Bebek bakımı annem kırıldı

Ay ne hakaret ettim tövbe bismillah , iyi forumlar hanım efendi

Valla yaz bebekleri kundağa sarılmaz zaten günah minnoşa, ya siz bildiğinizi yapın zamanla mecbur alışırlar , annenize güzel güzel anlatın boşuna kırılmasın, ay valla hamileyim daha doğmadan öyle bir sahiplendim ki resmen psikopatlık bu annelik Gece gündüz alış-veriş halindeyim bebek rahat etsin diye almadığım şey kalmadı Annelik psikolojisi çok farklı birşeymiş, o yüzden annelerin hassasiyetini daha iyi anlıyorum, huzurla büyütün bebeğinizi inşallah

müslin örtü kurtarıcı gibi. hatta ben onu alırken eşim "ne gereği var ne işe yarayacak gereksiz örtü" demişti. 6 yaşına girecek hala onu kullanıyoruz Örtünün adı da "gereksiz örtü"

müslin örtü kurtarıcı gibi. hatta ben onu alırken eşim "ne gereği var ne işe yarayacak gereksiz örtü" demişti. 6 yaşına girecek hala onu kullanıyoruz Örtünün adı da "gereksiz örtü"
Ya valla kaç tane alacağıma karar veremedim Calci 6 tane istettim , bir de kaç katlı müslin daha iyi , bence de çok kurtarıcı bişey, benim bebiş kışa doğru doğacak o yüzden hafifçe sarmayı düşünüyorum uyanıp kendini çizmesin daha uzun uyusun diye, tecrübeli anneler bi el atın bana

Ben ebebekten tek kat almıştım. Bir tane tek katın olsun. Ellerini sarman yeterli olacaktır. yüzünü çizmekten ziyade uyurken irkiliyorlar kendilerini uyandırıyor bu minnoşlar

Ben ebebekten tek kat almıştım. Bir tane tek katın olsun. Ellerini sarman yeterli olacaktır. yüzünü çizmekten ziyade uyurken irkiliyorlar kendilerini uyandırıyor bu minnoşlar
Çok almışım galiba Geçen ay E bebeği de patlattım Allah ne verdiyse Eşim diyor abartıyorsun adama kızıyorum bir de ay ben nasıl dayanacam aralığa kadar karnımdan çıkarıp sevesim var tövbe ya rabbi

Aldığın bir çok şeyi bir iki kere giyecek haberin olsun Yani eşin bir miktar halı

Aldığın bir çok şeyi bir iki kere giyecek haberin olsun Yani eşin bir miktar halı
Ben en iyisi bir durayım yemin ederim adam imdat diyor artık Hevesliyim diye kıyamıyor da çok uzun bekledik bu bebişi, rabbim tüm bekleyenlere nasip etsin inşallah, bugün daha yeni trendyoldan eve siparişler yağdı, eşimin yüzüne bakamadım kapı o kadar çok çaldı ki Çalıştığım için otomotik süt sağma makinası bile aldım, umarım gereksiz bişey değildir, keşke post açsaydım bu konu ile ilgili

Tavrıniz herzaman net olsun böyle. Asla bildiginizden şaşmayın doktor ne derse o. Benim bebeğim 2700 doğdu bir yada 5 kilo oldu. Sadece emiyordu. Kayinvaldem mama verelim dahada iyi olur dedi ama sürekli yani biktirana kadar söyledi su verelim falan diye bende en son bağırdım çok istiyorsanız dogurun bitane kendiniz bakın karışmayın dedim tabi bizimgi alınır mı 5 aylık çocuğa sakız vermiş ne kavgalar ettim ben bosverin bildiğinizi yapın

Sakız mı aman Allahım

Bak çok önemli süt sağma makinası. Ben gereksiz görüp el pompası almıştım. Ayy doğum yaptım o kadar pişman oldum ki gittik aldık hemen bir tane rahatladım. Her hamileye söylüyorum bunu. Ablama da çok söyledim dinlemedi beni el pompası aldı o da sonra gördü anyayı konyayı dkgjfkdgj

Aslında terslemiyorum çok öyle yapma böyle etme böyle yaptın mı şunu yaptın mı diye sorunca yeter dedi galiba ama yanlışlıkla çarpmış olabilir ben o konuda güvenmiyorum diye sormadım yanlışlıkla olabilir öyle şeyler olduysa uyutmayım hastaneye götürelim diye sormuştum

Valla 0-1 pek alma bir iki kez giyiliyor 0-3 al 1-3 al hatta kızım bir aylıl 3-6 olanlar bile oluyor. Bi de bebeğin kilosuna boyuna göre al bazı kıyafetler 50 cm mesela bebeğim 54 cm oldugu için boydan olmuyor patikli tulum oldugu için. Çok az kıyafet almıştım ben zaten benimde hatam herkes yenidoğan üşür dedi uzun kol aldım ağustos sıcagı keşke atlet alsaymışım Allahtan sıcak olur diye kısa kollu almıştım ama azdı yine de idare etti

Bende banyo kovası alırken bunu napıcaksın banyoda yıkarsın bebeği duş başlığından akıyor su gereksiz diye inatlaşmıştı

Kızımda başta bazen ağlıyordu annem sürekli aç heralde diyordu ama sütüm vardı çok şükür biliyorum aç değil çok emiyordu sürekli emiyordu ona ragmen her kakada aç kaka yaptı acıktı diyordu mama verelim doymuyor galiba dedi vermedim çünkü bez sayısı baya iyiydi ordan doydugunu biliyorum. Emdikçe de çogaldı sütüm çok şükür

Yahu sakız nasıl verilir ya bogazına kaçsa Allah korusun ya

Evet hemen aç diye damga vuruyorlar ya gazı var diye de ağlıyor bebekler anne kucağı içinde ağlıyor yani ama yok hemen kesin aç bu

İşte bizimkinin yaptığı tamamen dusuncesizlik cahillik. 9 aylikkende haşlama mısır vermiş ben mutfağı toplarken yine birgün sonra ağır kabızlıktan acillık oldu yavrum lavman yapıldı sadece mısır çıktı biz şok olduk eşimde ben diyorum yedirmedim böyle bişey nerden yedi falan kayinvalidem sonra itiraf etti artık Ogün eşim deliye döndü bidaha bu çocuğa su bile icirme diye bidaha vukaat yaşamadık yani

"Bana akıl verme huzur ver " mottomuz bu

Iyi yapmışım o zaman , çalışacağım için kullanırım diye düşündüm, otomotik olanlar daha kullanışlı bence de ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…