yeni anlaştığımızda yol parası var. bakıcılar karıştı :) kusura bakmayınTam olarak anlamadım yol parası var demişsiniz ama evi karşı apartmandaymış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yeni anlaştığımızda yol parası var. bakıcılar karıştı :) kusura bakmayınTam olarak anlamadım yol parası var demişsiniz ama evi karşı apartmandaymış
evetSigortasiz mi calistiriyorsunuz ??
hanımefendiliğimden ödün veremedim ahdhsh. İnan çok yoğun çalışıyorum, size özel olarak uzun uzun anlatacağımBiraz daha anlat noooooolur
Ağzımıza bir parmak bal sürülüp bırakılmış gibi olduk 4-5 satırla. Giriş, gelişme, sonuç uzuuuun uzun anlat. "dedi ki, dedim, dedi, dedim ki" gibi anlatıma bile razıyım
" zorda bırakıp kendi şartlarını kaba tabirle para koparmaya çalıştığını ima ettik." Hala mı ima ettiniz, çat çat çat söylemediniz yani, ben gelseydim keşke
sektör öyle bir hale gelmiş ki, nasıl olsa çocuk bana alıştı değiştiremezler, bana mecburlar kafasındalar.çok iyi niyetlisiniz. keşke her iş veren sizin gibi olsa.
ne yazık ki böyle yardımcı ablalar sanki canı isteyince komşuya yardıma gitmiş gibi düşündüğü için siz zorda mı kalırsınız, anlaşma nedir, neden yapılır zerre kadar bilmiyorlar.
tabi iş paraya gelince gözleri fıldır fıldır oluyor o ayrı.
sizin gibi bir işveren bulacağını da sanmam asla.
önerebileceğim birşey yok ama sıkıntınızı paylaşıyorum demeye geldim..
yarın başlayacak. Ben evdeyken 2 gün alışma süreci yaşayacağızyeni bayan başladı mı bu arada?
sektör öyle bir hale gelmiş ki, nasıl olsa çocuk bana alıştı değiştiremezler, bana mecburlar kafasındalar.
yarın başlayacak. Ben evdeyken 2 gün alışma süreci yaşayacağız
Hayır yatılı değil. 7:00-17:30 arası3.000 yatılı mıydı
kaçtan kaça kadar?
İşten ayrılıp bu sektöre gireceğim az kaldı :) etkinlik yap dersin mırın kırın ederlerevet güya çocuk bakıyorlar ama çocuğun hayatını umursamıyorlar. çocuk alışır doğru ama bunu kullanmaları çok kötü.
Yabancı bakıcısı olan arkadaşlarım memnun değiller. Hem kültürel anlamda uymuyor yemek vs, hem kişisel temizlikleri ve ev temizliği, hemde ücret. 50 lira fazla verene kaçıyorlar. Memlekete çocuğumu görmeye gideceğim diyeni de var, Kastamonu da üniversite kazandım gidiyorum diyenide.Teşekkür ederim. İnanın sastlerdir oturdum öyle 0-2 yaş kreş, yabancı- Türk bakıcı arıyorum.
maalesef kimseye güvenemiyoruz. Allah iyi insanlarla karşılaştırsınYabancı bakıcısı olan arkadaşlarım memnun değiller. Hem kültürel anlamda uymuyor yemek vs, hem kişisel temizlikleri ve ev temizliği, hemde ücret. 50 lira fazla verene kaçıyorlar. Memlekete çocuğumu görmeye gideceğim diyeni de var, Kastamonu da üniversite kazandım gidiyorum diyenide.