Bebek bakıcısı sorunu

ne alaka benim kızım yoktu
çocuk büyütmedi herhalde
kvnde var ya

İşini gücünü yapıp para kazanacak bebek TV mi bakar artık bı kenarda aglarmi hiç gerek yok bulursun Allah iyi insanlar denk getirsin inşallah
Benim aklıma gelen kızına bırakacak, evinin düzeni değişmeyecek..
Siz veya bebeğiniz kadının umrunda değil. Neden bu kadar düşünüyorsunuz bu kadını?
Söz verdim, Allah'tan korktuğumdan

Herkese çok teşekkür ederim. Bakıcı buldum. Hala şu konuyu içimde aşamadım. Para vermeli miyim ? Eşim asla diyor ama vicdanımız da rahat etmiyor

Yani yabancı bakıcı tutabilecek kadar çok paranız varsa niye bu kadına muhtaç kaldınız. Bu işi tertemiz yapan şirketler falan var onlardan birine gitseniz.
Yabancılar yatılı istiyordu onu biz istemedik. Bir de hani bu kadının ihtiyacı var neden yabancı olsun dedik , anyayı konyayı gördük

Herkese çok teşekkür ederim. Bakıcı buldum. Hala şu konuyu içimde aşamadım. Para vermeli miyim ? Eşim asla diyor ama vicdanımız da rahat etmiyor
O konu sizin vicdanınızla alakalı. Eğer ki başta aylıkçı anlaşmışsam parasını verirdim.

Aylıkçı olduğu zaman yazın diyelim ki tatile çıktınız, çalışanızın parasını ödemeniz gerekiyor..

Bende cocuk gelişimi mezunuyum. Stajyer olarak 2 yil da çalıştım ama lise öğrencisine 3 yas ta olsa 6 da olsa sorumluluk oyle sizin düşündüğünüz gibi verilmez. Herzaman kadrolu öğretmen gözetiminde olur hersey. Lise bitince de üniversite eğitimi alıp mezun olmazsanız, yardımcı öğretmen olursunuz. 17, 18 yasında çocuksun 2 yasında bir bebeğe bakmak bütün gün benim görüşüm bu ben olsam güvenemem. Sevmiyor olsam da istemiyor olsamda madem çok mecburiyetim var. Aile bireylerinden rica ederim, geçici bir süre.

Bakıcı bulmanıza çok sevindim, bu kadar çabuk nasıl bulabildiniz?
Şansım yaver gitti. Yengem daha önce çocuk bakıyordu o arkadaşlarından birini buldu. Kadının da baktığı aile maddi olarak zorlanıyoruz sen bir yer bulana kadar devam edelim demiş aynı gün. Baya değişik tesadüf oldu.

sorun çözülmüş çok mutlu oldum

Pratik çözümlü insanlara bayılıyorum ❣

Kimsenin günahını almak istemem ancak eğer bakıcınız "zaten pazartesi işe başlayacak, 2 günde kimseyi bulamaz, ne desem mecbur kabul edecek" kafasında biri ise çok şükür umduğunu bulamadı. Damdan düşenin halini damdan düşen anlar. Aynı sıkıntıyı çokça yaşadığımdan üzülmüştüm. Son duruma çok sevindim. İnşallah hayırlı olur sizin için de bebeğiniz için de .

Aylık olarak anlaştık. Tabiki izine gittiğinde parası kesilmez. Sonuçta ben de izin kullandığımda maaş alıyorum. Burda durum şu benim tatilime denk getimeyip , kendi belirlediği tarihte ve istediği uzunlukta izin yapması. Toplamda 1 ay izin yaptı. Vicdanımız rahat etmiyor. Ah almayalım verelim dedik

Aynen sizin dediğiniz gibi bana mecbursun şartları ben belirlerim dedi. Birini buldum şu kişi ayarladı, ayın 15 inde başlarım oraya dedi. Bugün tesadüfen o ayarladı dediği kadınla karşılaştım. Kadın kendine iş arıyor. O da bebek bakıcısı olarak çalışıyordu. Yalan söyledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…