Aşılama Bebek cinsiyeti önceden belirlenebilir mi ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Keşke Rabbimden eli kolu sağlikli hayirli bir evlat isteseydiniz kız yada erkek yerine yazik
Tabiki hayırlı ve sağlıklı olması en önemlisi bu benim içinde erkek evlat gönderdi çok şükür sevgisini tattım birde kız evladım olsun isterim ama erkek olursa da başım gözüm üstüne

Bak suratım tam olarak böyle
:KK53::KK53:

Bu bilimsel makale değil 1
Okuduğunu bile anlayamayan birisin bu 2

Bak bana attığın linkte ne yazıyor

Ancak çocuğun cinsiyetini belirleyen Y kromozomun babadan geldiğini belirten uzmanlar, bu tür çalışmaların anlamlı olması için çift kontrollü yapılması ve kanıta dayalı olması gerektiğini söylüyor.

Şimdi bi 5 kere falan oku belki anlarsın ne demek istediklerini.
Karşıma çıkan ilk linki attım yani senin ve yandaslarin için çok araştırma yapmadım . Zaten 1 tane oğlum var çok şükür ben sadece erkeğin sevgisini tattım birde kızım olsun isterim olur olmaz önemli değil merak edip sormak istedim ama aldığım tepkilere bak şu mübarek günde bu şekilde alay ediyosunuz ya Rabbim de sizi alay edilecek duruma getirsin hiç tanımadığınız insanla alay ediyosunuz yandaşlarına kul hakkına giriyosunuz Rabbim versin karşılığını

Karşıma çıkan ilk linki attım yani senin ve yandaslarin için çok araştırma yapmadım . Zaten 1 tane oğlum var çok şükür ben sadece erkeğin sevgisini tattım birde kızım olsun isterim olur olmaz önemli değil merak edip sormak istedim ama aldığım tepkilere bak şu mübarek günde bu şekilde alay ediyosunuz ya Rabbim de sizi alay edilecek duruma getirsin hiç tanımadığınız insanla alay ediyosunuz yandaşlarına kul hakkına giriyosunuz Rabbim versin karşılığını
E hani araştırma yapmıştın?
Öyle diyordun
Valla kendinle dalga geçtiren sensin, sana doğrusunu söylüyoruz inatla kabul etmeyip bir de bize çemkiriyorsun, tutup olayı mesleklere çekiyorsun falan
Ne diyelim ki🤷‍♀️

Anladığım kadarı ile internette dolaşan BabyChoice Teorisi, Shettles Metodu gibi tam anlamı ile bilimsel somut ve güvenilir veriler vermeyen teorileri okumuş, sonrada bunu yüksek akademik bilgiler öğrenmiş de arkadaşlar zır cahilmiş gibi iğneleyici bir üslup ile satmaya çalışıyorsunuz.

Ağır mübarek gün Kadir Gecesi gibi önemli bir zaman diliminde beyninizi böyle şeyler ile yormak yerine kurban olduğum Rabbime dua edin ne güzel bir tane sağlıkla evlat sahibi olmuşsunuz ha ikincisini de farklı olsun gönül ister ama bu işler onu ye üç takla at amuda kalk ters dön ile olmaz yapmayın Allah aşkına 🤦‍♀️ hele hele sizin tabir ile x sperimi bilmem ne zaman ne şekil asit ile buluşma yaşamış cart curt hiç değil mesele.

Denklem basit arkadaşım kadındaki yumurta belli x kromozomlu bahtına x kromozomlu sperm ile buluşursa çocuk kız olur o da nasibinde varsa🤷‍♀️ bu kadar basit bişeyi bile alla pulla çevir yapmaya uğraşmayın bu nedir ya bu çağda insanlar Mars'a yerleşebilmeyi araştırır biz ne yersek çocuk kız olur 😒

Tek bilinen yöntem yumurtlama günlerinde ki ilişkilere bağlı..

Mesela kız için yumurtlamadan bir iki gün önce ilişki oluyor ama yumurtlama günü ve çatlama da ilişki olmaması gerekiyor..

Sebebi ise erkek kromozom spermler hızlı ama çabuk ölüyor kız kromozom spermleri ise yavaş ama geç ölüyor..

Hatta bu konuda KK da yapılış bir anket bile var sonuçlar ciddi derecede olumlu bakın

IMG_20220427_155150.jpg

Eklentiler

• IMG_20220427_153941.jpg
    IMG_20220427_153941.jpg
    117,8 KB · Görüntüleme: 35
  • Screenshot_2022-04-27-15-51-56-974_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2022-04-27-15-51-56-974_com.miui.gallery.jpg
    37,3 KB · Görüntüleme: 29
İnsanlar evlat sahibi olmak icin cabalarken siz bunun icin ugrasıyorsunuz ha diyince olcagı ne malum Allah'ın işine karısır gibi arastırın bulun. Azıcık akıl olsun ya kac yılındayız bir erkek var bir de kız olsun istiyorum nedir 😒😒😒
Ben erkek olacaksa olmasın sokağa mi aticam dedim Allah'ın cennetinden gelen iki meyveyide tatmak istiyo insan ama nasip olmazsada olmaz yani sizde ne kadar kastınız kendinizi

Mesela kız için yumurtlamadan bir iki gün önce ilişki oluyor ama yumurtlama günü ve çatlama da ilişki olmaması gerekiyor..

Sebebi ise erkek kromozom spermler hızlı ama çabuk ölüyor kız kromozom spermleri ise yavaş ama geç ölüyor..

Hatta bu konuda KK da yapılış bir anket bile var sonuçlar ciddi derecede olumlu bakın

Eki Görüntüle 3057065
Saçmalık
Tam yumurtlama günü ve çatlamada ilişki yaşadım sadece ve kızım olacak.
Kk anketleri bilimsel veri mi?

Eki Görüntüle 3057065
Aklı başında birilerine varmış şükür teşekkür ederim cevabınız için bende geçen ay yumurtlama 2 gün kala ilişkiye girmiştim ama olmadı nedense

Kimse size beddua etmedi dikkat edin de bu mübarek gece ettiğiniz beddualar dönüp dolaşıp sizi bulmasın.

Aklı başında birilerine varmış şükür teşekkür ederim cevabınız için bende geçen ay yumurtlama 2 gün kala ilişkiye girmiştim ama olmadı nedense

Diğer söyledikleriniz uydurma ve bilimsel değil... Haklı olarak diğer üyeler düşüncelerinizi doğru bulmamış olabilir..

Elbette %100 tutacak diye bir kaid yok bu sadece bir yöntem gerisi takdir-i ilâhi.. Hakkınız da hayırlısı Olsun

Ben erkek olacaksa olmasın sokağa mi aticam dedim Allah'ın cennetinden gelen iki meyveyide tatmak istiyo insan ama nasip olmazsada olmaz yani sizde ne kadar kastınız kendinizi
Çocuklar meyve değildir, sorumluluktur. Büyük sorumluluk. Çocuklar pazardan alıp afiyetle yediğiniz 1 kg muz değildir; çocuklar üzerinde sınırsız haklara sahip olduğunuz mallar değildir, bireydirler.

Kapasitesi geniş bir insan olsan zaten insanlara nasıl tepki verilir nasıl konuşulur bunun ayrımını yapabilirdin . Yapamadığına göre okuma kapasiteninde olduğuna ihtimal vermiyorum he çok merak ediyorsan Google ye yaz çıkar . Senin gibi gereksiz insanlara gerçekten zaman ayıramam . Haydi bak işine 🙋
Bakın sizin tavrınız da çok yalnış ama, siz direk hakaret ediyorsunuz.. Okudum önce siz sert tepki vermeye başlamışsınız Disipline Girmis BirKadin Disipline Girmis BirKadin size atın okuyum dedi siz de direk ne biliyorsanız yazsaydınız .. Gülen olduysa siz de gülün sonuçta kötü bir şey söylenmedi takı siz bu şekilde cevan verene kadar, eleştiri yapıldı sadece ben olsam hahah evet gıda sonuçta cinsiyet belirlicek hali yokya doğru derim geçer giderim.. Olmadı böyle

X