- 3 Mayıs 2015
- 13.213
- 48.416
Bunun adı iyilik olmuyor ki. Ben bugün yardım edeyim yarın da o bana yardım etsin iyilik yapmak değildir. Ticarettir. Bence de karşılığını bekleyeceksen iyilik yapmayacaksın. Ben olsam tam gün parası aldığım için memnun ve minnettar olurdum ama böyle oldu diye gelecek tüm tekliflere evet demem gerektiğini bilsem kabul etmezdim.
Ama o sizin zor duruma düşeceğinizi bildiği halde sizi düşünmemiş.. resmen sizi kullanmaya çalışmışBu arada konuya eklemeyi unutmuşum. Bakmadığı 3 haftanın ücretini de ödeyecektim. Ödemeyip pislik yapasım var ama bir taraftan kredileri var zor duruma düşer diye korkuyorum
Ödeme. O senin zor duruma düşmeni önemsiyor muBu arada konuya eklemeyi unutmuşum. Bakmadığı 3 haftanın ücretini de ödeyecektim. Ödemeyip pislik yapasım var ama bir taraftan kredileri var zor duruma düşer diye korkuyorum
Bu bakicindan vazgeçin.Yüz göz olmuşsunuz artık çocuğunuzda iyi bakmaz güvenemezdim ben.Bende şuan bakıcı arıyorum.İlk kiziminda 3 sene bakıcı ile büyüttüm.İns onun gibi biri denk gelir diye arayiştayim.Teşekkür ederim. İnanın sastlerdir oturdum öyle 0-2 yaş kreş, yabancı- Türk bakıcı arıyorum.
Siz veya bebeğiniz kadının umrunda değil. Neden bu kadar düşünüyorsunuz bu kadını?Bu arada konuya eklemeyi unutmuşum. Bakmadığı 3 haftanın ücretini de ödeyecektim. Ödemeyip pislik yapasım var ama bir taraftan kredileri var zor duruma düşer diye korkuyorum
Keşke... Böyle içten insanlar lazım :)Bakıcı muzdaribi insanları görünce üzülüyorum. Keşke denk gelsemde yardımcı olabilsem.Diye düşünüyorum. Çok seviyorum çocukları
Hayır baştan beri ofise geçersem çalışma saatleri 7:00-17:30 olacağını söyledim. Evden çalıştığım ve yakın olduğu için 8:00-17:00 oldu.Konuyu bir tek ben mi anlamadım. Kadına iyilik yapmışsınız ama gün gelir işimiz düşerse o da bize iyilik etsin diye yapmadıysanız çalışacağı saat 1.5 saat artmışken zam istemesi neden garip geldi. Kendi evimde bakarım diye tutturmasında hak verilecek taraf yok ama çalışacağı saatin artmasına paralel olarak istediği ücretin artmasını makul buldum ben.
Kv nizin kizi yokmuMaalesef öyle duruyor. Umarım bakarlar. Sezeryanla doğum yaptım, dikişlerden eğilemiyorum anne altını değiştirir misin dedim benim kızım yoktu yapamam dedi, eşim hemen gitti alt değiştirme ünitesi aldı
Allah bilir yaşlılığında da size baktırmayı düşünüyordur kendini.Maalesef öyle duruyor. Umarım bakarlar. Sezeryanla doğum yaptım, dikişlerden eğilemiyorum anne altını değiştirir misin dedim benim kızım yoktu yapamam dedi, eşim hemen gitti alt değiştirme ünitesi aldı
Siz bakıcının ebeveyn i değilsiniz nasıl öderse ödesin borcunu harcını. Başka birini bulun. Böyle bakıcı olmaz iyice şımarmış iş ahlakı da yokBu arada konuya eklemeyi unutmuşum. Bakmadığı 3 haftanın ücretini de ödeyecektim. Ödemeyip pislik yapasım var ama bir taraftan kredileri var zor duruma düşer diye korkuyorum
Kendi evinde rahat rahat kendi evinin işlerin kapıp , komşuları ağırlamak için istiyordur. Acar tvyi ya da verir telefonu çocuğunuza , bütün gün rahat rahat işlerini yapar. Ben de olsam kendi evinde bakmasına izin vermezdim. Sonuçta çocuğuma bakacaksa geldin evde baksın.Karşı apartmanda oturuyor. Evimde illa bakacağım demesi aslında beni çileden çıkarttı. Bebek annesizliğe kendi evinde alışmalı diye düşünüyorum.
bu kadar iyi niyetli olmaBu arada konuya eklemeyi unutmuşum. Bakmadığı 3 haftanın ücretini de ödeyecektim. Ödemeyip pislik yapasım var ama bir taraftan kredileri var zor duruma düşer diye korkuyorum
müge anlı sezon tatilinde yokKendi evinde cocugunuza bakmasi demek o ev islerini halledip muge anli izlerken sizin cocugunuzun da ortalikta dolanmasi demek benim icin
aklıma 2 senedir oku yüzü görmediğim geldiSiz gidin bir meslek lisesine ama şunu dikkate alın.
2 senedir öğrenciler okula ve staja gitmediler.
Evet normalde lise son sınıf öğrencisi sizin cocugunuza evinizde bakar ve çok faydası da olabilir.
Ama 2 senedir ders ve çocuk görmemiş öğrenci mantık işi değil.
İkinci konu hadi çok mükemmel bir öğrenci ile anlaştıniz başladı ise.
Ya Eylül'de yada Ekim'de okullar açılırsa ne olacak