Bebek bakımı annem kırıldı

Uğraşmayın, illa yorum yazın diye yalvarmıyorum. Yaptım çok şükür o dediğinizi. Mesele sadece annenizin sevmesi değil çocuğunuzun canını dahi tehlikeye atabilecek haraketlerde bulunması. Annenizin bakımından memnun kalmayıp konu açmışsınız, annemize baktırmayın dedim diye yükselip laf sokmaya çalışıyorsunuz ilginçsiniz gerçekten. Bakımından memnun olmadığı kişinin evine bebeği küçükken kimse gelip durmamalı evet.

İlk bebekte böyle oluyor ama unuttuğumuz bir şey var; şu an beğenmediğimiz annelerimiz bizi büyüttü ve sağ salim bu yaşa kadar geldik. İstisnalar dışında hiçbirimizin ciddi hastalığı yok diye düşünüyorum. Özellikle ikinci ve üçüncü çocuktan sonra daha iyi anlıyoruz bu kadar pimpiriklenmenin gereksiz olduğunu.

Ve bu sıcak yaz günlerinde anne sütü dışında kaynatılıp soğutulmuş su verebileceğimizi söylüyor doktorlar.

Sorma sabun nedir biz size yaptık dedi bi de
Aynen çok seviyor güzelce de söyledim su bile vermeyin dediler ilerideki hastalıklat erken yaştaki beslenmeyle alakalı bak sende de şeker var sana da neler verdiler kim bilir dedim bişey olursa sorarım ben sana falan dedim ama kafasını çevirdi bişey demedi belki o gün kızınca bi daha yapmaz ama bnde bi endişe oluştu bebeğim çok küçük olduğu için. Biraz fazla onu yapma bunu etme demiş olabilirim

Kendi çocuguma kendim bakıyorum herşeyimi kendim yapıyorum zaten sadece annemlerin yanındayım iki haftalıgına annem bakmıyor

Eşim il dışı görevde haftaya evime dönüyorum zaten yemek temizlik herşeyimi annem yaptı ben bebeğe baktım ama işte karpuz olayı biraz güven kırdı
Anneler elbette bizden daha tecrübeli insanlar ama eskiden bu kadar herşey bilinmiyordu falan o yüzden doğru bildikleri yanlışlar çok gerçekten sıkıntı etmeyin o anda bebeğin stresiyle böyle tepkiler vermissinizdir annenizden iki güzel laflla gonlunu alırsınız anneler uzatmaz zaten sıkıntı etmeyin gönlünü alın yolunuza bakın

Annem 2 hafta kaldı yanımda sadece sonra gitti, gerek ilk gerekse ikinci çocukta yapma sakın dediğim her şeyi gizli gizli yaparken gördüm onu, defalarca kez uyarmama rağmen yaptı. Hala daha yapıyor. Benimki laf söylemez bana biliyor çünkü suçunu büyükler bizim kadar ince eleyip sık dokumuyor çocuk yetiştirirken. O anlatırken dinliyorum da yani resmen salmışlar bizi biz careta caretta gibi yolumuzu bulmaya çalışmışız adeta.

Yani yani yorumları biraz sert bulldum, eskiler böyle, eskiden cehalet çokmuş bizim büyükler de öyle görmüşler öyle biliyorlar. Bu yaştan sonra doğrusu bu diyince öğrenecekleri de yok. En doğrusu bence kırmadan dökmeden güzelce arayı bulmak. Hem anne, hem KV artık kim varsa torunuyla zaman geçirsin hem yardımcı olsun diyenlerdenim. Çocuğa yemek yedirme işi saatli olcak saatinde birlikte yedircez dersiniz, bir şekilde kimse üzülmeden halledersiniz bence.

Sabun olayında haklısınız ama Karpuz veya su yalayinca noluyor midesine bile girmez karpuzun damlası bende büyüttüm çocuk ama hiç bu kadar esirgemedim hem bir yerlere de çarpabilir biz kaç düştük kim bilir çocukken sakınan göze çöp batarmis

Ay burdaki üyeler de hepsi İsveçli.Ailenin evinde. E işin var,bebek bir aylık olmuş artık evine git falan.Eminim siz hiç ailenize gitmediniz ya da aileniz size gelmedi.Wala bu forum sahte yüzlerin bizzat örnek olarak gösterilicek yeri.Herkes kendini olmadığı biri gibi gösteriyor.Çok komiksiniz isveçli hanımlar

İsveçli olmak suç mu ha suç mu
Annem 3 gün kaldı yanımda Kv 15 gün. Sonra ara ara geldi KV yardıma. İsterdim ki annem biraz daha dursun. İnsan istiyor annesini yanında. Çocuk ile ilgilenirken yemek yemeyi unuttuğum zaman kendi yediriyordu bana annem. Bak yine özledim annemi

İstediği kadar hava sıcak olsun, 1 aylık bebeğe sadece anne sütü verilir. Bir makalede okumuştum bulursam eklerim, su öldürücü bile olabiliyor bu kadar küçük bebekte.

Karpuzu yalatsaydı gaz ağrısından kıvranırdı bebeğiniz. Gerekirse tartışın sakın bir şey yalatmayın diye. Yazık günah, anneniz bile olsa pes etmeyin. Kemikleri daha su gibi bebeğin bacaklarını düz tutmaya falan çalışmak çok zararlı.
Yalnız çok ince pamuklu müsline hafif kundak yaparak sarabilirsiniz çünkü elleri sabit kalınca daha uzun uyuyorlar. Sıkı sıkı sarmaktan dolamaktan bahsetmiyorum hafif bir örtü.

Doktor kontrollerine annenizi de çağırın. Bizzat doktordan duysun yanlışı doğruyu.

Ben bile merak ettim burdan vurdu mu vurmadı mı? Yani hassas bir dönemden geçiyorsunuz, sizi rahatlatması gerekirken bide stres etmiş. Sen de ağlasaydın madem; haklısınız bence

Çocuğa kimse bakmasın sadece siz bakın büyükler bir zahmet sadece temizlik yemek yapsın, hamileyim ve aşırı sinirlendim , offff ben doğurunca da buna benzer şeyler yaşanacak...

Nasıl böyle düşünürsünüz ne demek orası sizin eviniz değil istediği gibi bakarlar , gerçekten korkunç bir yorum...

Nasıl böyle düşünürsünüz ne demek orası sizin eviniz değil istediği gibi bakarlar , gerçekten korkunç bir yorum...

Sıkıldım bu konudan, aynı şeyleri defalarca yazdım, diğer yorumlarımı okursanız ne anlatmak istediğimi anlarsınız. Cımbızlama yapmayın. Yorumumu beğenmek veya desteklemek gibi bir mecburiyetiniz zaten yok ama saygı çerçevesinde cevap yazmak zorundasınız. Korkunç yakışıksız bir tabir.

Hamile bir kadın olarak korkmam normal değil mi bu bakış açısından, bir anne bebeğine karşı ne kadar gözü kara oluyor biliyor musunuz? Çok hassas bir konu bence böyle şeyler yazılmamalı anne ve bebek arasındaki bağ hiçbirşeye benzemiyor...

sorma bebeğimiz olunca ailelerimizin evine gitmememiz gerekiyor demekki ya da kimin evine gidiyorsak o nasıl bakıyorsa o şekilde bakmalı bebeğe mantıga bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…