nasılsın alin ben heycanlıyım yarın çok meraklıyım sonuç değişmeyecekte olsa belki bir umut görürüm bebeğimi
iyiyim canımm senn?? gece kuşu olmak istiyorum ama kociş uyuyamıyorum hadi gel diyip duruyoo.. malum çalışkan insanlarız bizzzD
Ah canım benimde en büyük korkum o ya hele de erken doğum yaptığım o haftaya gelebilirsem eğer o haftalarda ne yapacvağım çok korkuyorum...
Aa neredesin güzelim yahu..Arasıra gelmiim de özlesinler mi beni diyorsun ??? Ne haber?
Sizin gibi dostlar saolsun canim..Allah bize saglikli bebisler nasip etsin insallah..
Bu arada benim yumurtlama testlerim gittikce gariplesio kizlar hani bahsetmistim ya biri silik 2 cizgi var diye bu gun yine yaptim 2 cizgide belirgin cikti..Ustelik reglimin bitiminden bi kac gun soora ne oluyo anlamadim
canım benimde öle oluyordu hep regliden hemen sonra yani ben hep 11. gün yumurtluyordum 2 çizgide belirgin oluyordu. ama bu ay ne olduysa reglim bittiğinde takibe başladım en son dün yaptım ama ilk günden itibaren hep 2. çizgi silikti. her gün yarın koyulaşır diyerek yaptım yaptım derken test bitti tam 10 tane harcadım ama o koyulaşmadı. silik çıktığı günlerin ertesi günü koyu olurdu ama bu ay hiç olmadı. sanırım bu ay çatlamadı yumurtam .. sen ne güzel yakalamışsın bence boş geçmeyin bu günleri.. demek ki erken yumurtluyorsun bu ayy...inşallahh tutar canım benim..
merhaba arkadaşlar..
Nasılsınızz...bayaa sayfa ilerlemiş girmeyeli..
Herkes iyidir umarım...
Bende iyiyim...ama dün bi arkadaşım geldi il dışından 9 aylık bebeği var maşşallah çok tatlı bir bebek..doya doya sarıldım kokladım..bi koku bu kadar mı güzel olur...caba bebeğim nasıl kokacaktı..evimin içinde bir bebeğin varlığı çok değişik bir duyguydu...gittiler o kadar bi boşlukta hissettim kii ...herşey çok uzuak görünüyo artık gözüme...
Yeniden adet oldum sanırsam zaten hiç kanamam bitmeemişti son adetimden sonra ama azar azardı 2 gündür tekrar arttı her halde normal adet görüyorum bu da bittikten sonra tekrar başlarsa doktora gideceğim...
ben dersımı calıştım kocısımı yatırdım ole geldım kızlar .
nazcım sağol eklemişşin beni
ya aynen ya benimkide uyuyamıyodu ama şimdi arkasını döndü yattımalum benim ovulasyon günüm geçti o yüzden bu ara boşladık dersleri
merhaba arkadaşlar..
Nasılsınızz...bayaa sayfa ilerlemiş girmeyeli..
Herkes iyidir umarım...
Bende iyiyim...ama dün bi arkadaşım geldi il dışından 9 aylık bebeği var maşşallah çok tatlı bir bebek..doya doya sarıldım kokladım..bi koku bu kadar mı güzel olur...caba bebeğim nasıl kokacaktı..evimin içinde bir bebeğin varlığı çok değişik bir duyguydu...gittiler o kadar bi boşlukta hissettim kii ...herşey çok uzuak görünüyo artık gözüme...
Yeniden adet oldum sanırsam zaten hiç kanamam bitmeemişti son adetimden sonra ama azar azardı 2 gündür tekrar arttı her halde normal adet görüyorum bu da bittikten sonra tekrar başlarsa doktora gideceğim...
burdayımm burda... evet biliyorum biraz geç bi saat oldu ama .. bu gece simavda deprem olmuş bizde bursa inegölde oturuyoruz biraz fazlaca hissettik sarsıntıyı.. o yüzden yattım ama uyku tutmadı ... siz beni özlerken bende sizi özlüyorumm . bu aralar çalışma peşindeydik :)) ben ovulasyon testi kullanıyordum ama ilk kez bu ay garip bişeyler oldu.. testte 2 . çizgi yaklaşık bi 10 gündür silik şekilde çıktı. her gün koyulaşır belki diye yaptım testi ama elimdeki test bitti o koyulaşmadı anlamadım gittii. bu günde 18. günüm artık kalmaz herhalde yumurtlama falan :)) fakat akşam üstü hafif bi pembe şekilde bişeyler geldi onuda anlamadım. anlayacağınız karmakarışık bi haldeyim..regli olamam dimi 18 gün oldu daha ??? sanırım ben bu ay yumurtlamadım kızlarr ama sanki hasta olacakmış gibi kasıklarım ağrıyor..üffff yaaa niye düzelemiyorum benn. valla bu ay diyorum ki yumurtalarımımı takip ettirsem.. çatlamıyor sanırım artık..iyice kafayı bozdum aklım fikrim bebek oldu başka hiç bişey beni ilgilendirmiyor hiç bişeyden zevk almaz oldumm..çok bunaldım çooooookkkk
ohhhh inş olur bu sefer hadi bakalımmm
hafif pembe gelen akıntı hamılelık gostergesı olmasın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?