günaydınlar ..ukomut un başka topiğe yazdığı bi yazı bitirdi beni hala kendime gelemedim..içim çok yanıd hem onun acısına hem kendi acıma ...allahım çok büyük kudretiyle bize sabır vercektir inşallah..
günaydın kızlaaaar
nasılsınız walla bn gece geç yattım sabahta kalkamadıım halaa uykum war
ukomut çok zewkli bi teknik ya iş beyinde bitiyor önce ne gzlll
denemek lazım walla
paylaşım için saol cnmm
ukomut secret kitabından mı ilham aldın ben başarılı buldum tekniği
ewet cnm aslında hep yapmamız gerekenler öncelikle gözümüzü doyurmamız lazım ama bzler onu yapamadık bu zmnakdrCanım benim birşey değil.
Aslında hep bildiğimiz şeylerin derlemesi ama çok işe yarayacak mutlaka yap.İnanamayacaksın....
yok canım ya nerde.Bir öğretmen olarak utanarak söylüyoru ki.Kitap okumayı hiç sevmem.Zaten işim gereği 7\24 ingilizce kitap yığınlarıyla yaşıyorum.Ama dediğin kitabı okumak isterim.Çocuğunu kaybeden bir anneyi falan mı anlatıyor.Yazarı yayın evi?yazarsan sevinirim.
hg cnmm bn bgn geç kalktımda ondan geç geldim nasılsın?ben burdaydım siz yoktunuz be yaaaaaaaaaaa....
hg cnmm bn bgn geç kalktımda ondan geç geldim nasılsın?
canım bu gün bi tuhafım dokunsalar ağlayacak gibiyim ama dokundukları an yerlere yatarcasına gülme krizine giriyorum...ipe sapa gülüyorum valla sanırsam kafayı yedim ben:78::78:
ne güzel gül işte hep
bnm içim sıkılıyo wallaa ii değilim ufff sıkıcı bi günn:97::97:
gülmesine gülüyorum güzelde oluyo ama resmen salak gibi görünüyorum...ama umurumda değil... .bi cinnet herşeyi halleder dimiiiiiiiiiiiiii.. .......yaklaşmayın uleeeeeeeeennnnnn
cnmm çok geçmiş olsun rabbim bidaha yaşatmasınMerhaba arkadaşlar bende 10 haftalık bebegimi kaybettim. Karnımda kalbi durdu ve 14 ockta kürtajla aldılar yavrumu benden. Doktor 3 ay korunma süresi verdi. O süre bu ay bitti ve çalışmalara başladık. İnşallah Allahım hepimize hayırlı evlatlar verir biran önce.
Merhaba arkadaşlar bende 10 haftalık bebegimi kaybettim. Karnımda kalbi durdu ve 14 ockta kürtajla aldılar yavrumu benden. Doktor 3 ay korunma süresi verdi. O süre bu ay bitti ve çalışmalara başladık. İnşallah Allahım hepimize hayırlı evlatlar verir biran önce.
cnmm şimdi başlasanda bşy olmaz hiçbir zararı yok oilacım bn hamileyken kahwaltılardan snr içiyodum aç içme sen genede bnde 2 ay snr fln başlarımgeçmiş olsun canım...inşallah herşey daha güzel olack rabbim güzel günler nasip etsin cümlemize...bende bu gün folbiol aldım yavaştan içmeye başlayayım diye ama birazda tedirgin oldum başlasam mı başlamasam mı diee..temmuz gibi başlarız korunmayı bırakıp ama nolur nolmaz alayım diyom şimdiden zaten 4 ay var temmuza.doktor 3 ay öncesinden almaya başla demişti bende şimdi 2 günde 1 tane alayım 1-1,5 ay sonrada günlük almaya başlayayım istiyorum...prospektüsünde yemekler arasında almayınız yazıyo yani yemeklerden sonra içicem demi.yada aç tok farkedermi kullanan arkadaşlar varsa fikir isityorum ne şekilde kullanıyonuz...
cnmm şimdi başlasanda bşy olmaz hiçbir zararı yok oilacım bn hamileyken kahwaltılardan snr içiyodum aç içme sen genede bnde 2 ay snr fln başlarım
cnm farketmez ne zmn istersen başla dr a da sor istersenbende kararsızım işte başlama konusunda ama eşim korunacağı için öncedende öyleydi ama şimdi bi korku var benim durumum için folic asit alımı önemli..önceden depolamam gerek belki bende 1 ay daha bekleyip kullanmaya başlarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?