walla bilmiyomki cnm ya rahmn zarar görmemiş demekki ne gzlgenelde herkese korunma veriyorlar ya
o bakımdan sormuştum
başka topiclerde düşük olsa bile bazı doktorlar korunma veriyorlarmış
tekrar hamile kalmayı çok istiyorum
allah herkesin gönlüne göre versin inşallah
ii geceler cnmmherkese hayırlı geceler hepiniz allaha emanet olun .....
rica ederimmtşk ederim
Canım geçmiş olsun, bende bülent beyin hastasıyım. Banada çok moral olmuştur, tek kelimeyle harika bi doktor diyebilirim. Beni hemen folbiola başlattı. 5 ay önce 18 haftalık gebeliğim sonlandırıldı. 40 kım çıkınca hemen düşün dedi. Hamile kal ve gel dedi bana ama 3 aydır kalamıyorum daha, bundada vardır bi hayır. Ama aynısını yaşamaktanda korkuyorum. Bülent bey ilki böyle oldu diye, hepsi böyle olacak değil dedi.Çok güzel morallerle gönderdi beni.
Akrapol hastanesi canım. ama duyduğuma göre rendevu almak zormuş, alanlara 3-4 ay sonraya veriliyormuş. Yinede şansını dene.
ayyy cnmm bnmm bnm daha çok yeni 19 gün oldu meleklerimden ayrılalı 5 6 ay snr tekrar deniycez allahın izniyle olduğunda kndi kndimi telkn edicem we önerilerini dikkate alıcam cnm
cnm çok geçmiş olsun ewet kolay değil insan çok üzülüyor biliyorum ama sen genede şükret
bak bn 5.5 aylık bebklerimi kaybetiim hareketlerini hisssediyodum 15da bir görüyodum bölesi dahada zor snr bndende kötüleri war bn bile şükrediyorum 38 39 haftalarda hatta doğumda bebeklerini kaybedenler war
çok daha zor
toparlanmalıyız herşey allahtan cnmm korunma sürelerimiz çabucak geçsin işlhhda tekrar olurr
saol cnmmmsevgili nazcım ne zaman istersen yaz yardımcı olmaya çalışırım ...
AMİİİNevet hepimize geçmiş olsun..umarım geçerdoğru diyosun şükretmek lazım her anımıza Allah kötüsünden korusun hepimizi.....
canım gecmiş olsun sanada rabbim bir daha böyle durum yaştmasın hiçbirimize hayırlı sağlıklı evlatlar rabbim hepimize nasip etsin benimde bebişim 4.5aylıktı susuzluk yuzunden gitti cok zor durumlar gecirdim bende....[ Allah ım esirgesin hepimizi kızlar bi daha aynı şeyi yaşarsam diye çok korkuyorummm((((((((((((
xeynox canım
ben de oğlumda 32 kilo aldım korkunçtum.2 sene öyle gitti herhalde artık veremem derken kendi kendime bir şey keşfettim.Dediklerimi yapanlar çok hızlı kilo verdiler.Ben dahil.Bu hamileliğimde 38. haftada 24 kilo almıştım.2 ay oldu 9 kilo var şu an ama biraz sıkı çalışıp 1 aya onu da vereceğim.İlgilenirsen yazarım sana neler yaptığımı.
Bu arada tüm melek annelerine sabırlar diliyorum.
Benimde 38.hafta da canım kızım Zeynebim bizi bıraktı.Herşeyimiz normaldi.Doğumu yaptıran drumda inanamadı.Bir dr 1 yıl bir dr 6 ay korunma süresi verdi.Bana kalırsa 40 gün bile çok uzun ama.İlk çocuğum mikroenjeksiyondu.O yüzden denemelere başlamak için can atıyorum.Napacağım bilmiyorum.İkisi de sezaryen.
Çok sevinirim biraz bilgilendirirseniz.Ben zaten zayıf yapılı değilim.Boyum 170.Kendimi bildim bileli de kiloluyum.Şu anda da durumum çok fena.Oğlum 'anne,popon 17 metre ' diyor. :) Anlayın yani durumun ne kadar vahim olduğunu :))
Merhaba,
Öncelikle geçmiş olsun,Tuna bebek de hayırlı olsun :)
Ben doğumumu Akay'da yaptım.Çok da memnun kaldım.Ancak şimdi yeni doktor arayışındayım.Bahsettiğiniz doktor hangi hastanede?
ay çk mek ettim bnmde işime yararmı acabaa,**xeynox,lavantaebru
arkadaşlar aslında kilo vermek düşündüğümüzden çok kolay.
Ben bunları kime önerdiysem çok kilo verdi.
online gözüküyorsunuz.Durun yazmaya çalışayım.
ama birinci kural hemen diyeti bırakacaksınız.
CAnım çok sağol ..allah seninde yardımcın olsun..herşey normale dönermi normal artık nedir bilmiyorum ama acılar zamanla diniyo geride sadece bi bekleyiş kalıyo bana göre..hayat devam ediyo ve biz yeni umutlara tutunmak zorundayız yoksa çok zor geçecek hayat çok zor...elden bişi gelmiyo.burda hep beraber atlatıcaz inşallah daha güzel günleride hep beraber paylaşıcaz...cnm öncelikle çok geçmiş olsun. Rabbim bir daha yaşatmasın. Bende iki gün önce dördüncü kez bebeğimi kaybettim. çok kötü duygular içindeyim. Allah yardımcımız olsun.
yok canım neden anormallik olsun...ama doktorların dediği hep bişi var eğerkromozomsal bi anormallik varsa bebek ilk haftalarda kendiliğinden düşüyormuş diye..hayırlısı böyleymiş demekki..ilk adetin geçtikten sonra tekrar hazır hissediyorsanız düşünebilirsiniz...benim ileri idi o yüzden biraz zaman geçsin diye bekliyorum...hepinize merhaba
bende geçen hafta sekiz haftalık bebeğimi kaybettim
kürtaja gerek kalmadı ama doktor korunma vermedi
tekrar hamile kalabilirsin dedi
acaba bendemi bir anormallik var
canım çok geçmiş olsun rabbim sabır versin..aynı korkular hepimizde var ama atlatıcaz inşallah..içini ferah tut..canım gecmiş olsun sanada rabbim bir daha böyle durum yaştmasın hiçbirimize hayırlı sağlıklı evlatlar rabbim hepimize nasip etsin benimde bebişim 4.5aylıktı susuzluk yuzunden gitti cok zor durumlar gecirdim bende....[ Allah ım esirgesin hepimizi kızlar bi daha aynı şeyi yaşarsam diye çok korkuyorummm((((((((((((
Çok sevinirim biraz bilgilendirirseniz.Ben zaten zayıf yapılı değilim.Boyum 170.Kendimi bildim bileli de kiloluyum.Şu anda da durumum çok fena.Oğlum 'anne,popon 17 metre ' diyor. :) Anlayın yani durumun ne kadar vahim olduğunu :))
bak sen hele o veledee
günaydın kızlar nasılız bugun
günaydınlarnasılsınız bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?