- 15 Nisan 2022
- 175
- 32
- 30
-
- Konu Sahibi minikjaponum
Tabiki hayırlı ve sağlıklı olması en önemlisi bu benim içinde erkek evlat gönderdi çok şükür sevgisini tattım birde kız evladım olsun isterim ama erkek olursa da başım gözüm üstüneKeşke Rabbimden eli kolu sağlikli hayirli bir evlat isteseydiniz kız yada erkek yerine yazik
Karşıma çıkan ilk linki attım yani senin ve yandaslarin için çok araştırma yapmadım . Zaten 1 tane oğlum var çok şükür ben sadece erkeğin sevgisini tattım birde kızım olsun isterim olur olmaz önemli değil merak edip sormak istedim ama aldığım tepkilere bak şu mübarek günde bu şekilde alay ediyosunuz ya Rabbim de sizi alay edilecek duruma getirsin hiç tanımadığınız insanla alay ediyosunuz yandaşlarına kul hakkına giriyosunuz Rabbim versin karşılığınıBak suratım tam olarak böyle
Bu bilimsel makale değil 1
Okuduğunu bile anlayamayan birisin bu 2
Bak bana attığın linkte ne yazıyor
Ancak çocuğun cinsiyetini belirleyen Y kromozomun babadan geldiğini belirten uzmanlar, bu tür çalışmaların anlamlı olması için çift kontrollü yapılması ve kanıta dayalı olması gerektiğini söylüyor.
Şimdi bi 5 kere falan oku belki anlarsın ne demek istediklerini.
Ah hahahaha İnternet haberini bilimsel makale diye sunmanKız çocuk istiyorsanız bunları yemeyin buyur sende bak biraz rengin değişsin
E hani araştırma yapmıştın?Karşıma çıkan ilk linki attım yani senin ve yandaslarin için çok araştırma yapmadım . Zaten 1 tane oğlum var çok şükür ben sadece erkeğin sevgisini tattım birde kızım olsun isterim olur olmaz önemli değil merak edip sormak istedim ama aldığım tepkilere bak şu mübarek günde bu şekilde alay ediyosunuz ya Rabbim de sizi alay edilecek duruma getirsin hiç tanımadığınız insanla alay ediyosunuz yandaşlarına kul hakkına giriyosunuz Rabbim versin karşılığını
Ben erkek olacaksa olmasın sokağa mi aticam dedim Allah'ın cennetinden gelen iki meyveyide tatmak istiyo insan ama nasip olmazsada olmaz yani sizde ne kadar kastınız kendiniziİnsanlar evlat sahibi olmak icin cabalarken siz bunun icin ugrasıyorsunuz ha diyince olcagı ne malum Allah'ın işine karısır gibi arastırın bulun. Azıcık akıl olsun ya kac yılındayız bir erkek var bir de kız olsun istiyorum nedir
SaçmalıkTek bilinen yöntem yumurtlama günlerinde ki ilişkilere bağlı..
Mesela kız için yumurtlamadan bir iki gün önce ilişki oluyor ama yumurtlama günü ve çatlama da ilişki olmaması gerekiyor..
Sebebi ise erkek kromozom spermler hızlı ama çabuk ölüyor kız kromozom spermleri ise yavaş ama geç ölüyor..
Hatta bu konuda KK da yapılış bir anket bile var sonuçlar ciddi derecede olumlu bakın
Eki Görüntüle 3057065
Aklı başında birilerine varmış şükür teşekkür ederim cevabınız için bende geçen ay yumurtlama 2 gün kala ilişkiye girmiştim ama olmadı nedenseTek bilinen yöntem yumurtlama günlerinde ki ilişkilere bağlı..
Mesela kız için yumurtlamadan bir iki gün önce ilişki oluyor ama yumurtlama günü ve çatlama da ilişki olmaması gerekiyor..
Sebebi ise erkek kromozom spermler hızlı ama çabuk ölüyor kız kromozom spermleri ise yavaş ama geç ölüyor..
Hatta bu konuda KK da yapılış bir anket bile var sonuçlar ciddi derecede olumlu bakın
Eki Görüntüle 3057065
Kimse size beddua etmedi dikkat edin de bu mübarek gece ettiğiniz beddualar dönüp dolaşıp sizi bulmasın.Karşıma çıkan ilk linki attım yani senin ve yandaslarin için çok araştırma yapmadım . Zaten 1 tane oğlum var çok şükür ben sadece erkeğin sevgisini tattım birde kızım olsun isterim olur olmaz önemli değil merak edip sormak istedim ama aldığım tepkilere bak şu mübarek günde bu şekilde alay ediyosunuz ya Rabbim de sizi alay edilecek duruma getirsin hiç tanımadığınız insanla alay ediyosunuz yandaşlarına kul hakkına giriyosunuz Rabbim versin karşılığını
Aklı başında birilerine varmış şükür teşekkür ederim cevabınız için bende geçen ay yumurtlama 2 gün kala ilişkiye girmiştim ama olmadı nedense
ManyakYe tatlıyı çıkar hakkıyı ye ekşiyi çıkar ayşeyibenim bilimselim burda bitti
Aklı başında birilerine varmış şükür teşekkür ederim cevabınız için bende geçen ay yumurtlama 2 gün kala ilişkiye girmiştim ama olmadı nedense
Çocuklar meyve değildir, sorumluluktur. Büyük sorumluluk. Çocuklar pazardan alıp afiyetle yediğiniz 1 kg muz değildir; çocuklar üzerinde sınırsız haklara sahip olduğunuz mallar değildir, bireydirler.Ben erkek olacaksa olmasın sokağa mi aticam dedim Allah'ın cennetinden gelen iki meyveyide tatmak istiyo insan ama nasip olmazsada olmaz yani sizde ne kadar kastınız kendinizi
Bakın sizin tavrınız da çok yalnış ama, siz direk hakaret ediyorsunuz.. Okudum önce siz sert tepki vermeye başlamışsınızKapasitesi geniş bir insan olsan zaten insanlara nasıl tepki verilir nasıl konuşulur bunun ayrımını yapabilirdin . Yapamadığına göre okuma kapasiteninde olduğuna ihtimal vermiyorum he çok merak ediyorsan Google ye yaz çıkar . Senin gibi gereksiz insanlara gerçekten zaman ayıramam . Haydi bak işine