece hayırlı olanından

Bu arada sağ salim kızını kucağına alırsın isnhaAllah baya da ilerlemiş MashaAllah

teşekkür ederim, Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah bir an önce

Saçmalık
Tam yumurtlama günü ve çatlamada ilişki yaşadım sadece ve kızım olacak.
Kk anketleri bilimsel veri mi?
Heeee şu olabilir bak belkide catlamadan 2 gün ocne ilişki oldu ise kiz koromozm spermleri çatlar çatlamaz karşılaşmış olabilir.. olabilir ihtimal tabi

Rica ederim...
Amiiin İnshaAllah 10 yıl dile kolay
Ben hamile kaldıktan sonra -zaten emindim de, kendime ispatlamış oldum- her şeyin gerçekten vakti saati var. Biz bilmiyoruz sadece. Nasipte varsa gelecek bir şekilde Allah’ın izniyle.

Ben hamile kaldıktan sonra -zaten emindim de, kendime ispatlamış oldum- her şeyin gerçekten vakti saati var. Biz bilmiyoruz sadece. Nasipte varsa gelecek bir şekilde Allah’ın izniyle.
Kesinlikle öyle.. Hayırlısı bakalım Şubatta bir düşüğüm oldu keseyi görerek öğrenmiştim 10 gun sürdü heyecanım Allah'tan doktor beni umitlendirmedi %50 diyelim dedi kesenin büyümesini bekledi gelismeyince düştü sağlık olsun

Kız çocuk istiyorsanız bunları yemeyin. Evet şuan surat ifadeni merak ediyorum istersen birkaç tane daha verebilirim
Kaynakçanız ntv haber mi gerçekten?

Ben size bilimin içinde olan bir insan olarak söyleyeyim, tüm bahsettikleriniz aslı olmayan bilgiler. Cinsiyet önceden belirlenemez. Tamamen erkeğin göndereceği sperme bağlı. Bunu da hiçbir şey manipüle edemez. Ph vb şeyler de asılsız.

Sizler hiç soluklanmak, şöyle koltuğa uzanıp biraz şekerleme yapmak istemiyor musunuz? Siteye ne zaman gelsem sürekli bir yorum yazma, dalga geçip geyik yapma halindesiniz.

Tam tatlı bir uyku bastırdı şikayet raporları geldi Yemekten sonra en az 3 saat uyumamak gerekiyormuş, sağlığımı düşündüğünüz için teşekkür ederim

Soluklanırken yazıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…