Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

aramıza hoş geldin canım gecmiş olsun sanada canım senin bebeğinin neyi vardı da sonlandırıldı ....

aramıza hoş geldin canım gecmiş olsun sanada canım senin bebeğinin neyi vardı da sonlandırıldı ....

hidrosefali , ventrikül çapta büyüme.ve kafatasında incelme vardı...tek arter tek ven,yarık damak ve dudak...bazen düşünüyorumda belkide kendimi ihmal ederek bebeğime ne kadar zarar vermişim diye..doktorlar bizden kaynaklanmadığını söylüyolar testler temiz çıktı ama şimdide folic asit ve vitamin alarak daha çok dikkatli bir gebelik düşünmemi söylüyolar o an anlıyorum ki demekki benden kaynaklandı diye..doktorum üzmemek için kendimizi suçlamamaız için mi söylemiyo nedenlerini diye..kendimce kuruyorum işte...
ama tek bir gerçek var ki allahın takdiri ne yaparsak yapalım ne kullanırsak kullanalım hergün USG ye de girelim olacak şeyin önüne geçilmiyo işte.rabbim bir melek aldı benden..onuda bizide korusun inşallah...sağlıklı bebekler nasip etsin, bir daha yatşatmaz inşallah..[/COLOR]

alla allaa iice mrk ediyorum seni yaa acaba bi test flnmı yapsan cnm yaaa???
canım saat 2de alacam eger hamile değilsem kötü bişe cıkmasın ondan cok korkuyorum ....
hakkında hayırlısı cnmm allaha emanetiz korkma işlhh hamilesindirde topiğin ilk hamişi sen oursun:)))
canım topiğini görünce bende geleyim dedim...bu zor günlerimizde ve gelecek umutlu günlerimizde birbirimize burdan destek olalım...
hoşgeldin cnmm bnmm:)
ewet burda beraber atlatalım bu zor günlerimizi
ya bşy sorucam dr neden 1 ay yasakladı ilişkiyi cnm bnm bgn 19 gn oldu bzde hala girmedik bn korkuyorum zaten eşime belli etmiyrm ama içimdende gelmiyoo ufff allahım sen bzlere yardım et

açıkçası neden yasakladı bilmiyorum zaten 20 gün kanamam olmuştu sonrada 1 hafta daha bekledik ardından kontrole gittik doktor sordu ilişki oldumu diye yok dedim..eğer rahim toparlanmışsa izin vercem dedi...
ama bence enfeksiyon kapmasından dolayı ve rahmin yapısını toplaması için yasaklamış olabiliri ..çünkü rahime bakınca acı varmı demişti yok dedim ..en korktuğumuz şey doğumdan sonra enfeksiyon durumu dedi acı hissetmiyorsan bi sorun yoktur demişti birde rahimin su toplayı toplamadığına bakmıştı...
eşim çok anlayışlı allahtan yoksa daha kötü olurdum...

hmm ewet cnm olabilir bzde bekleyelim en iyisi şurda 40 a ne kaldı 20 gün :)
bzm sağlığımız herşeyden önemli ztn 20 gün snr bnmde kontroüm war
muayaneyi alttanmı yaptı sana?

hmm ewet cnm olabilir bzde bekleyelim en iyisi şurda 40 a ne kaldı 20 gün :)
bzm sağlığımız herşeyden önemli ztn 20 gün snr bnmde kontroüm war
muayaneyi alttanmı yaptı sana?

evet canım alttan baktı.gene 1 ay dolunca kontrole git baksın çağırmamış olsa bile canım.sonuçta uzun bi gebelikten sonra bu duruma düştük...

sevgiili orange benim bebeğimde tam 20 haftalıkken tahliye edildi sebep ise 2 böbreğininde olmaması .bende neler kurdum hep kendimi suçladım .bebeğim için otopsi raporunu almaya hastaneye gittiğimde delirseğimi sandım ama hepsi kocaman bir tesadüf dediler .daha sonra binbir umutla tekrar kendimi topladım ve hamile kaldım o da 8 haftalıkken karnımda öldü ve biz öldüğünü 12. haftada gördük .o da gitti araştırmaya yine sonuç tesadüf (aradan 2 yıl geçti tekrar hamile kaldım bu sefer daha kontrollü ve coraspinle ...ankarada bülent alp aydın var ona gittim .o çok destek oldu hep büyük ikramiye vurmaz ya dedi ve şimdi oğlum Tuna'm kucağımda ...ümidini sakın kaybetme Allah inşallah sana da bebeğini verir.ben doğuma giderken bile onun sağlıklı olduğuna inanmadım zaten hamileliğim boyunca da psikolağa gittim .doğumda ne zaman sesini duydum o zaman inandım onun benim olduğuna ...canımmm ne desen ne yazsan haklısın ama sen benim gibi ümitsizlikle geçirme bu zamanı .neden asla arama ...hayırlısı demek en doğurusu ...

evet canım alttan baktı.gene 1 ay dolunca kontrole git baksın çağırmamış olsa bile canım.sonuçta uzun bi gebelikten sonra bu duruma düştük...
ewet cnm gidicem..
cnm bak ne gzl bebeğin seninle allah bağışlasın bzlere nasip etsin işlhh...
bzler şimdi zor gnler yaşıyrz geçicek biliyorum ama asla unutmayacağız...
bnm patolojimde pzt çıkıcak ...

çok teşekkür ederim canım.bu safhada ve sonrasında mutlaka destek şart.psikoloğa gitmek pek mümkün olmuyo ama burda sizlerle konuştukça da rahatlıyorum..rabbim tüm acılarının ardından sana yavrunu vermiş..bende folbiol almaya başlayacağım doktorum gebelik düşündüğünüz tarihten önce al dedi ama ben şimdiden başlayayım eşime korunmasını söyledi doktor kazara bişi olursa daha çok içim içimi yemesin sonra....temmuz annesi olacaktım nasipse bir daha ki temmuza denk gelsin istiyorum allahım yanımızda olsun ve kudretinden mahrum bırakmasın..
sen kaç yaşındasın ve nerede yaşıyorsun...

hemen insan yeniden denemek istiyır bişeyler yarım kalmış da tamamlayalım der gibi .tuhaf bir cesaret geliyor insana ama tekrar ben yenilince bu olanlara 2 yıl kalkamadım ayağa ...tabii şimdi oğlum kucağımda ama o hamileliklerimi hatırladıkça gözlerim doluyor .şimdi bile benmi yaşamışım bunları diyorum.Allah kimseye yaşatmasın ama şimdi geriye bakınca da bu olaylar bende birçok yeni bakış açısı kazandırdı .eşimle daha da bağlandık birbirimize.hep bana anladım üç verdi ve bebek konusunda kadının ne kadar yıprandığını daha iyi anladı .

ewet bzde eşimle kenetlendik birbirimize
ama bnde tam tersi oldu bn korkuyorum allahım bidaha yaşatmasın ama ya tekrar .....
aklımdan gitmiyor bnlar çnkü çok zor gnler yaşadım bebeklerim son ana kdr yaşadılar
bn hemen düşünmüyorum psikolojik olarak hazır olmam lazım sanırım

çok doğal nazcım ama benim doktorum güzsellikleri çağır derdi .ben hep sağlıklımı sağlıklımı diye düşünürken ve kimse beni anlamazken psikolğa gittim .o bebeğimle olumlu cümlelerle konuşmamaı önerdi .ben hiç konuşamadım ya da az konuştum hep babası konuştu onunla .bebğine sen sağlıklı bir bebeksin güçlüsün diye telkinlerde bulun .yani olumlu düşünceler çağır dedi .amniyosentez yapıldı bana ondan önce güçlüsin bebeğim idye hep konuştum ve oğlum amniyosentezde resmen doktoruna izin verdi sıvı alınması için kıpırdamadan durdu köşesinde .korkan bir insan gibi elleri karnında bekledi .akşamına hareket etti ama hep güçlü oldu .bebeğine güzel sözler söyle ve telkinlerde bulun :))korkun hep olacak ama cesaretini sana zaman verecek ...

ayyy cnmm bnmm bnm daha çok yeni 19 gün oldu meleklerimden ayrılalı 5 6 ay snr tekrar deniycez allahın izniyle olduğunda kndi kndimi telkn edicem we önerilerini dikkate alıcam cnm

naz gecmis olsun gercekten cok üzüldüm bende 8.haftada bebegimi kaybettim ve kürtaj oldum cok kötü bi durum bütün bebegini kaybeden arkadaslar gecmiş olsun ALLAH bizi bu yolda oyalamasın saglıklı evlatlar versin hepimize

saol cnm sanada geçmiş olsun
allahım bidaha yaşatmasın işlhh hiçkimseyee

Merhaba,
Öncelikle geçmiş olsun,Tuna bebek de hayırlı olsun :)
Ben doğumumu Akay'da yaptım.Çok da memnun kaldım.Ancak şimdi yeni doktor arayışındayım.Bahsettiğiniz doktor hangi hastanede?

Canım geçmiş olsun, bende bülent beyin hastasıyım. Banada çok moral olmuştur, tek kelimeyle harika bi doktor diyebilirim. Beni hemen folbiola başlattı. 5 ay önce 18 haftalık gebeliğim sonlandırıldı. 40 kım çıkınca hemen düşün dedi. Hamile kal ve gel dedi bana ama 3 aydır kalamıyorum daha, bundada vardır bi hayır. Ama aynısını yaşamaktanda korkuyorum. Bülent bey ilki böyle oldu diye, hepsi böyle olacak değil dedi.Çok güzel morallerle gönderdi beni.
Merhaba,
Öncelikle geçmiş olsun,Tuna bebek de hayırlı olsun :)
Ben doğumumu Akay'da yaptım.Çok da memnun kaldım.Ancak şimdi yeni doktor arayışındayım.Bahsettiğiniz doktor hangi hastanede?

Akrapol hastanesi canım. ama duyduğuma göre rendevu almak zormuş, alanlara 3-4 ay sonraya veriliyormuş. Yinede şansını dene.

Başla canım bende içiyorum. Bende nisan annesi olacaktım, bu ay çok hayal kurdum, eğer hamiş olsaydım, kızımı kasımda kaybettim, doğumda o zaman olacaktı. Allahın takdiri, denk gelmedi. Belkide daha iyi oldu. Çünkü kasım ayında hep kızımı hatırlayacağım. hem çok üzüldüğüm hem çok sevindiğim bi ay olacaktı. Kısmet değilmiş artık diyorum.

30 yaşındayım ve ankarada yaşıyoprum ...yeni mi tahliye oldu ?sen nerdesin canım

canıım 25 şubatta tahliye oldu bebeğim...25 yaşındayım ilk bebeğimizdi ve 4 yıllık evliyiz öncesinde düşünmemiştik .ilk denememizde olmuştu ama nasip değilmiş..eskişehirdeyim ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…