merhaba arkadaşlar bu topiği açma gereği duydum bnm gibi bebeğini kaybedip yeniden yola başlayan arkadaşlarla dertleşip yeniden hamilelik yolunu beraber yaşayalım istedim
öncelikle yaşadıklarımı anlatayım 18 mart gecesi ikiz bebeklerim cennete uçtuu 21 hafta 6 günlüktüler herşey normal giderken 2 günde suyum fazlalaştı we patladı suyumun hepsi gidince bebeklerimi normal doğumla doğurdum son ana kdr yaşadı meleklerim taaki aramızdaki kordonu kese kdr
allahım bidaha yaşatmasın nerde warsaa çok zor günler yaşadım haladaha yaşıyorum ama hayat dwm ediyor şimdi korunma süresine girdik6 ay kdr korunmayı düşünüyoruz snr allah izin werirse tekrar deneyeceğiizz
bnm gibi aynı yada benzer acıları yaşan warsa burda dertleşelim birbirimize destek olalım arkadaşlar çnkü bzi bizden başka anlayan kimse olamazz.....
saol cnmm sanada geçmiş olsuncanım geçmiş olsunn.. acını paylaşıyorumm bende 18 ve 14 haftalık bebeklerimi kaybettim.. tekrar bebek düşüncesi çokk uzak geliyo şu anda cesaretim kırıldı büyük korkularım var artıkk, sen inşallah bundan sonra sağlıklıca bebeğini kucağına alırsınn.. allah tekrarını göstermesin
cnmm yaaa üzülmedin demi
hayırlısı buymuş daha zamanı değilmiş btn dualarım seninle cnmm allahın izniyle kötü bşy çıkmıcak cnmm
saol cnm sanada geçmiş olsun
4 kez üstüstemi kaybettin bebeklerini kaç haftalıktı
yaa gerçekten çok üzüldüm ama yokmu bunun kesin çaresi böle nereye kdr kmbilir ne kdr yıpranmışsındırcnm ilki 6 haftalık, ikinci 11 haftalık, üçüncü 7 haftalık, dördüncü de 8 haftalık. kan pıhtılaşması var. kan sulandırıcı da kullanmama rağmen düşüyor.
yaa gerçekten çok üzüldüm ama yokmu bunun kesin çaresi böle nereye kdr kmbilir ne kdr yıpranmışsındır
allah gönlüne göre wersin işlhh
cnmıyamam sana yaa ndn kaybettin peki başın sağolsun cnm yaaacanım senin adına çok üzüldüm bende 4ay önce 36haftalık bebeğimi kaybettim anlatmak o kadar zorki allah hepimize sabır versin
offfffffff yaaa..çok zor bi süreç geçirmişsin..inşallah rabbim en kısa zamanda nasip eder ve sıkı sıkı tutunur bebeğin sana...cnm ilki 6 haftalık, ikinci 11 haftalık, üçüncü 7 haftalık, dördüncü de 8 haftalık. kan pıhtılaşması var. kan sulandırıcı da kullanmama rağmen düşüyor.
allah sabır versin...çok züzüldüm...diyecek hiç bi söz yokcanım senin adına çok üzüldüm bende 4ay önce 36haftalık bebeğimi kaybettim anlatmak o kadar zorki allah hepimize sabır versin
kızlaar günaydın
hayırlı cumalaar taşkır nisanur nerdesiniz dün hiç gelmediniz gerçi geldiniz gördüm ama yazmadınız
mrk ettim szi adet oldunuzmu?
işlhh cnmm bak şimdi elimde yasin war bndegünaydın canım nasılsın doktor ilac vermişti ya içmedim onu nette adet gecikince soğanın kapıuğunu kaynatıp iç anında olursun yazıyordu bende onu içtim dün sabah adet oldum .....yarın gidip hormonlarıma bakılacak inş bişe cıkmaz dua et bana canım...
işlhh cnmm bak şimdi elimde yasin war bnde
bebeklerim we tüm ölmüşler için okudum allah kobul etsin
allah seninde gönlünün muradını wersin işlhh wücuduna şifa wersin
sağlık sıhat wersin nerde warsaa
hayırlı hbrler alırsın işlhh
yaa kızlar bşy sorucam sze doğumdan snr bgn 21. gününm we bnde kanama oldu acaba adetmii
erken değilmi ama?fikri olan warmıı
son 3 4 gündür kanama bayaa azalmıştı kahwerengi akıntı gibi ama şimdi baya yoğun we kırmızı geldii???
normaldir herhelde...dokturm bana azalıp artma olduğunda adet durumu diyoruz dedi ona..ilk bir kaç ay düzensiz olabilir dedi hatta..benim mesela 1 hafta oldu bazen biteli adetim hala bazen lekelenme oluyo.önemli bişi değildir canım..normal yanii..
mrhba cnmm ewet cnmm çok normal bnmde öleydi az az hep geldi bgnde tekrar kırmızıya döndü bnde anlamadımmerhaba arkadaşlar bende bişey sormak istiyorum bende kürtaj olalı 19 gün oldu ama dahada çok az kahverengi leke var bu kadar sürmesi sizce normal mi?
mrhba cnmm ewet cnmm çok normal bnmde öleydi az az hep geldi bgnde tekrar kırmızıya döndü bnde anlamadım
adet oldum sanırım?
seninkide çok normal hiç endişe etme
rica ederim cnmm
burda brbirimizden çok şey öreniyrz wallaa:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?