Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

Bende tekrar gecmıs olsun allahım ınsallah en kısa zamanda tekrar nasıp eder ınsallah cok zor bende 2aylık bebegımı kaybetttım bır hafta oldu kalbı durdu aldılar ınsallah 3ay sonra tekrar denıcez allahım olmayan herkese nasıp etsın hayırlısıyla ınsallahhh

inş. inş. ilkınde hemen olmustu benım bakalım sımdı nasıl olcak hepimiz için dua edıyorum ıns en yakın zamanda sağlıklı bebeklerımız olur.kafayı yedım dıyordum demekkı benım gıbı olanlarda varmıs :) başka sitelere hıc bakmıyorum varsa yoksa bebek allahım yardımcımız olsunnn

naz cım benıde listeye eklermısın ben sana bılgılerımı yazayım
yas 24
9 haftalık
28.01.2011 kürtaj
3 ay korunma suresı vardı
suan korunmuyorumm
istanbul

Yumurtlamanın gerçekleştiği nasıl anlaşılır?
Göğüslerde hassasiyet, karın bölgesi ve kasıklarda ağrı, rahatsızlık hissi, vajinal akıntıların ve vajinada ıslaklığın artması gibi şikayetler yumurtlamanın gerçekleştiğinin belirgin işaretleridir. Ayrıca eczanelerde satılan ovülasyon belirleme testleri ile de yumurtlamanın gerçekleşip gerçekleşmediği belirlenebilir.

saol cnmm sanada geçmiş olsun allah bidaha yaşatmasın işlhççççç
naz cım benıde listeye eklermısın ben sana bılgılerımı yazayım
yas 24
9 haftalık
28.01.2011 kürtaj
3 ay korunma suresı vardı
suan korunmuyorumm
istanbul
tmm cnmm eklerim

maxderin sanada saol cnm allah bidaha yaşatmasın aynı acıları....

Naz beni de listeye ekle cnm noolur bakarsin bu liste hepimize umut olur isik olur

yasim 33 Manchester/ingiltere de yasiyorum
24 haftalikken kaybettim oglumu
17.11.2010 oglumun oldugu tarih 19.11.2010 dogum yaptigim zaman
normal dogum yaptim
Korunma suresi bitti
Beklenen adet tarihim maalesef belli degil ama 11 nisan da regl oldum muhtemelen mayisin sonlarina dogru falan olmam lazim tekrar

Son düzenleme:

Ay ne güzel bari zaten kocadan geçiyor canım benim kocan eğer seni tutarsa kimseler laf sokamaz kocandan çekinirler ama kocanda onlara taviz verirse onlar da coşar...
Benimde oğluşum var dı yaşasaydı ben de kaynana olacaktım ama allahım nasip etmedi

Son düzenleme:
hayatım üzülme yaa. bu bi kader ve biz bunları yaşadık ve geçti. önümüzdeki hamileliklerin sağlıklı olması için her zaman pozitif her zaman mutlu olmalıyız. stres yok.

Ah canım benimde en büyük korkum o ya hele de erken doğum yaptığım o haftaya gelebilirsem eğer o haftalarda ne yapacvağım çok korkuyorum...

Canım çok geçmiş olsun ... Bekleme bence de ...

Bende hastanede yatarken eşim öyle diyordu..Bi doğsun bu oğlan nasıl vurcam poposuna anneni de beni de ne kadar üzdün sen diye diyordu...Ama ........

başın sağolsun canım Allah bir daha göstermesin

başın sağolsun canım Allah bir daha göstermesin

Sizin gibi dostlar saolsun canim..Allah bize saglikli bebisler nasip etsin insallah..

Bu arada benim yumurtlama testlerim gittikce gariplesio kizlar hani bahsetmistim ya biri silik 2 cizgi var diye bu gun yine yaptim 2 cizgide belirgin cikti..Ustelik reglimin bitiminden bi kac gun soora ne oluyo anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…