- 18 Nisan 2021
- 14.885
- 46.361
-
- Konu Sahibi minikjaponum
Asit baz dedi ben ikna oldumSenden mi ogrenicem imla kurallarını dur seni biraz bilgilendireyim yediğin besinler vajinadaki ph dengesini belirler x ve y kromozomunun yaşayabileceği ortamlar farklı x sperimi asidik ortamda daha uzun süre yaşarmış y spermi bazik ortamda daha uzun süre yaşıyormuş bende bunu öğrenmeye çalıştım aratiran var mı diye hepsi bu yani
Cok biliyorsan bize niye soruyosun? Bu engin bilgilerin kendine kalsinSenden mi ogrenicem imla kurallarını dur seni biraz bilgilendireyim yediğin besinler vajinadaki ph dengesini belirler x ve y kromozomunun yaşayabileceği ortamlar farklı x sperimi asidik ortamda daha uzun süre yaşarmış y spermi bazik ortamda daha uzun süre yaşıyormuş bende bunu öğrenmeye çalıştım aratiran var mı diye hepsi bu yani
Nasıl bir kız verelim ablama?Sarışın,esmer,kumral?Boy,kilo ortalaması nasıl olsun ablam?Tövbe estağfurullahBir oğlum var ikinciside kız olsun istiyorum . Bildiğiniz bir yöntem var mı ? Geçen ay yumurtlamadan 2 gün önce birlikte olmuştuk ama olmadı o yüzden bu ay yumurtlama gününude değerlendirmek istiyorum . Kız bebek için sola yatın diyolar birde süt ürünleri çok tüketin diyolar doğruluk payı var mı birde geçen ay sağdan yumurtladim bu ay büyük bir ihtimal soldan yumurtlarım bı etkisi olur mu acaba yumurtlamadan sonra hamile kalanlar cinsiyetiniz ne oldu acaba
“X Sperimi” dedi ben de ikna oldum.Asit baz dedi ben ikna oldumDisipline Girmis BirKadin
Asit diyor baz diyor kromozom diyor. Bırakın konuşsun şiir gibi yaCok biliyorsan bize niye soruyosun? Bu engin bilgilerin kendine kalsin
Ya atsana şu makalenin linkini niye atmıyorsun?Sizin gibi boş insanlarla muhatap olmak istemiyorum cidden komiksiniz ya açıp googleden bakın biraz haydin işinize bakın boş insanlar
Ben biliyorum, mahallesindeki ebem karının biri.Ya atsana şu makalenin linkini niye atmıyorsun?
Hangi doktor yapmış bu bilimsel araştırmayı. Doktorun adını ver biz bakarız
İnsanlar evlat sahibi olmak icin cabalarken siz bunun icin ugrasıyorsunuz ha diyince olcagı ne malum Allah'ın işine karısır gibi arastırın bulun. Azıcık akıl olsun ya kac yılındayız bir erkek var bir de kız olsun istiyorum nedirSenden mi ogrenicem imla kurallarını dur seni biraz bilgilendireyim yediğin besinler vajinadaki ph dengesini belirler x ve y kromozomunun yaşayabileceği ortamlar farklı x sperimi asidik ortamda daha uzun süre yaşarmış y spermi bazik ortamda daha uzun süre yaşıyormuş bende bunu öğrenmeye çalıştım aratiran var mı diye hepsi bu yani
Of bu ebelerBen biliyorum, mahallesindeki ebem karının biri.
Çok parmaklamasınlar maazallah düşer çocuk.Of bu ebeler
Bunlar yüzünden kendini parmaklayanlar vardı bir ara burada
Sizin gibi boş insanlarla muhatap olmak istemiyorum cidden komiksiniz ya açıp googleden bakın biraz haydin işinize bakın boş insanlar
Kız çocuk istiyorsanız bunları yemeyin. Evet şuan surat ifadeni merak ediyorum istersen birkaç tane daha verebilirimYa atsana şu makalenin linkini niye atmıyorsun?
Hangi doktor yapmış bu bilimsel araştırmayı. Doktorun adını ver biz bakarız
Kız çocuk istiyorsanız bunları yemeyin buyur sende bak biraz rengin değişsin
Kimsenin orasindan burasından sorumlu değilim parmaklamak isteyen kendini parmaklasinÇok parmaklamasınlar maazallah düşer çocuk.
Parmaklayan parmaklar bundan da kimse sorumlu değil yaniOf bu ebeler
Bunlar yüzünden kendini parmaklayanlar vardı bir ara burada
Bak suratım tam olarak böyleKız çocuk istiyorsanız bunları yemeyin. Evet şuan surat ifadeni merak ediyorum istersen birkaç tane daha verebilirim