• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

Canım teşekkür ederim dileklerin için.Nasılsın bu arada?? İzmir nasıl çok özledim İzmirimi :)))
pınarcım sendemi izmirlisin
walla alin yok ama bn diim izmir 2 3 gündür çok sıcakk hele bgn artık yaz geliyo sanırım:)
sn nerdesin cnm istanbulmuydu?

ben bile heycanlandım burdan, çok dua ettim hadi hayırlısıı.. streste çok engelliyo diyolar.bugunde çalış bence,gebeliği hiç düşünmeden (düşünmemek elde değil farkındayım ama çalış hiç olmazsa)

hadi bakalımmm :45::45::45::45:

benimde bugün tam 14. günümm çalışçam ama geçen sefer geç döllenme olmuş o yüzden ben gün aşırı çalışıyorum bu ay çok çalışkanım anlıcagın :17::17::1:

Çalış canım çalış Allah çalışanı sever ve ödüllendirir :)))))):21::21::21:

beklemek beklemek günler geçmiyo sanki değil mi? bi an önce hamile kalıp bi an önce bebeğini kucağına almak istiyor.ne güzel 3 ayım gitmişti tmm diyordum mıde bulantıalrım geçer rahatlarım ama olmadı.allah tekrar verir inşaallah sağlıklı çocukalr versin inşaallah

Ay canım yaa bende öyle olmuştum artık rahat edeceksin..Bu aydan sonrası nasıl geçecek anlamayacaksın diyordu herkes bana.. Ama ben o bir hafta içinde bebeğimi kaybettim :(( :43::43::43:
Amiinn inşallah allahım en kısa sürede gönlüne göre sağlıklı uzun ömürlü bir evlat veirr canım benim...

ben ilk gebeliğimde 7 denememde haile kaldı ve malesef 6 haftalıkken düşükle sonuçlandı dr 3 ay korun dedi ama ben 2 ay kozrundum 3. ay denedım tutmadı ama şimdi 4+2 haileyim arkadaşlar bende ilk gebeliğmde halile kalan arkadaşlarım vardı onların karınlaı kocaman haziranda bebeklerini kucaklarına alacaklar bi aksılıkolmaz ıse hayırlısıyla bende ocak 19 2012 de alacagım bebegımı kuçağıma bence olivasyon testı alın cıftcızgıyı görünce 24-48 saat içerisinde çatlıyormuş ben oyle hamıle kaldım sımdı adetten tam 15 gün sonra yumurtluyorum ve yumutlarken anlarsınız yumurtalık yeri hafifsızlıyordu benım allah hayırlısıyla bende dahıl hersese bı an once bebeklerını kucagımıza almayı nasıp etsın amın

Amin canım hepimize inşallah böyle bebeğini kaybetmiş annelerin yeniden hamileliklerini okumak çok güzel hele birde yavrularınızı kucağınıza alında... O zaman daha da mutlu olucas...

pınarcım sendemi izmirlisin
walla alin yok ama bn diim izmir 2 3 gündür çok sıcakk hele bgn artık yaz geliyo sanırım:)
sn nerdesin cnm istanbulmuydu?

Canım evet İstanbuldayım ama İzmirimi çoook özledim..Karşıyakalıyız biz..Evim orda hala evimizi bıraktık mecburen geldik İstanbula... İstanbulda bugün ısındı cnım yaz geliyor sanırım artık....

Hergün değil kıs..Sonra adamı kudurtma heheheh...Sadece yumurtlama gününde yap ki kalitesi düşmesin güzelim ..Birde yumurtlama gününden 1-2 gün önce de ilişkiye girmemek gerekiyormuş spermlerin kalitesi açısından yani :))):26:

kızlarrrrrrrrr.........ben ne yaptımmm bilinnn bakalımmm.........
hemen gittim bir kahve makinası edındımmmmm:1::9:
nede olsa bu aralar çok lazımmm olacakkkkk...:35::35:

benim de hemen almam lazım galiba. boş gebelik kalitesiz spermden kaynaklanıyomuşş. acil temin etmem lazımmm.:69: kahve makinesi yani

Son düzenleme:
benim de hemen almam lazım galiba. boş gebelik kalitesiz spermden kaynaklanıyomuşş. acil temin etmem lazımmm.:69: kahve makinesi yani
ilahi kızlar çok güldüm..eroseros canım bi ara benım de böyle bekarken kasık bölgeme bıçak ağrısı gibi uyandım yumurtlamam çatlama yapmamıştı..bence bi doktora görün derim bazen kist de olabiliyor.eğğer ki kasığındaysa

dünden beri sıcak..bende ist da okudum ist u özledimm :1::1:

izmirimide çok seviyorum gel de gezeliiimmm ;)))))))

Canım benim vallahi bir ara kaçmayı düşünüyorum zimrime..Karşıyaka da evimis var bizim kirada şuanda.. Oturmak nasip olmadı 6 ay sonra İstanbula gelmek orunda kaldım izmirimden.. Sağol teklifin için tatlım..sende gel İstanbulu özledikçe ... İnşallah bebişlerimizle buluşup konuşur gezeriz ...

kızlarrrrrrrrr.........ben ne yaptımmm bilinnn bakalımmm.........
hemen gittim bir kahve makinası edındımmmmm:1::9:
nede olsa bu aralar çok lazımmm olacakkkkk...:35::35:

Ay ilahi canım yaaa çok güldüm vallahi..ama Alin 84 arkadaşımın dediği gibi inşallah bu aydan sonra keyfine kullanırsınız... Hadi bakalım eline kuvvet :65::65::65::65:

Son düzenleme:
kızlar kaliteli sperm istiyorsanız boşver kahveyi
size önerim bol bol keçi boynuzu yedirin suyunu ve pekemzini içirin:9:

slm aleet yküm arkadaslar bende bes melek annesiyim yasanım yok allahım inş bizlere bir daha evladımız evlatlarımızın acısı yasatmaz inş allah a emanet olun arkadaslar :71::71::71::71::71::71::71::49::49::49::49::49::49::49::49::28::10::10::10::10::10::10::10::10::10:

Back