Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

iyiyim canımm senn?? gece kuşu olmak istiyorum ama kociş uyuyamıyorum hadi gel diyip duruyoo.. malum çalışkan insanlarız bizzz D

kızlar beni de ekleyin

yaş 27
9 haftalık karında öldü
kürtajla alındı
korunma verilmedi

gerçi dr 9 haftalık değil 7 haftalık geç döllenme olmuş dedi ama bilmiyorum 7 yazın istersenizzz

iyiyim canımm senn?? gece kuşu olmak istiyorum ama kociş uyuyamıyorum hadi gel diyip duruyoo.. malum çalışkan insanlarız bizzz D

ya aynen ya benimkide uyuyamıyodu ama şimdi arkasını döndü yattımalum benim ovulasyon günüm geçti o yüzden bu ara boşladık dersleri

Ah canım benimde en büyük korkum o ya hele de erken doğum yaptığım o haftaya gelebilirsem eğer o haftalarda ne yapacvağım çok korkuyorum...

bnımde seker ve kazsızlık vardı ama cok sorun olmaz demıstı doktor ckta guvenmıyorum acaba onlardanmı kaynaklandı dıorum yıne aynısı olur dıe korkuyorum yaa off ne yapcaz bız

Aa neredesin güzelim yahu..Arasıra gelmiim de özlesinler mi beni diyorsun ??? Ne haber?

burdayımm burda... evet biliyorum biraz geç bi saat oldu ama .. bu gece simavda deprem olmuş bizde bursa inegölde oturuyoruz biraz fazlaca hissettik sarsıntıyı.. o yüzden yattım ama uyku tutmadı ... siz beni özlerken bende sizi özlüyorumm . bu aralar çalışma peşindeydik :)) ben ovulasyon testi kullanıyordum ama ilk kez bu ay garip bişeyler oldu.. testte 2 . çizgi yaklaşık bi 10 gündür silik şekilde çıktı. her gün koyulaşır belki diye yaptım testi ama elimdeki test bitti o koyulaşmadı anlamadım gittii. bu günde 18. günüm artık kalmaz herhalde yumurtlama falan :)) fakat akşam üstü hafif bi pembe şekilde bişeyler geldi onuda anlamadım. anlayacağınız karmakarışık bi haldeyim..regli olamam dimi 18 gün oldu daha ??? sanırım ben bu ay yumurtlamadım kızlarr ama sanki hasta olacakmış gibi kasıklarım ağrıyor..üffff yaaa niye düzelemiyorum benn. valla bu ay diyorum ki yumurtalarımımı takip ettirsem.. çatlamıyor sanırım artık..iyice kafayı bozdum aklım fikrim bebek oldu başka hiç bişey beni ilgilendirmiyor hiç bişeyden zevk almaz oldumm..çok bunaldım çooooookkkk

canım benimde öle oluyordu hep regliden hemen sonra yani ben hep 11. gün yumurtluyordum 2 çizgide belirgin oluyordu. ama bu ay ne olduysa reglim bittiğinde takibe başladım en son dün yaptım ama ilk günden itibaren hep 2. çizgi silikti. her gün yarın koyulaşır diyerek yaptım yaptım derken test bitti tam 10 tane harcadım ama o koyulaşmadı. silik çıktığı günlerin ertesi günü koyu olurdu ama bu ay hiç olmadı. sanırım bu ay çatlamadı yumurtam .. sen ne güzel yakalamışsın bence boş geçmeyin bu günleri.. demek ki erken yumurtluyorsun bu ayy...inşallahh tutar canım benim..

saol canim walla calisma yapiyorum ama yora yora Allah vere artik.Allah kismet ettiyse gorucez etmediyse onumuzdeki aya kaldi butun umudumuz.Sen de umudunu sakin yitirme emi.Aynen calismalara devam elbet bulusturucaz bu yumurtalari yine

Kizlar bu arada daha yeni ogrendim ben uyuyakalmistim gecenin bi vakti uyandim burda saatler 2 saat geri.su an 02.00 oldu.Deprem icin buyuk gecmis olsun kardeslerim Allah kazadan beladan korusun herkezi insallah

merhaba arkadaşlar..
Nasılsınızz...bayaa sayfa ilerlemiş girmeyeli..
Herkes iyidir umarım...
Bende iyiyim...ama dün bi arkadaşım geldi il dışından 9 aylık bebeği var maşşallah çok tatlı bir bebek..doya doya sarıldım kokladım..bi koku bu kadar mı güzel olur...caba bebeğim nasıl kokacaktı..evimin içinde bir bebeğin varlığı çok değişik bir duyguydu...gittiler o kadar bi boşlukta hissettim kii ...herşey çok uzuak görünüyo artık gözüme...
Yeniden adet oldum sanırsam zaten hiç kanamam bitmeemişti son adetimden sonra ama azar azardı 2 gündür tekrar arttı her halde normal adet görüyorum bu da bittikten sonra tekrar başlarsa doktora gideceğim...

oranje hayırdır bebişiimz gittimi yoksa bizim topişe hiç gelmıyorsun kuzum
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...-ayinda-karnimiz-dolsun-333.html#post19278879

Son düzenleme:
ya aynen ya benimkide uyuyamıyodu ama şimdi arkasını döndü yattımalum benim ovulasyon günüm geçti o yüzden bu ara boşladık dersleri

darısı başıma kabak tadı vermeye başladı artık çünkü :))) çalışkanım tamam da böyle günü saati belli olunca ders çalışmak işkenceye döndüü benim içinn
:84::84:

geçmiş olsun. bizim de apt a eltimin bebeği geldi yaa yeni, seni çok iyi anlıyorum

hafif pembe gelen akıntı hamılelık gostergesı olmasın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…