• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

Nazcım,kızlarımı 28 Kasım'da aldılar.O gün benim kara günüm.4 ayım bitti.Bana yıllar önce gibi geliyor.
Benim ergenliğimden beri kilo problemim var.Oğluma hamileyken de 30 kilo alıp kapılardan bacalardan sığmamaya başlayınca doktorum normal doğumu pek uygun görmemişti bana.
İlk doğumum sezeryan olunca kızlarımı da öyle aldılar.

xeynox canım
ben de oğlumda 32 kilo aldım korkunçtum.2 sene öyle gitti herhalde artık veremem derken kendi kendime bir şey keşfettim.Dediklerimi yapanlar çok hızlı kilo verdiler.Ben dahil.Bu hamileliğimde 38. haftada 24 kilo almıştım.2 ay oldu 9 kilo var şu an ama biraz sıkı çalışıp 1 aya onu da vereceğim.İlgilenirsen yazarım sana neler yaptığımı.
Bu arada tüm melek annelerine sabırlar diliyorum.
Benimde 38.hafta da canım kızım Zeynebim bizi bıraktı.Herşeyimiz normaldi.Doğumu yaptıran drumda inanamadı.Bir dr 1 yıl bir dr 6 ay korunma süresi verdi.Bana kalırsa 40 gün bile çok uzun ama.İlk çocuğum mikroenjeksiyondu.O yüzden denemelere başlamak için can atıyorum.Napacağım bilmiyorum.İkisi de sezaryen.

xeynox canım
ben de oğlumda 32 kilo aldım korkunçtum.2 sene öyle gitti herhalde artık veremem derken kendi kendime bir şey keşfettim.Dediklerimi yapanlar çok hızlı kilo verdiler.Ben dahil.Bu hamileliğimde 38. haftada 24 kilo almıştım.2 ay oldu 9 kilo var şu an ama biraz sıkı çalışıp 1 aya onu da vereceğim.İlgilenirsen yazarım sana neler yaptığımı.
Bu arada tüm melek annelerine sabırlar diliyorum.
Benimde 38.hafta da canım kızım Zeynebim bizi bıraktı.Herşeyimiz normaldi.Doğumu yaptıran drumda inanamadı.Bir dr 1 yıl bir dr 6 ay korunma süresi verdi.Bana kalırsa 40 gün bile çok uzun ama.İlk çocuğum mikroenjeksiyondu.O yüzden denemelere başlamak için can atıyorum.Napacağım bilmiyorum.İkisi de sezaryen.
cnmm başın sağolsun bebeklerimiz allah gani gani rahmet eylesin
ne zmn oldu?
korunma süreniz bittimi

yok canım daha 2 ay oldu ancak
cnmm yaa çok çok geçmiş olsun rabbim bidaha kmseye bzzlerede yaşatmasın çok zor biliyorum ama zmn geçtikçe acılarımız hafifleyecek işlhh...
bu zor gnlerde geçicek allahın izniylee uff ne diceğimi şaşırdım inan:14:

ben daha kesede bile göremeden kaybettimmm bebeğimi:((((((((çok üzgünüm kürtaj olalı 2 hafta oldu oldu ama ben hala aynıyım çoooookkkkk üzgünüm düşündükçe sanki nefes alamıyor gibiyimmm:43::43::43:şu korunma süresi bitsede hayırlısıylaaaa....Allah ım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahhhh

ben daha kesede bile göremeden kaybettimmm bebeğimi:((((((((çok üzgünüm kürtaj olalı 2 hafta oldu oldu ama ben hala aynıyım çoooookkkkk üzgünüm düşündükçe sanki nefes alamıyor gibiyimmm:43::43::43:şu korunma süresi bitsede hayırlısıylaaaa....Allah ım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahhhh
cnm çok geçmiş olsun ewet kolay değil insan çok üzülüyor biliyorum ama sen genede şükret
bak bn 5.5 aylık bebklerimi kaybetiim hareketlerini hisssediyodum 15da bir görüyodum bölesi dahada zor snr bndende kötüleri war bn bile şükrediyorum 38 39 haftalarda hatta doğumda bebeklerini kaybedenler war
çok daha zor
toparlanmalıyız herşey allahtan cnmm korunma sürelerimiz çabucak geçsin işlhhda tekrar olurr

canım hamile değilmişim hayırlısı demekki zamanı değilmiş alttan ultrasyona koydu beni herşeyim temiz cıktı stresten dolayı gecişmiş olur dedi adet olmam için ilaç verdi adetin 3.günü gidip hormonlarıma bakacakmış inş ordada bişe cıkmaz dua edin kızlar....

merhaba arkadaşlar bu topiği açma gereği duydum bnm gibi bebeğini kaybedip yeniden yola başlayan arkadaşlarla dertleşip yeniden hamilelik yolunu beraber yaşayalım istedim
öncelikle yaşadıklarımı anlatayım 18 mart gecesi ikiz bebeklerim cennete uçtuu 21 hafta 6 günlüktüler herşey normal giderken 2 günde suyum fazlalaştı we patladı suyumun hepsi gidince bebeklerimi normal doğumla doğurdum son ana kdr yaşadı meleklerim taaki aramızdaki kordonu kese kdr:14:
allahım bidaha yaşatmasın nerde warsaa çok zor günler yaşadım haladaha yaşıyorum ama hayat dwm ediyor şimdi korunma süresine girdik6 ay kdr korunmayı düşünüyoruz snr allah izin werirse tekrar deneyeceğiizz
bnm gibi aynı yada benzer acıları yaşan warsa burda dertleşelim birbirimize destek olalım arkadaşlar çnkü bzi bizden başka anlayan kimse olamazz.....
cnm öncelikle çok geçmiş olsun. Rabbim bir daha yaşatmasın. Bende iki gün önce dördüncü kez bebeğimi kaybettim. çok kötü duygular içindeyim. Allah yardımcımız olsun.

canım gecmiş olsun sanada rabbim bir daha böyle durum yaştmasın hiçbirimize hayırlı sağlıklı evlatlar rabbim hepimize nasip etsin benimde bebişim 4.5aylıktı susuzluk yuzunden gitti cok zor durumlar gecirdim bende....

canım hamile değilmişim hayırlısı demekki zamanı değilmiş alttan ultrasyona koydu beni herşeyim temiz cıktı stresten dolayı gecişmiş olur dedi adet olmam için ilaç verdi adetin 3.günü gidip hormonlarıma bakacakmış inş ordada bişe cıkmaz dua edin kızlar....
:( cnmm yaaa üzülmedin demi
hayırlısı buymuş daha zamanı değilmiş btn dualarım seninle cnmm allahın izniyle kötü bşy çıkmıcak cnmm
cnm öncelikle çok geçmiş olsun. Rabbim bir daha yaşatmasın. Bende iki gün önce dördüncü kez bebeğimi kaybettim. çok kötü duygular içindeyim. Allah yardımcımız olsun.
saol cnm sanada geçmiş olsun
4 kez üstüstemi kaybettin bebeklerini kaç haftalıktı:(

:( cnmm yaaa üzülmedin demi
hayırlısı buymuş daha zamanı değilmiş btn dualarım seninle cnmm allahın izniyle kötü bşy çıkmıcak cnmm

saol cnm sanada geçmiş olsun
4 kez üstüstemi kaybettin bebeklerini kaç haftalıktı:(

canım üzülmedim desem yalan olur herşeyin hayırlısı inş bişe cıkmaz ....

canım düzenli gidiyordu sadece bu ay böyle oldu bişeye üzüldün mü stres yaptın mı diye sordu onlarda etkiler dedi heralde ondan gecikti
ozmn korkma cnm ilacı iç gelir adetin doğumdan snr kanaman ne kdr sürmüştü ilk adetini ne zmn gördün hatırlıyuomusun cnm

hepinize merhaba
bende geçen hafta sekiz haftalık bebeğimi kaybettim
kürtaja gerek kalmadı ama doktor korunma vermedi
tekrar hamile kalabilirsin dedi
acaba bendemi bir anormallik var

hepinize merhaba
bende geçen hafta sekiz haftalık bebeğimi kaybettim
kürtaja gerek kalmadı ama doktor korunma vermedi
tekrar hamile kalabilirsin dedi
acaba bendemi bir anormallik var
kürtaj olmamışsın ya belki ondandır dr öle dediyse ne gzl iştee nie anormallik olsun cnm

kürtaj olmamışsın ya belki ondandır dr öle dediyse ne gzl iştee nie anormallik olsun cnm

genelde herkese korunma veriyorlar ya
o bakımdan sormuştum
başka topiclerde düşük olsa bile bazı doktorlar korunma veriyorlarmış
tekrar hamile kalmayı çok istiyorum
allah herkesin gönlüne göre versin inşallah

Back