Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

canım geçmiş olsunn.. acını paylaşıyorumm bende 18 ve 14 haftalık bebeklerimi kaybettim.. tekrar bebek düşüncesi çokk uzak geliyo şu anda cesaretim kırıldı büyük korkularım var artıkk, sen inşallah bundan sonra sağlıklıca bebeğini kucağına alırsınn.. allah tekrarını göstermesin

saol cnmm sanada geçmiş olsun
insan korkuyo çok gerçekten allah bidaa yaşatmasın kmseyee

cnm ilki 6 haftalık, ikinci 11 haftalık, üçüncü 7 haftalık, dördüncü de 8 haftalık. kan pıhtılaşması var. kan sulandırıcı da kullanmama rağmen düşüyor.

cnm ilki 6 haftalık, ikinci 11 haftalık, üçüncü 7 haftalık, dördüncü de 8 haftalık. kan pıhtılaşması var. kan sulandırıcı da kullanmama rağmen düşüyor.
yaa gerçekten çok üzüldüm ama yokmu bunun kesin çaresi böle nereye kdr kmbilir ne kdr yıpranmışsındır
allah gönlüne göre wersin işlhh

canım senin adına çok üzüldüm bende 4ay önce 36haftalık bebeğimi kaybettim anlatmak o kadar zorki allah hepimize sabır versin

offfffffff yaaa..çok zor bi süreç geçirmişsin..inşallah rabbim en kısa zamanda nasip eder ve sıkı sıkı tutunur bebeğin sana...
canım senin adına çok üzüldüm bende 4ay önce 36haftalık bebeğimi kaybettim anlatmak o kadar zorki allah hepimize sabır versin
allah sabır versin...çok züzüldüm...diyecek hiç bi söz yok

kızlaar günaydın
hayırlı cumalaar taşkır nisanur nerdesiniz dün hiç gelmediniz gerçi geldiniz gördüm ama yazmadınız
mrk ettim szi adet oldunuzmu?

kızlaar günaydın
hayırlı cumalaar taşkır nisanur nerdesiniz dün hiç gelmediniz gerçi geldiniz gördüm ama yazmadınız
mrk ettim szi adet oldunuzmu?

günaydın canım nasılsın doktor ilac vermişti ya içmedim onu nette adet gecikince soğanın kapıuğunu kaynatıp iç anında olursun yazıyordu bende onu içtim dün sabah adet oldum .....yarın gidip hormonlarıma bakılacak inş bişe cıkmaz dua et bana canım...

Son düzenleme:
işlhh cnmm bak şimdi elimde yasin war bnde
bebeklerim we tüm ölmüşler için okudum allah kobul etsin
allah seninde gönlünün muradını wersin işlhh wücuduna şifa wersin
sağlık sıhat wersin nerde warsaa
hayırlı hbrler alırsın işlhh

amin canım cok sağol allah seninde ne muradın varsa versin inşşşşş

yaa kızlar bşy sorucam sze doğumdan snr bgn 21. gününm we bnde kanama oldu acaba adetmii
erken değilmi ama?fikri olan warmıı
son 3 4 gündür kanama bayaa azalmıştı kahwerengi akıntı gibi ama şimdi baya yoğun we kırmızı geldii???

dokturm bana azalıp artma olduğunda adet durumu diyoruz dedi ona..ilk bir kaç ay düzensiz olabilir dedi hatta..benim mesela 1 hafta oldu bazen biteli adetim hala bazen lekelenme oluyo.önemli bişi değildir canım..normal yanii..

dokturm bana azalıp artma olduğunda adet durumu diyoruz dedi ona..ilk bir kaç ay düzensiz olabilir dedi hatta..benim mesela 1 hafta oldu bazen biteli adetim hala bazen lekelenme oluyo.önemli bişi değildir canım..normal yanii..
normaldir herhelde...
uff allahım wücudumun allak bullak oldu walla yaa
ama bnm şimdide ağrı başladı hafiften adet sancısı
ilk adetini kaç gün snr olmuştun sen?

merhaba arkadaşlar bende bişey sormak istiyorum bende kürtaj olalı 19 gün oldu ama dahada çok az kahverengi leke var bu kadar sürmesi sizce normal mi?

merhaba arkadaşlar bende bişey sormak istiyorum bende kürtaj olalı 19 gün oldu ama dahada çok az kahverengi leke var bu kadar sürmesi sizce normal mi?
mrhba cnmm ewet cnmm çok normal bnmde öleydi az az hep geldi bgnde tekrar kırmızıya döndü bnde anlamadım
adet oldum sanırım?
seninkide çok normal hiç endişe etme

rica ederim cnmm
burda brbirimizden çok şey öreniyrz wallaa:)

haklısın canım bende merak ettim neden hayla kanama durmadı diye kanama şuan durmuş ama çok az leke var onun bitmesini bekliyom allah kimselere o günü göstermesin canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…