Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kusura bakma canım ya acını hatırlattım gerçi hiç aklımızdan çıkmıyor ki..inşaallah tez zamanda hayırlı sağlıklı bebeklere kavuşursun.bi stres sıkıntı korku falan mı yaşadın?bu bir neden olabilir mi bilmiyorum gerçi de..hayırlısı olsun cnm
cnm bnce gayet normal adt düzensizlikleri olmasıda normal 5 6 ay anca düzene girecek kafanı karıştrma hiç boşuna...
o kadar karısıgım kı anlatamam bı an gelıo hemen olsun ıstıyorum bı an oluo aman boşver dıyorumm aslında hazırmıyım onuda bılmıyorum ama sımdı tk amacım yıne hamıle kalmak sizce dogrumu yapıyorum
Sıkılma tatlım sıkılırsan dahada kötü olur strese girersen hele hiç tutmaz.. Sen içini ferah tut yeter.. inşallah Allahım güzel kaderler yazmıştır size
canım inan bana bende senin gibi düşünüyorum
ama en iyisi herşeyi onuruna bırakmak tekrarlanmasından
çok korkuyorum ama insan kötü şey düşünmeyecek canım
en iyisi güzel şeyler düşünmek canımm
Evet canım güzel şeyler düşünürsen güzel şeyler oluyor buna inanıyorum ben inşallah sende güzel şeyler yaşayacaksın...
ewet cnm bak ne gzl pozitifsiin bnde kafamı dağıtmk için spora bşladım bide elime örgü aldım yelek örüyorum bşka bşyde bilmiyomki habira yelek örüyom eşim yeter kuscam artık elinde yelek grmekten diyo bşka bşy ör diyo![]()
eşinle aranız ii demi cnmm biara açıktı brz sankiaaaa süpermısss bende ıste evlenecek yıgenlerım kuzenlerım var onların ceyıze yardım edıyorum ıste ne yapayım kafamı dagıtmak ıcın ama yelek zor ya yapamam :) eşimde cok kızıo ozellıkle bu sıtelerı okutmuyor o yuzden genelde yagece yada gunduz gırıyorum akşam gorunce kızıo :):)
Evet canım güzel şeyler düşünürsen güzel şeyler oluyor buna inanıyorum ben inşallah sende güzel şeyler yaşayacaksın...
ya bıde ne var bılıomusun benım kendıme nazarım cok değiyor ılk gebelıgımde hemen olmustu hep sohpet sırasında kızlarla felan yaptım hemen oldu sole bole sakalastık bu sefer sankı olamayacakmıs gıbı me gelıo .. maşallah dediği 3 gun yasamıyor dıyorlar ya benım ole ama sadece kendı uzerımde ornegın gcen komsular vr konusuos bulaşık makınasından konu acıldı benımkı cok guzel yıkıo ne cızıo ne kırlı bırakıo dedım demez olaydım makınadan cıkardıgımı tekrar yıkıyorum bırde sevdıgım mavı bardaklarım hep soyuldu o gunden sonra dusunun yanı ..:)
eşinle aranız ii demi cnmm biara açıktı brz sanki
Sıkılma tatlım sıkılırsan dahada kötü olur strese girersen hele hiç tutmaz.. Sen içini ferah tut yeter.. inşallah Allahım güzel kaderler yazmıştır size
diğer yazımı okudun mu pınar kendı kendıme konusmaya başladım :) ilk defa korunmadık kotu seyler gecıodu ıcımden sonra kendı kendıme olur olur ben hıc strese gırmıyorum felan dıe kendı kendıme konusmaya başladım kımı ıkna etmeye calısıosam artık :)
kayınvalıdem sağolsun 2007 den berı tanıdıgım sevdıgım ınsandan nefret eder hala getırdı cok kotu bır zaman gectı ağlamaktan canım cıktı kayınvalıdemle ıı oldugum zamanlarda kocamlada ıyıyım olmaz dedıgım seyler basıma geldı yapmam dedıklerımı yaptım kaynanamın ayagına gıttım ıı olduk artık tabı karsıdan bakısta ıcımdekılerı kımse bılemez o yuzden ıyıyız canım..
Evet canım güzel şeyler düşünürsen güzel şeyler oluyor buna inanıyorum ben inşallah sende güzel şeyler yaşayacaksın...[/QUOT
ıns canım ıns hepimiiz ıcın ole olur ..
walla cnm içeriğini bnde çok bilmiyom ama bebek kemik we gelişimi için iimiş sonuçda ii bşy olsa gerek![]()
Yok canım yok hiçbişi yaşamadım ..Sadece sabah bi kalktım kanama gelmiş evdeydim bide iş bile yapmadım..Rafa bile uzanmadım( on ballarla cevizlerle beslemiştim ama...
((
canım folbiole dedinde aklıma geldi bende doktoruma bana yazmasını istedim yazdı
ne için o hap acaba anlatırmısın canım
ah ah aynı ben otururdum ceviz fındık yerdım cevizi sevmediğim halde onun için yemiştim.hala o günlerim gözümün önünde gitmiyor allah bi daha yaşatmasın
senin şimdi tekrar hamile misin nasılmış bebeğin peki kaç aylık? ya bende bu aralar bişeyler hissediyorum inş hamileyimdir. bu arada hayırlı olsun allah sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip etsin
hadi yaaa hadi bakalım hyrlısı olsun işlhh kaçta çıkıcak sonuç pekihayırlı cumalar cnm..bugun kan verdim çıkar mı çıkmaz mı bılmıyorum ama çok acele ediyorum.adetime daha 10 gün var ama verdiiiim gitti.napıyım hissettim sanki ne biliyim